מישהו מתכנן לתת דגש או סקירה +מחירים על המסכים שמוצגים בתערוכה
-
kokoloko80
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
לאלה מאיתנו שבחופשה בצפון ונבצר מהם מלהגיע?

אני יכול לומר לך שנכון לסוף היום הראשון לתערוכה,
לא היו לנציגי סמסונג וLg מחירים לגבי המסכים שלפחות אני התעניינתי בהם 46" d8000 ומסך התלת מימד החדש שהוצג בשבוע שעבר על ידי ח.י בגודל 47״ (שכחתי את הדגם).
חייב לציין את ההתנשאות הלא יפה בעיניי של ״מנהל מותג סמסונג״ שדאג להזכיר זאת לפחות 5 פעמים בשיחה קצרה בת 3 דקות עימו.
כמו כן הוא טען שהמסך נמכר בעולם רק חודש...
וכששאלתי לגבי המחיר הצפוי הצלחתי להוציא רק את התשובה ״ בין 10 ל20
בקיצור לא אהבתי את התנהגותו,
לעומת זאת הנציג שהסביר והראה לנו את יכולות המסך היה אדיב וסבלני.
חבל רק שביקשתי לראות את יכולות התלת מימד של הd8000 הפנו אותי למסך אחר להתרשמות.
לא היו לנציגי סמסונג וLg מחירים לגבי המסכים שלפחות אני התעניינתי בהם 46" d8000 ומסך התלת מימד החדש שהוצג בשבוע שעבר על ידי ח.י בגודל 47״ (שכחתי את הדגם).
חייב לציין את ההתנשאות הלא יפה בעיניי של ״מנהל מותג סמסונג״ שדאג להזכיר זאת לפחות 5 פעמים בשיחה קצרה בת 3 דקות עימו.
כמו כן הוא טען שהמסך נמכר בעולם רק חודש...
וכששאלתי לגבי המחיר הצפוי הצלחתי להוציא רק את התשובה ״ בין 10 ל20
בקיצור לא אהבתי את התנהגותו,
לעומת זאת הנציג שהסביר והראה לנו את יכולות המסך היה אדיב וסבלני.
חבל רק שביקשתי לראות את יכולות התלת מימד של הd8000 הפנו אותי למסך אחר להתרשמות.
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
הי,
אני הייתי אתמול בסוף היום,
וקצת (אולי בגלל העייפות , היו יותר נדיבים בלשונם)
ה LG שאתה מדבר עליו , דגם בגדול 47 שמספר הדגם בסתיים ב 507 נאמר לי יעלה בסביבות ה 8.5K
מצד שני ה D8000 לי נאמר שבגודל 46 צפוי להיות בין 22-24 אלף... וה 55 אינצ' משהו בסביבות ה 33 אלף
לצערי לא היה בתצוגה את ה D7000
מבחינת נדיבות ה"שירות" והרצון להסביר ולהתחבר לבאי התערוכה מבחינתי הנציגים של LG היו הרבה יותר נחמדים מאלו של פנסוניק ובודאי מאלה של סמסונג, זו לפחות ההתנסות האישית והסוביקטיבית שלי מאתמול.
אז אני מניח שנאלץ להמתין בשביל לדעת בדיוק, במידה והמחירים של הסמסונגים באמת יהיו בטווחים האלה, הרבה מהחברה שראיתי שם מזילים ריר על המסך כנראה יאלצו להמשיך להתבונן בו מרחוק...

אני הייתי אתמול בסוף היום,
וקצת (אולי בגלל העייפות , היו יותר נדיבים בלשונם)
ה LG שאתה מדבר עליו , דגם בגדול 47 שמספר הדגם בסתיים ב 507 נאמר לי יעלה בסביבות ה 8.5K
מצד שני ה D8000 לי נאמר שבגודל 46 צפוי להיות בין 22-24 אלף... וה 55 אינצ' משהו בסביבות ה 33 אלף
לצערי לא היה בתצוגה את ה D7000
מבחינת נדיבות ה"שירות" והרצון להסביר ולהתחבר לבאי התערוכה מבחינתי הנציגים של LG היו הרבה יותר נחמדים מאלו של פנסוניק ובודאי מאלה של סמסונג, זו לפחות ההתנסות האישית והסוביקטיבית שלי מאתמול.
אז אני מניח שנאלץ להמתין בשביל לדעת בדיוק, במידה והמחירים של הסמסונגים באמת יהיו בטווחים האלה, הרבה מהחברה שראיתי שם מזילים ריר על המסך כנראה יאלצו להמשיך להתבונן בו מרחוק...
נערך לאחרונה על ידי guyz6471 ב 16/06/2011 10:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הLG 55" דגם 651 מחיר 15900.אני מאמין שהמחיר נמוך יותר בפועל.
המסך מציג תלת פסיבי וללא ספק הפתיעה אותי מאוד לטובה
המסך מציג תלת פסיבי וללא ספק הפתיעה אותי מאוד לטובה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

חברים
יש שרשור רשמי לתערוכה. כאן דברו על מחירים. תודה!!!
Mistoffelees
בשביל להדגים שחורים צריך חושך. לא היתה כאן קונספירציה, אלא נסיון להדגיש את אחת התכונות של המסכים....
יש שרשור רשמי לתערוכה. כאן דברו על מחירים. תודה!!!
Mistoffelees
בשביל להדגים שחורים צריך חושך. לא היתה כאן קונספירציה, אלא נסיון להדגיש את אחת התכונות של המסכים....
- oferlaor
- מנהל

השרשור פוצל, ההודעות שקשורות לרשמים מהתערוכה הועברו לאחר כבוד לשרשור המרוכז בנושא זה.
http://www.htshow.co.il/vt143190
http://www.htshow.co.il/vt143190
מה אתה לא יודע שאנחנו חיים פה ב״גן עדן״.....??ntk כתב:WTF!!!! חחחח טלוויזיה שעולה 7200 ש"ח בארצות הברית תעלה פה 32K?!!? ( ומי יודע בכמה המחיר שלה ירד בחול עד שהיא תגיע לארץ )....theAman כתב:2
55" D8000 של סמסונג: 32,000 ש"ח.......
עוד מעט מי שירצה כאן לקנות גביע קוטג׳ יצטרך לבקש לפרוס ל24 תשלומים ללא ריבית !
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
חיון מנותקים מהמציאות.theAman כתב:2 מחירים שעניינו אותי ושקיבלתי תשובה לגביהם:
55" D8000 של סמסונג: 32,000 ש"ח.
65VT30 של פנסוניק: 42,900 ש"ח.
המחירים הם מחירים רשמיים, בפועל זה כנראה יהיה קצת פחות....
D8000 55 עולה בייבוא מקבילי פחות מ 18000 עוד לפני כניסת המוצרים לשוק.
איזו אופציה הם משאירים לצרכנים שרוצים לקנות ייבוא רשמי?
בשנים האחרונות אני מזמין הכל מארצות הברית, תמיד אני חושב שכבר ראיתי הכל, אבל כל פעם מצליחים להפתיע אותי מחדש, תיארתי לעצמי שהטלוויזיה הזאת לא תיהיה זולה, אבל לא 32K, חשבתי משהו בכיוון של 19-20K שזה גם מאוד יקר אבל כבר צפוי, מה שעוד יותר מעצבן אותי זה לראות את התגובות של האמריקאים הטיפשים שמתלוננים על כמה שהטלוויזיה הזאת יקרה, ושבמחיר כזה הם רוצים לקבל כל פיצ'ר אפשרי שאפשר לתחוף לטלוויזיהdor8 כתב:מה אתה לא יודע שאנחנו חיים פה ב״גן עדן״.....??ntk כתב:WTF!!!! חחחח טלוויזיה שעולה 7200 ש"ח בארצות הברית תעלה פה 32K?!!? ( ומי יודע בכמה המחיר שלה ירד בחול עד שהיא תגיע לארץ )....theAman כתב:2
55" D8000 של סמסונג: 32,000 ש"ח.......
עוד מעט מי שירצה כאן לקנות גביע קוטג׳ יצטרך לבקש לפרוס ל24 תשלומים ללא ריבית !
...
שלא נדבר על זה שלפי מה שאומרים הטלוויזיה תגיע רק באוקטובר, עד אז יהיה אפשר למצוא אותה בארצות הברית ב-6K ש"ח...וזה המחיר לצרכן, יבואן קונה את זה בהרבה פחות, בקצב הזה עוד כמה שנים אף אחד פה בארץ לא יקנה יותר כלום מיבוא רשמי