בעיית ניגון BLURAY בפופקורן C200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

שלום,

התקנתי ללקוח שלי פופקורן C200 לפני כ-10 חודשים.
רכשתי אותו במקור עם כונן BLURAY של LG שניתן היה להחליף לו את הקושחה ל RPC-2 והתקנתי את ה REGION RESET של הקהילה בזמנו והוא עבד בסדר מספר חודשים.לאחר כחצי שנה הוא לא זיהה דיסקים. החלפתי אותו במסגרת האחריות לכונן זהה ושוב עדכנתי את הקושחה ל RPC-2 והוא חזר לעבוד כתקנו.
לפני כחודש שוב הוא לא זיהה דיסקים של BLURAY. הוצאתי את כונן ה LG, חיברתי למחשב והתקנתי POWER DVD 11 והוא ניגן את הכותרים שבדקתי. מאחר וחשבתי שהתקלה במעגל הפופקורן, שלחתי אותו בשלמותו למעבדה, ושם הם טענה שכונן ה LG היה לא תקין והחליפו לי אותו לכונן BLURAY של סמסונג.
בדקתי את המכשיר עם 2 סרטים אצלי והוא עבד בסדר. היום כשבאתי לחבר את המכשיר אצל הלקוח, שוב הוא לא מזהה דיסקים !!! לקחתי אותו חזרה אלי - ואצלי הוא עובד.
מספר דברים :
1. חשבתי שאולי מדובר בכבל רופף שהתנתק תוך כדי נסיעה, אבל הכבל הפנימי נראה תקין ויושב טוב.
2. אצל הלקוח המכשיר מחובר למקרן באמצעות כבל HDMI שעובר דרך פרוססור דיגיטלי של ANTHEM STATEMENT האם פה יכולה להיות טמונה הבעיה כרגע ? כונן ה BLURAY מסתובב לכמה שניות והאור מהבהב אך הוא לא מבצע AUTOPLAY וכשאני מנסה להפעילו ידנית הוא מודיע NO DISC.

הפופקורן הוא בעל גרסת קושחה אחרונה והדבר היחידי שהתקנתי עליו הוא REGION CLEAR 1 אבל נראה לי שזה חסר משמעות כי כונן ה BLURAY של סמסונג אמור לעבוד עם דיסקים BLURAY של כל האיזורים אך אין לו קושחה שמאפשרת ניגון של DVD ללא מגבלת איזור בשלב זה למיטב הבנתי.

אודה לעצתכם,

תודה

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

עדכון : חיברתי את הפופקורן למקרן EPSON דרך מפצל HDMI ובהתחלה הוא ניגן סרט BLURAY ולאחר כמה דקות כשניסיתי שוב לנגן , שוב חזרה ההודעה של NO DISC. גם אתחול מלא של המכשיר לא עזר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”