A+B
שלום לכולם..
רצו לי מספר מחשבות בראש, והייתי רוצה לשמוע מה אתם אומרים.
יש לי אפשרות לבחירה בין רמקולים A או B או A+B ברסיבר.
אם אני אחבר עוד זוג רמקולים אני אקבל יותר עוצמה, ואני לא מתכוון לעשות את זה כי העוצמה הנוכחית מספקת אותי ולא צריך יותר (גם לא את המקסימום שכרגע לא עובר את ה-2 ולפי מה שהבנתי זה יכול לגרום נזק לרסיבר עם הזמן.).
מה שאני חשבתי לעשות זה לחבר את יציאה B לשקעים הנוספים ברמקול, אני מסביר:
ברמקול יש 2 כניסות, אחת שאני משתמש בה והשניה לא בשימוש (הם מחוברים בעזרת מגשר).
מה תהיה ההשפעה אם אנ אחבר את יציאה B לרמקולים (אם ובלי המגשר).
אני לא מחפש יותר מידי שינויים, אני מרוצה ממה שאני שומע ובכל פעם שאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני עם חיוך, אני פשוט סקרן לדעת במה זה ישנה.
רצו לי מספר מחשבות בראש, והייתי רוצה לשמוע מה אתם אומרים.
יש לי אפשרות לבחירה בין רמקולים A או B או A+B ברסיבר.
אם אני אחבר עוד זוג רמקולים אני אקבל יותר עוצמה, ואני לא מתכוון לעשות את זה כי העוצמה הנוכחית מספקת אותי ולא צריך יותר (גם לא את המקסימום שכרגע לא עובר את ה-2 ולפי מה שהבנתי זה יכול לגרום נזק לרסיבר עם הזמן.).
מה שאני חשבתי לעשות זה לחבר את יציאה B לשקעים הנוספים ברמקול, אני מסביר:
ברמקול יש 2 כניסות, אחת שאני משתמש בה והשניה לא בשימוש (הם מחוברים בעזרת מגשר).
מה תהיה ההשפעה אם אנ אחבר את יציאה B לרמקולים (אם ובלי המגשר).
אני לא מחפש יותר מידי שינויים, אני מרוצה ממה שאני שומע ובכל פעם שאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני עם חיוך, אני פשוט סקרן לדעת במה זה ישנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
AVR2807 של דנון, אפשר להגדיר את הסראונד האחרוי בתור אזור 2.vitalyi כתב:תלוי ברסיבר. לפחות בחלק מרסיברים 7.1 ניתן להגדיר מגברים של surround בתור יציאה B (אופציות BI-Amp או Second zone).MartinHSabag כתב:זה לא ממש משפר כי גם ה-A וגם הB זה אותו מגבר בסופו של דבר.......
אך אני לא דיברתי על זה, דיברתי על יציאה B ברסיבר (זאת שליד A
אפשר להשתמש בזוג מגברים נוספים עבור Bi-Amping, אבל זה סיפור לא פשוט (דורש שינוי ברמקולים)
http://sound.westhost.com/bi-amp.htm
http://sound.westhost.com/bi-amp.htm
לא בדיוק...cavi כתב:במקרה שלי אני רק צריך להוריד את המגשר....
1. כאשר אתה מוריד מגשר, אתה לא מנטרל (מוריד) את הפילטרים הפנימיים של רמקול אלא רק מזין שתי קבוצות של דרייברים (יחד עם הפילטרים שלהם) ממגברים שונים.
2. כדי ליישם את Bi-Amping, אתה צריך להוסיף פילטרים חיצוניים בין Preamp ל- Power (ראה למשל את הקישור שנתתי).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: