שמועה: Xbox הבא יחשף ב- E3 2012
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שמועה שמגיעה מהסטודיו CRYTEK רומזת שמיקרוסופט כנראה תחשוף את היורש הבא
ל Xbox במהלך השנה הקרובה, כאשר ההשערה היא לחשיפה בתערות ה E3 הבאה.
בנוסף, הסטודיו מאשר שהוא עובד על פיתוח המשחק TimeSplitters 4 על פלטפורמת DX11
התהווה בסיס בקונסולה הבאה המדוברת.
מקורות :
http://www.videogamer.com/news/xbox_720 ... ard_2.html
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... at-e3-2012
ל Xbox במהלך השנה הקרובה, כאשר ההשערה היא לחשיפה בתערות ה E3 הבאה.
בנוסף, הסטודיו מאשר שהוא עובד על פיתוח המשחק TimeSplitters 4 על פלטפורמת DX11
התהווה בסיס בקונסולה הבאה המדוברת.
מקורות :
http://www.videogamer.com/news/xbox_720 ... ard_2.html
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... at-e3-2012
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אם זה נכון (והדגש הוא על אם) כנראה שנרקאה הכרזה גם על PS4
אני מאמין שאולי יש אמת בשמועה, אחרי הכל עברו 7 שנים מאז השקת הקונסולה ואם זה רק יוכרז ב 2012 ויושק כנראה ב 2013 יעברו כבר 8 שנים - בהחלט זמן סביר להשקת מכשיר חדש. מצד שני הם רק השיקו את הקינקט והייתי מצפה שיתנו לו עוד קצת זמן לנצל את פוטנציאל המכירות שלו כך שקשה לי להחליט אם יש אמת בשמועה.
נמתין ונראה.
אני מאמין שאולי יש אמת בשמועה, אחרי הכל עברו 7 שנים מאז השקת הקונסולה ואם זה רק יוכרז ב 2012 ויושק כנראה ב 2013 יעברו כבר 8 שנים - בהחלט זמן סביר להשקת מכשיר חדש. מצד שני הם רק השיקו את הקינקט והייתי מצפה שיתנו לו עוד קצת זמן לנצל את פוטנציאל המכירות שלו כך שקשה לי להחליט אם יש אמת בשמועה.
נמתין ונראה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
סביר להניח שגם הקונסולה הבאה תתמוך בקינקט, כך שאין סתירה בין קינקט לקונסולה חדשה. כמו שהווי יו תומכת בכל התוספים והמשחקים של הווי הרגיל.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

גם לפי דעתי אין קשר לקינקט. הוא בטוח ייתמך במכשיר החדש אם אכן יהיה כזה בעוד כשנה ומשהו..
אם כבר, אני מאמין שדווקא מכשיר חדש יעזור לקינקט עם יכולות עיבוד טובות יותר ואולי יצליחו לסחוט ממנו
ביצועים טובים יותר מאלה שמוכרים לנו כיום..
ובהחלט כמו שנאמר קודם, 8 שנים זה בהחלט אורך חיים יותר מסביר לקונסולה. לכן, לא נשמע לי לא הגיוני שמכשיר
חדש ייחשף עד כשנה מהיום, זה אפילו מתבקש אם מכניסים את השקת ה Wii U למשוואה..
אם כבר, אני מאמין שדווקא מכשיר חדש יעזור לקינקט עם יכולות עיבוד טובות יותר ואולי יצליחו לסחוט ממנו
ביצועים טובים יותר מאלה שמוכרים לנו כיום..
ובהחלט כמו שנאמר קודם, 8 שנים זה בהחלט אורך חיים יותר מסביר לקונסולה. לכן, לא נשמע לי לא הגיוני שמכשיר
חדש ייחשף עד כשנה מהיום, זה אפילו מתבקש אם מכניסים את השקת ה Wii U למשוואה..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא יודע עד כמה ישנו יכולות עיבוד גדולות יותר, אבל אם ישימו לו בקר USB יותר רציני, זה יעזור. כרגע הקינקט מצלם ברבע מהרזולוציה המקסימלית שלו, כי אי אפשר להקצות לו עוד רוחב פס. עם בקר USB נורמלי, הוא יוכל לקבל רוחב פס גדול יותר, ולהעביר תמונות ברזולוציה גבוהה יותר = ניתוח מיקום ברמת האצבעות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני מאמין שעם האקס בוקס החדש נקבל בילט אין בחבילה גם את הקינקט-זו תהיה האסטרטגיה שלהם כי מבחינתם הקינקט הוא העתיד של הבידור בעולם,ז"א שלא נצטרך לקנות אותו בנפרד,אם נרצה או לא בדיוק כמו שמקבלים שלט אנלוגי אחד..
בנוסף זה יהיה קינקט 2 -עם יכולות יותר גבוהות גם של הקינקט עצמו-מצלמות יותר טובות,דיוק 1:1 ,וגם של הקונסולה עצמה שתיבנה מראש במיוחד עם כוחות עיבוד נדרשים לקינקט
שורה תחתונה- הדור הבא של הבוקס ובניוחד הקינקט עומד להיות לדעתי הדבר שבאמת כולנו מצפים לו...
ימים יגידו אם צדקתי...
אוזס
בנוסף זה יהיה קינקט 2 -עם יכולות יותר גבוהות גם של הקינקט עצמו-מצלמות יותר טובות,דיוק 1:1 ,וגם של הקונסולה עצמה שתיבנה מראש במיוחד עם כוחות עיבוד נדרשים לקינקט
שורה תחתונה- הדור הבא של הבוקס ובניוחד הקינקט עומד להיות לדעתי הדבר שבאמת כולנו מצפים לו...
ימים יגידו אם צדקתי...
אוזס
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הם בסה"כ מכחישים שאין להם חומרה של הקונסולה הבאה ושהם לא יודעים מתי מיקרוסופט תחשוף אותה.
אני לא רואה איך זה נוגד את ההודעה המקורית שלהם (אותה פרסמתי).
בשום מקום לא נטען שהם עובדים עם החומרה החדשה של המכשיר. הם בפירוש ציינו שהם מפתחים את זה
על פלטפורמת DX11 שככל הנראה תהיה הפלטפורמה של המכשיר הבא של מיקרוסופט.
אני לא רואה איך זה נוגד את ההודעה המקורית שלהם (אותה פרסמתי).
בשום מקום לא נטען שהם עובדים עם החומרה החדשה של המכשיר. הם בפירוש ציינו שהם מפתחים את זה
על פלטפורמת DX11 שככל הנראה תהיה הפלטפורמה של המכשיר הבא של מיקרוסופט.