מחפש אוזניות חדשות עד 150 ש"ח
עד היום השתמשתי באוזניות דגם HPM-77 של סוני אריקסון (אחלה אוזניות לדעתי, די איכותיות ולא יקרות) אך לפני כמה ימים הם נהרסו לי. אני מחפש אוזניות באיכות סבירה+ ובמחיר זול (בין 50-150). אני שומע מוזיקה בעיקר בפלאפון, ובעיקר בריצות.
אחרי מסע חיפושים באינטרנט, בדקתי בזאפ כמה עולות האוזניות של סנהייזר ולהפתעתי מצאתי שם לא מעט חנויות מוכרות את CX500 בסביבות ה-90 ש"ח. לדוג' האתר הזה (אני מקווה שמותר לפרסם פה קישורים): http://www.ninja-polo.com/index.php/sen ... cx500.html
באתר שם מודגש כי האוזניות הם מקוריות, אך אני עדיין חושש מזיוף, כיוון שקניתי כבר לא מעט פעמים אוזניות מזוייפות (גם מאיביי, אך לאחרונה רכשתי גם מחנות בארץ שמכרה לי מזוייף). איך זה הגיוני שהם מוכרות מקוריות במחירים כאלה זולים? האם הגיוני שאלה אוזניות מקוריות או שאלה 100% מזוייפות?
מה שמפתיע אותי זה שבזאפ בכלל בכמעט כל החנויות שמוכרות את האוזניות האלה הוא נמכר במחיר של 90-150 ש"ח, אך המחיר שלו בשוק אמור להיות גבוה הרבה יותר (כ-350), לא?
בכל מקרה, אשמח להמלצות.
אחרי מסע חיפושים באינטרנט, בדקתי בזאפ כמה עולות האוזניות של סנהייזר ולהפתעתי מצאתי שם לא מעט חנויות מוכרות את CX500 בסביבות ה-90 ש"ח. לדוג' האתר הזה (אני מקווה שמותר לפרסם פה קישורים): http://www.ninja-polo.com/index.php/sen ... cx500.html
באתר שם מודגש כי האוזניות הם מקוריות, אך אני עדיין חושש מזיוף, כיוון שקניתי כבר לא מעט פעמים אוזניות מזוייפות (גם מאיביי, אך לאחרונה רכשתי גם מחנות בארץ שמכרה לי מזוייף). איך זה הגיוני שהם מוכרות מקוריות במחירים כאלה זולים? האם הגיוני שאלה אוזניות מקוריות או שאלה 100% מזוייפות?
מה שמפתיע אותי זה שבזאפ בכלל בכמעט כל החנויות שמוכרות את האוזניות האלה הוא נמכר במחיר של 90-150 ש"ח, אך המחיר שלו בשוק אמור להיות גבוה הרבה יותר (כ-350), לא?
בכל מקרה, אשמח להמלצות.
האוזניות של סוני-אריקסון הן יצירת מופת לעומת האוזניות שסמסונג צירפה לגלאקסי S - לא להאמין איך חברה מרשה לעצמה לארוז בחבילה אחת מכשיר דגל לצד האוזניות הנחותות בעולם, שאפילו בדוכנים בשוק הכרמל יתביישו למכור אותן.Eff כתב:50-150? בארץ בלבד? לא . אבל אם אהבת את האריקסון אז מצבך טוב ....
Lee כתב:האוזניות של סוני-אריקסון הן יצירת מופת לעומת האוזניות שסמסונג צירפה לגלאקסי S - לא להאמין איך חברה מרשה לעצמה לארוז בחבילה אחת מכשיר דגל לצד האוזניות הנחותות בעולם, שאפילו בדוכנים בשוק הכרמל יתביישו למכור אותן.Eff כתב:50-150? בארץ בלבד? לא . אבל אם אהבת את האריקסון אז מצבך טוב .......