שאלה בעניין VOIP על NGN
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בשעה טובה התקינו ברחוב שלי תשתית NGN, כשהמרכזייה ממש דלת לידי. שאלה: יש לי אייפוד טאץ' דור שני, עם IOS 4, האם היישום BPHONE יעבוד כמו שצריך? האם מיקרופון ואוזנייה יעבדו על המכשיר הזה? יש למישהו ניסיון עם תוכנת ה-BPHONE?
לסיום, האם ה-NGN 30 מגה הוא באמת מהיר, או שאני צפוי לאכזבה קשה מאוד?
תודה,
דני
לסיום, האם ה-NGN 30 מגה הוא באמת מהיר, או שאני צפוי לאכזבה קשה מאוד?
תודה,
דני
דני בלר
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

גוט בייַ מיין גאַס אינסטאַלירן נגן ינפראַסטראַקטשער, אַטשסאַהמאַראַטשזייאַ רעכט טיר ווייַטער צו מיר. פראגע: איך האב אַ יפּאָד טאַטש צוויאטער דור, מיט IOS 4, צי די אַפּלאַקיישאַן בפאָנע אַרבעט רעכט? איז אַ מיקראָפאָן כעדסעט וועט אַרבעט אויף דעם מיטל? קען ווער עס יז האָבן דערפאַרונג מיט די ווייכווארג בפאָנע?
צום סוף, צי די נגן 30 מעגאבייטן איז טאַקע פעסט, אָדער איך וועל זייַן דיסאַפּוינטיד איז זייער שווער?
דאַנקען,
דאַניש
צום סוף, צי די נגן 30 מעגאבייטן איז טאַקע פעסט, אָדער איך וועל זייַן דיסאַפּוינטיד איז זייער שווער?
דאַנקען,
דאַניש
דני בלר
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

האמת אתמול עשיתי בדיקת מהירות מול שרתים שונים וזה נתן 30 מגה אייזען, בלי שום פראבלעם, ארון המרכזיה נמצא בחדר קטן כניסה ליד הבית שלי. האם חבילת גיימר יקרה יותר? מה זה TAG4?
לראשונה בחיים, ראיתי HD ביוטיוב, היה מדהים, אתרי מדיה עלו לי בלי תקיעות, כנראה שהפעם בזק לא הצדיקו את המוניטין שלהם (בזק=ביקשת.ז.קיבלת) ועשו עבודת תשתית ראויה לציון בבאר שבע. עכשיו שרק עידן + ידאגו להתקין מיקרו-משיבים לאיזורים של האין כיסוי. אגב, מישהו יודע תשובה בקשר ל-BPHONE?
א גוט טאג,
דאניעל בעלער
לראשונה בחיים, ראיתי HD ביוטיוב, היה מדהים, אתרי מדיה עלו לי בלי תקיעות, כנראה שהפעם בזק לא הצדיקו את המוניטין שלהם (בזק=ביקשת.ז.קיבלת) ועשו עבודת תשתית ראויה לציון בבאר שבע. עכשיו שרק עידן + ידאגו להתקין מיקרו-משיבים לאיזורים של האין כיסוי. אגב, מישהו יודע תשובה בקשר ל-BPHONE?
א גוט טאג,
דאניעל בעלער
דני בלר
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

בסוף פתרתי את העניין בעצמי: תוכנת ה-BPHONE עובדת נפלא על אייפוד טאץ' דור 2, אבל היא חייבת לזהות שמחוברים מיקרופון ואוזניות, לצורך העניין אוזניות עם מיקרופון. מצאתי משהו נחמד מאוד של SKULL CANDY, עם מיקרופון, בעלות 139 שקלים בבאג. עובדות בלי בעיה וכבר עשיתי כמה שיחות דרך WIFI מהקניון השכונתי לקויים וניידים, בתעריפים של בזק. גם ה-NGN עובד נפלא, הפעם בזק שיחקו אותה. אפילו המודם יפה, נראה כמו בורקס תפוח אדמה גדול, רק בלי חריף וביצה. אגב, אם אתם בבאר שבע, לכו לאכול בורקס עם ביצה אצל אומי ליד הפיקוד. כולסטרול-שמסטרול, אם כבר שבץ, לפחות עם חיוך של אושר על הפנים.
עוד שינוי מרענן, זה לראות את קטעי ה-HD של יו טיוב בלי תקיעות. זאת אומרת של הסרט. התכוונתי שהסרט נתקע.
עוד שינוי מרענן, זה לראות את קטעי ה-HD של יו טיוב בלי תקיעות. זאת אומרת של הסרט. התכוונתי שהסרט נתקע.
דני בלר
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אני נהנתי מכול קטע אפשרי בבזק בין לאומי עם 10 מגה ,עד שבא ניתור התעבורה ועכשיו בערב כמעט ואי אפשר לראות ביוטיוב משהו מעבר ל480p
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

אני בנטויז'ן ואין בעיה ביוטיוב או בהורדות בכלל. סרטי 1080 נטענים לי מהר. לדעתי אתה צריך לבדוק את הקונפיג של המודם או להתקשר ולבקש להתנתק. זה עובד. שלח להם טבלאות עם פינגים וצילומי מסך. זה מה שאני עשיתי כשהיו לי בעיות וראה זה פלא, פתאום זה הסתדר.
דני בלר