ערוץ Yes-SciFi עומד לרדת!!! איזה דיכאון.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
שמתי לב להודעה בממיר שערוץ Yes SciFi עומד לרדת.
היו בו לא מעט סדרות שנהניתי מהם. כשרציתי לצפות בלי לתכנן מראש, תמיד היה את ערוץ Yes SciFi.
לא רק שמורידים את הערוץ, מביאים ערוץ ריאליטי במקום.
איזה דיכאון.
היו בו לא מעט סדרות שנהניתי מהם. כשרציתי לצפות בלי לתכנן מראש, תמיד היה את ערוץ Yes SciFi.
לא רק שמורידים את הערוץ, מביאים ערוץ ריאליטי במקום.
איזה דיכאון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78823
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
הודיעו מראש שזה ערוץ זמני. חבל, זה ו comedy central הם שני הערוצים החסרים ביס.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
וזה גם לא כאילו שהם הקרינו שם סדרות חדשות ומקוריות. מלבד על טבעי עונה 6 והאירוע הכל שם היה מיחזור של חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עונות חדשות של סמולוויל, מחסן סודי 13, כמעט אנושיים, מקלט באפלה, הלוחשת לרוחות וסדרות כמו קפריקה, המתים המהלכים והבלתי רגילים זה ממש לא "חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים".Catskinner כתב:וזה גם לא כאילו שהם הקרינו שם סדרות חדשות ומקוריות. מלבד על טבעי עונה 6 והאירוע הכל שם היה מיחזור של חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים....
מי צריך את הערוץ הדבלי הזה של YES REAL עם התוכניות הסוטות שם , אני מקווה מאוד שיס ישדרו בערוצים האחרים את הסדרות מדע הבידיוני האיכותיות , כי אחרת יהיה להם עסק איתי וזה ממש לא כדאי להם , ראו הוזהרתם בפירסום עליכם בכל מדיה אפשרית.assafTV כתב:נאמר מראש שהערוץ הוא ערוץ זמני לחודשי החורף ובקיץ יעלה ערוץ yes Real / HD.
עונות חדשות של סדרות ששודרו ב-yes Sci Fi / HD ישודרו בערוצי הסדרות האחרים....
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
1+assafTV כתב:עונות חדשות של סמולוויל, מחסן סודי 13, כמעט אנושיים, מקלט באפלה, הלוחשת לרוחות וסדרות כמו קפריקה, המתים המהלכים והבלתי רגילים זה ממש לא "חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים".Catskinner כתב:וזה גם לא כאילו שהם הקרינו שם סדרות חדשות ומקוריות. מלבד על טבעי עונה 6 והאירוע הכל שם היה מיחזור של חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים.......
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ד"א,Catskinner כתב:וזה גם לא כאילו שהם הקרינו שם סדרות חדשות ומקוריות. מלבד על טבעי עונה 6 והאירוע הכל שם היה מיחזור של חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים....
אני יודע שאין עוד עונה לאירוע, אבל מישהו יודע אם יש עוד עונה לעל טבעי?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כן, יש. תהיה עונה 7.yoav4x4 כתב:ד"א,Catskinner כתב:וזה גם לא כאילו שהם הקרינו שם סדרות חדשות ומקוריות. מלבד על טבעי עונה 6 והאירוע הכל שם היה מיחזור של חומר שכבר הוקרן בעבר בערוצים אחרים....
אני יודע שאין עוד עונה לאירוע, אבל מישהו יודע אם יש עוד עונה לעל טבעי?...
- smallville4r
- חבר ותיק

לא ידעתי שהמרוץ למיליון, יורדים בגדול, וויפאאוט (שגרסה ישראלית שלה משודרת בערוץ ברודקאסט ישראלי), מטבחי הגיהנום, הרווק והרווקה הן תוכניות סוטות.rony1234 כתב:אני אומר בפירוש שלא להעלות את הערוץ הסוטה yes Real ביכלל ! זה *** טהור של תוכניות ולא מוסריות ביכלל, ראו הוזהרתם!!!!...
לא מרוצה - אל תצפה !
למה אתה עוד בכלל לקוח של yes ? הרי אתה לא מרוצה מאיכות ה- HD ועכשיו אתה לא מרוצה מהתוכן.
התנהגות של ילד בן 3. (אה, סליחה, ילד בן 3 מתנהג יפה יותר).
- smallville4r
- חבר ותיק

עצוב שהערוץ יורד - ערוץ מצוין. אבל מצד שני, yes מיצתה ושידרה את כל תכני ה- Sci-fi שיש לה (ושידורים חוזרים שלהם תמיד ישודרו - רק בערוצים אחרים שלה). מקווה שיחזור בשנה הבאה, עם העונות החדשות של סדרות ה- Sci-fi שיש לה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני לא מבין מה הבעייה של יס לשדר את שני הערוצים האלה כל השנה!
למה צריך לעשות חילופים???
יש מספיק תוכן לשדר בשניהם (אפילו שידורים חוזרים אם צריך).
יש מספיק תוכן לשדר בשניהם (אפילו שידורים חוזרים אם צריך).
BigDragoon כתב:אני לא מבין מה הבעייה של יס לשדר את שני הערוצים האלה כל השנה!
יש מספיק תוכן לשדר בשניהם (אפילו שידורים חוזרים אם צריך)....
זה היה ערוץ מאוד נישתי בשביל הקהל המקומי,ויס מראש הודיעו שזה זמני,זכותם לעשות מה שבא להם,הרי זה לא ה SCI FI CHANNEL המקורי,להבדיל אלף הבדלות (ואז אפשר היה לטעון שהורידו ערוץ,פה בסה"כ לקחו חומר ישן עם קצת חומר חדש שתוייג תחת הז'אנר מדע בידיוני ושדרו לך במקום מרוכז אחד).לאלו שיצאו מ"הביצה המקומית" ופרצו את המחסום של השפה רואים דרך צחלת פרטי (...או מורידים ורואים דרך סטרימר) את הערוץ הזה,שלאחרונה עבר מיתוג מחדש תחת השם SYFY,זאת חטיבה של NBCUNIVERSAL
http://www.syfy.com/
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אמממ. כן, דבר ראשון, הם יפתחו ערוץ חדש לריאליטי בלבד, דבר שני, הדחיסה של הביטרייט תגיע ל-3MB בגלל שערוץ נוסף התווסף לטרנספודר, דבר שלישי, בערוץ הריאליטי כל השנה ישודר אותו דבר, דבר שלא מצדיק את הסיבה שהביטרייט בערוץ יגיע ל-3MB במינימום שלו.BigDragoon כתב:אני לא מבין מה הבעייה של יס לשדר את שני הערוצים האלה כל השנה!
יש מספיק תוכן לשדר בשניהם (אפילו שידורים חוזרים אם צריך)....