פופקורן A210
אתה יכול לחפש ביוטיוב יש הרבה סרטונים שמציגים את הממשק.
עד כמה שידוע לי יש לו את אותו ממשק כמו ל A-200 אז זה מוסיף לך עוד כמה אופציות לחיפוש.
מעבר לזה, להרבה מאוד חברים פה בפורום יש את הסטרימר הנ"ל (כולל לי) אז אם יש לך שאלה ספציפית אתה מוזמן לשאול.
עד כמה שידוע לי יש לו את אותו ממשק כמו ל A-200 אז זה מוסיף לך עוד כמה אופציות לחיפוש.
מעבר לזה, להרבה מאוד חברים פה בפורום יש את הסטרימר הנ"ל (כולל לי) אז אם יש לך שאלה ספציפית אתה מוזמן לשאול.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם אתה גר באיזור ירושלים אתה מוזמן לבוא ו"לשחק" בסטרימר הנ"ל..
יש לי את המכשיר ואני מרוצה ממנו בכל שניה ושניה

יש לי את המכשיר ואני מרוצה ממנו בכל שניה ושניה
אוקיי, תודה חברים.
פשוט שמעתי בכל מיני שרשורים שיש "תקיעות" אם מחברים את ה- USB הקדמי, שהמכשיר מתחמם יתר על המידה וכו'...
רציתי בעיקר לדעת שלושה דברים שהכי חשובים לי:
1. שהממשק שלו לא איטי ומסורבל.
2. מכיוון שיש לי המון הופעות בבלוריי מלא וגם קצת סרטים, רציתי לדעת אם אכן יש תפריטים מלאים ושהם עובדים כמו שצריך.
3. ראיתי סטרימרים שתומכים ב- True cinema 23.976HZ frame rate ומשהו שרשום 24P
האם גם הפופקורן תומך?
זהו, תודה.
פשוט שמעתי בכל מיני שרשורים שיש "תקיעות" אם מחברים את ה- USB הקדמי, שהמכשיר מתחמם יתר על המידה וכו'...
רציתי בעיקר לדעת שלושה דברים שהכי חשובים לי:
1. שהממשק שלו לא איטי ומסורבל.
2. מכיוון שיש לי המון הופעות בבלוריי מלא וגם קצת סרטים, רציתי לדעת אם אכן יש תפריטים מלאים ושהם עובדים כמו שצריך.
3. ראיתי סטרימרים שתומכים ב- True cinema 23.976HZ frame rate ומשהו שרשום 24P
האם גם הפופקורן תומך?
זהו, תודה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
עזוב אותך מה"תקיעות" ב-USB הקדמי, זה המכשיר שלי שהיה תקול ;]
חימום יתר ? כל מכשיר מתחמם.. הוא עובד.. פשוט סתם עניין אותי לדעת על איזה מעלות הוא עובד בכל זמן נתון ובשרשור שפתחתי על החום הדגשתי שנראה לייייי שהוא מתחמם יתר על המידה...
שורה תחתונה - אחלה מכשיר ! והוא בהחלט המתאים ביותר עבורך לפי הדרישות כמו שזה נראה
חימום יתר ? כל מכשיר מתחמם.. הוא עובד.. פשוט סתם עניין אותי לדעת על איזה מעלות הוא עובד בכל זמן נתון ובשרשור שפתחתי על החום הדגשתי שנראה לייייי שהוא מתחמם יתר על המידה...
שורה תחתונה - אחלה מכשיר ! והוא בהחלט המתאים ביותר עבורך לפי הדרישות כמו שזה נראה