מדוע מתעקב ה GALAXY 2 למפעילים הסלולרים?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם יכולים להגיד מה שהם רוצים ... שמשהו יושק בישראל בזמן
ואם מישהו כבר התחיל לדאוג , אז אפל בכלל לא קשורה פה ,כנראה יש מלאי של Galaxy S שהם רוצים למכור לפני שיתחילו במכירה של הדגם החדש.
ואם מישהו כבר התחיל לדאוג , אז אפל בכלל לא קשורה פה ,כנראה יש מלאי של Galaxy S שהם רוצים למכור לפני שיתחילו במכירה של הדגם החדש.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מלאי של סמרטפונים שמחכים על המדף שעד שלא יעופו לא נראה חדשים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הם באמת חייבים למכור את כל המלאי של הדגם הקודם לפני שהדגם החדש יצא, אחרת הם יאלצו להפסיד ולהוריד את המחיר של הדגם הנוכחי.
ככה זה בישראל, הכל בעיקוב...מתחיל לעצבן.
ככה זה בישראל, הכל בעיקוב...מתחיל לעצבן.
אפליקציות לאייפון הוזלת מחירים לאפליקציות אייפון
חברים כאן הזכירו שעל המפעילים למכור מלאי ישן.
כמובן שתבוא ירידת מחירים , מה שמאוד משחק לי כאן .
אין לי בעיה אם כך לרכוש את הדגם הישן , אך עד כמה ההבדל הוא מהותי בינו לבין החדש.
אין לי צורך ב 2 GB RAM , או בהיותו מפלצת מסומסנגת... חחח
עד כמה הנושא חשוב לרכוש את החדש ולא את הישן.
לדעתכם כמובן....
האירו את עיניי.
תודה .
כמובן שתבוא ירידת מחירים , מה שמאוד משחק לי כאן .
אין לי בעיה אם כך לרכוש את הדגם הישן , אך עד כמה ההבדל הוא מהותי בינו לבין החדש.
אין לי צורך ב 2 GB RAM , או בהיותו מפלצת מסומסנגת... חחח
עד כמה הנושא חשוב לרכוש את החדש ולא את הישן.
לדעתכם כמובן....
האירו את עיניי.
תודה .
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
vהגלאקסי 2 הוא פשוט פלאפון מהיר וחד שמשלב את הפלאפון עם מכשיר מולטימדיה(עם בטריה לא מספקת למולטימדיה מלאה).
אין ספק שהוא מכשיר טוב יותר מכל מכשיר אחר בשוק(אם מסתכלים על זה בצורה כוללת.
אבל.אם אתה אדם פשוט שלא דורש מהפלאפון שלך יותר מדי ואתה רוצה פלאפון רגיל עם קצת אפליקציות,שיחות הודעות ואינטרנט פשוט(שלא חייב להיות במהירות הבזק-או המחשב שלך בבית)אין סיבה לרכוש את החדש.
נכון השיפור הוא משמעותי מאוד אבל זה לאנשים שבאמת צריכים את זה ובאמת ישתמשו בכל זה.
כמו כן יש בעיות מעטות בגלאקסי הראשון אבל שוב, לא משהו קריטי.
הגלקסי 2 הוא מכונה(מחשב) משומנת היטב שפועלת מהר ולעניין.לא כולם צריכים את התענוג הזה.
גילוי נאות-לי יש אותו,והוא נפלא.אבל זה כי לי זה נוח ומתאים לי(ו...וזה "ו" גדול-שילמתי עליו פחות)לא בטוח שאם המחיר היה קרוב ל3500 הייתי קונה.
יום טוב
אבל.אם אתה אדם פשוט שלא דורש מהפלאפון שלך יותר מדי ואתה רוצה פלאפון רגיל עם קצת אפליקציות,שיחות הודעות ואינטרנט פשוט(שלא חייב להיות במהירות הבזק-או המחשב שלך בבית)אין סיבה לרכוש את החדש.
נכון השיפור הוא משמעותי מאוד אבל זה לאנשים שבאמת צריכים את זה ובאמת ישתמשו בכל זה.
הגלקסי 2 הוא מכונה(מחשב) משומנת היטב שפועלת מהר ולעניין.לא כולם צריכים את התענוג הזה.
גילוי נאות-לי יש אותו,והוא נפלא.אבל זה כי לי זה נוח ומתאים לי(ו...וזה "ו" גדול-שילמתי עליו פחות)לא בטוח שאם המחיר היה קרוב ל3500 הייתי קונה.
יום טוב
EEEBBR כתב:vהגלאקסי 2 הוא פשוט פלאפון מהיר וחד שמשלב את הפלאפון עם מכשיר מולטימדיה(עם בטריה לא מספקת למולטימדיה מלאה).
יום טוב...
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כמה ?EEEBBR כתב:vהגלאקסי 2 הוא פשוט פלאפון מהיר וחד שמשלב את הפלאפון עם מכשיר מולטימדיה(עם בטריה לא מספקת למולטימדיה מלאה).
יום טוב...
המכשיר נמכר בכ 2800 שקלים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי