ייעוץ לרמקולים רצפתיים עד 2500 שקל
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כבר המלצתי על אלה http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 7405326e8d
תנסה קצת ללחוץ על המחיר ויש לך רמקולים ברמה אחרת לחלוטין.
תנסה קצת ללחוץ על המחיר ויש לך רמקולים ברמה אחרת לחלוטין.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

....
- ofir-harlev
- חבר ותיק

חבל...kobilan כתב:אני מעדיף משהו לא יד שניה כי זה רמקולים אני לא ממש בוטח ביד שניה...
בכל אופן קשה מאד וכמעט בלתי אפשרי למצוא רצפתי איכותי בתקציב הזה{הכוונה לחדש כמובן}
אולי הדגמים הזולים של וורפידל,ג'אמו,יכנסו לך לתקציב.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אתה מתעקש על יד ראשונה, יש רצפתיים של פולק אודיו שמסתדרים בתקציב הזה, וגם סדרה 9 של וורפידייל, אבל במקומך הייתי נכנס לחנות מתמחה ורואה (וגם שומע) מה יש בתקציב שלך, כי האוזן שלך קובעת בסופו של דבר...
דרך אגב, חשוב מאוד שהסנטר יתאים לקדמיים, ולכן אני חושב שאתה צריך בהחלט לקחת גם את הסנטר בחשבון.
עוד נקודה אחרונה לסיום: אין לך מה לחשוש מלקנות רמקולים יד שניה! רמקולים איכותיים נשמרים למשך שנים רבות, והדבר היחיד שצריך לעשות כדי להימנע מלקנות חתול בשק הוא להסתכל עליהם (לבדוק שאין סדקים בגומיות או פגמים פיזיים כמו קרעים או קימוטים בממברנות) ולשמוע אותם... היתרונות מבחינת יחס בין העלות של רמקולים למשומשים לתועלת שניתן להפיק מהם הם אדירים בהשוואה לרמקולים חדשים!
דרך אגב, חשוב מאוד שהסנטר יתאים לקדמיים, ולכן אני חושב שאתה צריך בהחלט לקחת גם את הסנטר בחשבון.
עוד נקודה אחרונה לסיום: אין לך מה לחשוש מלקנות רמקולים יד שניה! רמקולים איכותיים נשמרים למשך שנים רבות, והדבר היחיד שצריך לעשות כדי להימנע מלקנות חתול בשק הוא להסתכל עליהם (לבדוק שאין סדקים בגומיות או פגמים פיזיים כמו קרעים או קימוטים בממברנות) ולשמוע אותם... היתרונות מבחינת יחס בין העלות של רמקולים למשומשים לתועלת שניתן להפיק מהם הם אדירים בהשוואה לרמקולים חדשים!