ניתוק בחיבור האינטרנט לאחר מעבר להוט מבזק מול ספקית 014 ב12 מגה.
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי חברים,
רציתי להיוועץ מולכם בסוגייה הזו:
התחברתי היום לטריפל של הוט עם אינטרנט 12 מגה, עברתי גם בספקית ל12 מגה ואחרי כמה שעות של גלישה שמתי לב שהמסנג'ר והסקייפ מתנתקים, מין פיק כזה.
נראה שהמודם לכאורה לא יוצא מסנכרון כשמעיפים מבט לנוריות שלו.
אני מחובר עם ראוטר 3COM בחיבור קווי שמוגדר על DYNAMIC.
ביצעתי פינג רציף לגוגל ואכן ראיתי שאחרי כמה שעות של REPLY שבין לבין יש REQUEST TIME OUT בודד נוצרות לי שורות של REQUEST TIME OUT דבר שיוצר את הניתוק.
יצרתי קשר עם הטכנאי שהתקין לי את הטריפל והוא בדק ואמר שהוא לא רואה ניתוקים במוקד על המודם.
לאחר מכן יצרתי קשר מול 014 ונאמר לי שלמרות שאני בחיבור ללא חייגן יש לי אפשרות לעשות חייגן ולהתחבר עליו וככה הם יוכלו לעקוב אחרי הניתוקים.
יצרתי את החייגן והיה לי ניתוק אונליין בעודי מדבר עם הנציג, נאמר לי שזה כנראה איבוד מידע ויש ליצור קשר עם הוט.
מה דעתכם?
אני ממש לא מעוניין בחיבור לא יציב, אני מעדיף לגלוש "לאט" ויציב.
במידה ואני יכול לבטל את השירות תוך 14 יום אני עשוי לעשות זאת.
יש לציין שטרם בדקתי חיבור ישיר של המודם למחשב ללא הראוטר ואני מתכוון לעשות זאת כרגע.
המון תודה מראש לכולם.
רציתי להיוועץ מולכם בסוגייה הזו:
התחברתי היום לטריפל של הוט עם אינטרנט 12 מגה, עברתי גם בספקית ל12 מגה ואחרי כמה שעות של גלישה שמתי לב שהמסנג'ר והסקייפ מתנתקים, מין פיק כזה.
נראה שהמודם לכאורה לא יוצא מסנכרון כשמעיפים מבט לנוריות שלו.
אני מחובר עם ראוטר 3COM בחיבור קווי שמוגדר על DYNAMIC.
ביצעתי פינג רציף לגוגל ואכן ראיתי שאחרי כמה שעות של REPLY שבין לבין יש REQUEST TIME OUT בודד נוצרות לי שורות של REQUEST TIME OUT דבר שיוצר את הניתוק.
יצרתי קשר עם הטכנאי שהתקין לי את הטריפל והוא בדק ואמר שהוא לא רואה ניתוקים במוקד על המודם.
לאחר מכן יצרתי קשר מול 014 ונאמר לי שלמרות שאני בחיבור ללא חייגן יש לי אפשרות לעשות חייגן ולהתחבר עליו וככה הם יוכלו לעקוב אחרי הניתוקים.
יצרתי את החייגן והיה לי ניתוק אונליין בעודי מדבר עם הנציג, נאמר לי שזה כנראה איבוד מידע ויש ליצור קשר עם הוט.
מה דעתכם?
אני ממש לא מעוניין בחיבור לא יציב, אני מעדיף לגלוש "לאט" ויציב.
במידה ואני יכול לבטל את השירות תוך 14 יום אני עשוי לעשות זאת.
יש לציין שטרם בדקתי חיבור ישיר של המודם למחשב ללא הראוטר ואני מתכוון לעשות זאת כרגע.
המון תודה מראש לכולם.
האם ניסית את הקושחה צד שלישי DD-WRT? במקרה היא תומכת גם בנתב שלך ולפי מה שהבנתי היא משפרת ביצועים ומוסיפה יכולות
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Main_Page
בכל מקרה גם אם המודם מחובר אבל פה ושם יש לך time out אתה צריך להתקשר לתמיכה של הוט, הרי אם הבעיה לא היתה לפני זה אז זה לא נובע מהספקית, אלא מהתשתית, אולי עוצמה לא מספיק חזקה או משהו, לי לא היו עצבים להתעסק עם זה ופשוט עברתי לבזק
בכל מקרה גם אם המודם מחובר אבל פה ושם יש לך time out אתה צריך להתקשר לתמיכה של הוט, הרי אם הבעיה לא היתה לפני זה אז זה לא נובע מהספקית, אלא מהתשתית, אולי עוצמה לא מספיק חזקה או משהו, לי לא היו עצבים להתעסק עם זה ופשוט עברתי לבזק
-
esaly
-
- חבר ותיק

fighter כתב:האם ניסית את הקושחה צד שלישי DD-WRT? במקרה היא תומכת גם בנתב שלך ולפי מה שהבנתי היא משפרת ביצועים ומוסיפה יכולות
בכל מקרה גם אם המודם מחובר אבל פה ושם יש לך time out אתה צריך להתקשר לתמיכה של הוט, הרי אם הבעיה לא היתה לפני זה אז זה לא נובע מהספקית, אלא מהתשתית, אולי עוצמה לא מספיק חזקה או משהו, לי לא היו עצבים להתעסק עם זה ופשוט עברתי לבזק...
הTIMEOUTS שיש לי בלי הראוטר לא גורמים לניתוק....באופן מוזר.
אתה בטוח שהראוטר שלי תומך בקושחה הזו?
הtimeouts האלה זה פאקט לוס, זה כמו שלמשל תעשה שיחה בסקייפ ולמרות שהיא פועלת, פה ושם אתה לא תשמע את הבנאדם
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להתקשר לתמיכה של הוט ולא לרדת מהם עד שיסדרו את זה, הם שקרנים גדולים, פעם כשעבדתי בספקית הם היו אומרים ללקוחות זועמים להתקשר אלינו בטענה שהספקית אשמה בניתוקים שלהם, בזמן שהתשתית היתה לא תקינה.
אה בעצם הוא לא נתמך...
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להתקשר לתמיכה של הוט ולא לרדת מהם עד שיסדרו את זה, הם שקרנים גדולים, פעם כשעבדתי בספקית הם היו אומרים ללקוחות זועמים להתקשר אלינו בטענה שהספקית אשמה בניתוקים שלהם, בזמן שהתשתית היתה לא תקינה.
אה בעצם הוא לא נתמך...
-
esaly
-
- חבר ותיק

תודה רבה,fighter כתב:הtimeouts האלה זה פאקט לוס, זה כמו שלמשל תעשה שיחה בסקייפ ולמרות שהיא פועלת, פה ושם אתה לא תשמע את הבנאדם
וברשימה הזאת כתוב שזה נתמך http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Su ... vices#3com...
אז אם הם טוענים שהמודם לא מתנתק איך אפשר בכל זאת לשכנע אותם?
-
esaly
-
- חבר ותיק

ביצעתי היום את הטריפל, אני מניח שיש לי 14 יום לביטול עיסקה?fighter כתב:שים לב, עדכנתי את ההודעה, הוא לא נתמך
בעיקרון אתה אמור להגיד להם שהתשתית לא תקינה ואם הם לא שולחים טכנאי לתקן את זה אז אתה מתנתק אבל אני מניח שאתה בתהחחייבות?...
-
esaly
-
- חבר ותיק

אכן, טוב אני אדבר מחר עם המתקין ואראה לו את הניתוקים בחיבור ישיר.fighter כתב:אה שכחתי מזה, אז מעולה יש לך איך לאיים עליהם
אם אתה רואה שהם לא מסדרים לך את זה תוך שבועיים אז תבטל, כי אחרת אתה תאכל מהם המון ***
תשתית הכבלים זאת תשתית חזקה מאוד אבל היא גם יכולה להיות איומה בידיים של חברה גרועה...
אני אעדכן אותך ואת שאר קוראי הטראד,
תודה רבה בכל אופן
-
esaly
-
- חבר ותיק

אתמול בערב היו נפילות גם כשהמודם היה מחובר ישירות אבל היום ממש הכל תקין באופן מוזר.Class889 כתב:תבדוק את זה כל היום, כי אמרת שגם שהמודם מחובר יש לך ניתוקים, קח תזמן ותבדוק כמו שצריך.......
אני אמשיך לעדכן...