התקנתי את הדרייוור המתאים ועשיתי את כל הפעולות שעשיתי בלפטופ הישן אבל התוצאה שאני מקבל היא שאין תמונה בתוכנה הזאת ורק השלט עובד
עדכנתי את התוכנה הזאת לגרסה 3.7.308 כך שהיא אמורה לעבוד ולהציג לי את השידורים והיא אכן מציגה אבל זה רק בלפטופ הישן.. בלפטופ החדש לא הצלחתי להגיע לתוצאה הזאת.
יש לי ווינדוס 7 64 ביט והייתי צריך להתקין דריוור מיוחד בנוסף בשביל שהשלט יתמך. זה לא חדש.. אני עשיתי את זה גם בלפטופ הקודם כי גם בו יש 64 ביט (ווינדוס 7 ) כך שזה לא קשור. פשוט חזרתי על כל הפעולות וזה היה אמור לעבוד לי אבל זה לא
ניסיתי לחפש בגוגל דרייוור עדכני לדונגל אך גיליתי דבר מעניין ומוזר שהחברה שיצרה את הדונגל מחקה את הדריוור מהשרת שלה וכשניסיתי "לשאול" את גוגל מה הבעיה על ידי חיפוש מצאתי בפורום אחר שכתבו שהיצרן הוריד את הדונגל מהמדפים בגלל תקלה ושיש בדונגל תקלה.
אני מבין שיש לדונגל תקלה אך בכל זאת הוא עבד בלפטופ הישן שלי ואיני מבקש ממכם פתרון של קניית דונגל חדש אלה אם כן באמת אין ברירה לעשות את זה. אולי מישהו יודע מה הפתרון לבעיה?
אשמח מאוד אם מי שיודע את הפתרון יעזור לי.
אם המצב קשה ואין ברירה אז המליצו לי בבקשה על דונגל שמתאים לתוכנה totalmedia 3.5 .
אני מתכוון להזמין אותו מאיביי אז אם יש איזושהי הגבלת איזורים(אני לא מבין בזה כלכך) או משהו בסגנון רק על דונגלים אז עיזרו לי בבקשה איך להיזהר מלהזמין את הדונגל שלא מתאים לארץ
עריכה:
אני רק רוצה להוסיף שאם אתם ממליצים לי על דונגל אז תמליצו לי על דונגל שבא עם שלט סטנדרטי בגודל רגיל כמו השלט של הדונגל הזה כי כבר נתקלתי בדונגלים שבאים עם שלטי מיני כאלה שממש לא נוחים.
ככה נראה השלט של הדונגל:
חשוב לי שהשלט יראה בערך ככה
תודה לעוזרים.