מוצרי מזון ישראליים זולים יותר בארה"ב

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #81 

Huber כתב:http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000656827

"גלובס tv חרם הקוטג' בשיאו וכך גם זעם הצרכנים ■ צוות גלובס TV יצא לשטח לבדוק מה חושבים מובילי המאבק והצרכן הקטן ■ "קשה לי", אומר אחד המארגנים, "אני ואשתי מוציאים לבד 600 שקל בשבוע על אוכל. לפני 4 שנים הוצאנו 200 שקל בשבוע" ■ היכנסו וצפו בווידיאו"
...
ואולי הם אוכלים יותר ? :lol: מישהו בדק ?
amiti כתב:
bossgt6 כתב:נראה שסוף סוף מתחיל ליפול האסימון
...
איזה אסימון נפל?

היום מנסים בעזרת הספין של הקוטג' להעשיר את בכירי החברות עוד יותר על ידי הרשאת ייבוא חלב למרות שזה כלל לא היה הסיבה לעליות המחירים.

האם בעקבות האסימון שלכאורה נפל תראה למשל בית נבחרים שונה בפעם הבאה? האם יש אחת מהמפלגות הגדולות שלא מייצגת את האג'נדה הכלכלית-חברתית הנוכחית?
...
לא.
אין. למעשה הממשלה הקודמת בראשות קדימה היא זו שביטלה את הפיקוח על הקוט'ג ( בלי להיכנס כרגע אם אני מסכים עם זה או לא ).
זה כמובן לא מנע מרונית תירוש ( ח"כ מקדימה כן ? ) ליבב כמו ילדה קטנה שהלכה לאיבוד בסחנה ולהגיש לראש הממשלה גביע קוט'ג ..

רונית היקרה, אולי אם בעלך וביתך היו משלמים מס כחוק ( כמו שאשתי ואני משלמים, מה לעשות שכירים .. ), לא הינו משלמים כל כך הרבה מיסים על מוצרים כאלה ואחרים ..

אוי אוי אוי ...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #82 

זה בטוח שהם אוכלים יותר כי זה כנראה הבילוי היחיד שהם יכולים להרשות לעצמם היום.

גם לפני 4 שנים ב 2007 הוצאה של 200 שקל בשבוע לשני אנשים זה לא היה הרבה ואי אפשר להאשים אותם שהם הוציאו כסף על "שטויות". זה מאוד חמור אם אותו סל קניות צנוע עולה היום 600 שקלים היות ואין סיכוי שבעולם שהעלות שלו ליצרן קפצה פי שלוש באותו פרק זמן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #83 

קשור ולא קשור...
השבוע היינו ב"מיני ישראל" אני , רעייתי ושני ילדיי ...
קנינו בקיוסק/חנות שם :
1 קרחון (ארטיק קרח)
1 גביע גלידה (קטנצ'ק)
2 שלגונים שלא עולים בסוף העולם שמאלה שבו אני גר יותר מ5-7 שח .

כמה עלה במיני ישראל אתם שואלים ?
43 שח!!!!!!הייתי בשוק .

מעניין לעניין באותו עניין .... כרגע עדיין יש במדינה הזו בגדול שלושה מעמדות ...עד שלא יעשו שני מעמדות (יביאו את מעמד הביניים לנמוך) לא ירגעו כאן...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #84 

uris כתב:קשור ולא קשור...
השבוע היינו ב"מיני ישראל" אני , רעייתי ושני ילדיי ...
קנינו בקיוסק/חנות שם :
1 קרחון (ארטיק קרח)
1 גביע גלידה (קטנצ'ק)
2 שלגונים שלא עולים בסוף העולם שמאלה שבו אני גר יותר מ5-7 שח .

כמה עלה במיני ישראל אתם שואלים ?
43 שח!!!!!!הייתי בשוק .

מעניין לעניין באותו עניין .... כרגע עדיין יש במדינה הזו בגדול שלושה מעמדות ...עד שלא יעשו שני מעמדות (יביאו את מעמד הביניים לנמוך) לא ירגעו כאן...
...
אתה צודק,
זה לא קשור..
גם אני אבא לילדה, וגם אני יודע שהדבר הכי מעצבן זה להגיד לילד שלך "לא" גם אם יש לך וה 43 שקלים האלה לא ישנו לך כלום.
אבל זה בדיוק העניין, אם אתה היית אומר "לא" ל 43 שקלים על שני שלגונים, ואני היתי אומר "לא" ואחרינו היו עוד 100 שאומרים "לא", אף אחד לא היה מוכר אותם ב 43 שקלים ..
אני מניח שאתה לא חושב שהמדינה צריכה לפקח על מחירי השלגונים נכון ?
זה מה שאני מנסה להגיד בכל השרשור הזה. זה אנחנו ( ברוב המקרים ), לא הם .. ( הממשלה ).

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #85 

Lior_M כתב:
ואולי הם אוכלים יותר ? :lol: מישהו בדק ?

אוי אוי אוי ...
...
אנחנו בבית לא אוכלים יותר , אלא אולי פחות (מישהי מהמשפחה עברה למקום אחר ), ועובדה שעקרת הביית אצלנו מתלוננת על כמה זה היום יחסית לרמת ההכנסה . וזה למרות שרמת ההכנסה עלתה קצת במונחים ריאליים אצלנו .
אני לא רוצה לחשוב מה קורה במשפחות חד הוריות שהכנסתם לא שונתה , ו/או במשפחות של שכירים אחרים .

אנקדוטה קטנה , אני זקוק לטיפול רפואי שקופ"ח לא נותנת במלואו , ולכן אני מזמין אחות פרטית הבייתה לטיפולי השלמה . יצא לי לדבר איתה על הנושא לאחרונה , היא אומרת בכינות שלפני כמה שנים היא לא הייתה עושה חלטורות כאלו , רק שעכשיו המצב הכלכלי גרוע ולכן היא נאלצת . ויש לה בעל שיש לו חנות די מצליחה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #86 

Lior_M כתב: אבל זה בדיוק העניין, אם אתה היית אומר "לא" ל 43 שקלים על שני שלגונים, ואני היתי אומר "לא" ואחרינו היו עוד 100 שאומרים "לא", אף אחד לא היה מוכר אותם ב 43 שקלים ..
אני מניח שאתה לא חושב שהמדינה צריכה לפקח על מחירי השלגונים נכון ?
זה מה שאני מנסה להגיד בכל השרשור הזה. זה אנחנו ( ברוב המקרים ), לא הם .. ( הממשלה ).

ליאור
...
לא . אני מסכים איתך באופן עקרוני שהורדת הצריכה מרצון תעזור , אבל זה בכלל לא בטוח , כי אז הם יכולים להעלות מחירים למוצרים אחרים .
אתה חייב להבין שמזון הוא סחורה עם ביקוש די קשיח , אתה יכול להחליט שאנשים לא יקנו מוצרי פרימיום , ואז המחירים ירדו (שיקנו מוצרים בפיקוח שעולים הרבה פחות ). הבעיה היא שאחרי שהרגלת ילד לאוכל מסויים , הוא לא יסכים לרדת ברמה , ולא בטוח שלאנשים יש את האנרגיה הנפשית להלחם מלחמה עקשת על כך

עובדה פשוטה היא שאם תקח למשל מערכות אודיו , רוב היבואנים נותנים לך מחירים די זהים למחירים בחו"ל , למה ? כי זה עדיין לא הכרח , ואנשים כן יקנו בחו"ל .
מזון זה דבר שונה וכול מדינה חייבת לעשות משהו כשהיצרנים/רשתות השיווק נעשות גרדיות יותר מידי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #87 

פטה כבד אווז עדיין זול יותר בארץ מאשר בצרפת. רק שהממשלה הזו תעשה כבר משהו בקשר למחיר הכמהין שבגללן אני לא גומר את החודש ואני מסודר בחיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #88 

אולי זה מפתה לאכול פטה ויש בי כמיהה לכמהין , אבל שיפוד כבד אווז זול יותר בתקווה או בצרפת ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #89 

אח אח אח אח , אני כל כך נבוך ממכם . היכן ההשתתפות בצער אחיכם המעונים תחת הדורסנות של האוליגרכים והקרנות השקעה ?
אני ממש מאוכז עמוקות מרמת הרחמים המופגנת כאן בפורום
ולאלו שהחליטו לצאת מהארץ , אודה לכם מאוד אם לא תשמחו בצער אחיכם שנשארו בגטו

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #90 

truejoker כתב:אח אח אח אח , אני כל כך נבוך ממכם . היכן ההשתתפות בצער אחיכם המעונים תחת הדורסנות של האוליגרכים והקרנות השקעה ?
אני ממש מאוכז עמוקות מרמת הרחמים המופגנת כאן בפורום
ולאלו שהחליטו לצאת מהארץ , אודה לכם מאוד אם לא תשמחו בצער אחיכם שנשארו בגטו
...
יש גטאות גם באירופה... היית פעם באנטוורפן?? אם זכרוני אינו מטעה אותי האוכל שם "קצת" יותר יקר מבארץ (בעיקר הכשר :idea: ).

rm571
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #91 

אני פתחתי קבוצה בפייס - דיי למיסים המיותרים, מי שרוצה מוזמן להצטרף...

http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 8281285988

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #92 

וזה ממשיך - הישראלים משלמים עד פי 4 על מוצרי חשמל, צעצועים, אופטיקה וטואלטיקה

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000658165
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”