שאלת תם..מה יתרון סטרימר על פני כבל המחבר בין המחשב לTV
עברתי על המדריכים ועל הפורום ובאמת שאני רוצה להבין את יתרון הסטרימר.
אם המחשב נמצא לא רחוק מהטלויזיה אני יכול לחבר אותם בכבל כך שהמחשב יוכל להיות כמו HTPC, אני לא צודק?
אני יכול גם לקחת מקלדת אלחוטית ועכבר לעבוד עם הטלויזיה כמסך מחשב לכל דבר ואותו דבר גם סרטים שאני מוריד מהמחשב
אומנם אני מכיר את תחום מזרימי המדיה רק מהאתר הזה בלבד אשמח אם תחכימו אותי בנושא....
אם המחשב נמצא לא רחוק מהטלויזיה אני יכול לחבר אותם בכבל כך שהמחשב יוכל להיות כמו HTPC, אני לא צודק?
אני יכול גם לקחת מקלדת אלחוטית ועכבר לעבוד עם הטלויזיה כמסך מחשב לכל דבר ואותו דבר גם סרטים שאני מוריד מהמחשב
אומנם אני מכיר את תחום מזרימי המדיה רק מהאתר הזה בלבד אשמח אם תחכימו אותי בנושא....
כשהגלים מתגברים החזקים מתגלים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רק שלא כולם רוצים HTPC ולא כולם יודעים להפוך מחשב רגיל ל HTPC והדבר האחרון שרוצים עם HTPC זה להתעסק עם מקלדת ועכבר. חוץ מזה אתה צודק ב 100%.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה נכון
אני נשוי+1 (-בת שנה וחצי)בנוגע לאשתי אני מאמין שאני אסתדר היות ועיקר השימוש יהיה לצורך סרטים וסדרות
ולא מעבר לכך, האמת שהבעיה תיהיה הבת שלי שאני אצטרך לחשוב על משהו יצירתי כדי שהיא לא תשתלט על המקלדת והעכבר
הכל פתיר....
ולא מעבר לכך, האמת שהבעיה תיהיה הבת שלי שאני אצטרך לחשוב על משהו יצירתי כדי שהיא לא תשתלט על המקלדת והעכבר
הכל פתיר....
כשהגלים מתגברים החזקים מתגלים