שלום לכולם! מצטרף חדש עם מסך HD חדש :)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Dingo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם קודם כל יש לי כמה שאלות.

קודם כל הנה המסךשקניתי.
http://www.samsung.com/au/products/tv/l ... 26r51b.asp
עלה לי 4700 שקל מהיבואן. היה חשוב לי לקחת מסך של חברה ידועה. עד עכשיו היה לי מסך 33 של טושיבה מאה הרץ עם דולבי דיגיטל. קניתי אותה לפני איזה 6 שנים ב 8800 שקל :lol:.... בכל מקרה רציתי מסך חדש מתאמי נוחות ומקום. החדר שלי קטן ובגלל זה לא רציתי מסך גדול. אני גם שוקל לקנות אקס בוקס 360 שבקרוב יוצא לו קאבל HDMI.
בכל מקרה קונסולות זה התחביב שלי. אבל אני קונה קונסולות רק אחרי שהן שנה בשוק ויש להן משחקים. ה 360 הולך לרדת דרסטית כשהפליסטיישן 3 תצא. ברשותכם יש לי מספר שאלות.

1 YES תומכת בשידורי HD?

2 מה זה אומר המסך 1080i אבל הוא לא תומך ברזולציה של 1080i כמו במסך שקניתי. אז מה זה נותן בכל זאת?

3 יש לי כרטיס מסך X800GT עם DVI האם כדאי לחבר אותו דרכו?

4 מה דעתכם על העובדות באתר הזה?
http://www.cnet.com/4520-7874_1-5107912-1.html
Contrary to myth, 1080i is not superior to 720p; 1080i has more scanning lines but also suffers the disadvantages of interlaced scanning.

תודה

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

קודם כל האקס בוקס לא הולך לרדת, ובטח לא דרסטית שהפלייסטיישן יצא

1. ממש לא

2. לא הבנתי את השאלה

3. לא הבנתי גם את השאלה הזאת, מה זה לחבר אותו דרכו? יש לך דרך אחרת לחבר את המחשב אם לא דרך הכרטיס מסך?

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה #3 

yes .1 אין שידורי hd
2. יש שני תקנים - 720p ו-1080i, המסך שלך הוא מסך hd ready,
הכוונה תכנים ברזולוציה של 720p יתאימו לו.
כך שלא חייב 1080i אם אין לך מסך שהוא FHD - FULL HDTV.
בכל זאת מרבית התכנים ברשת הם 1080i כך שהמסך שלך יעשה לו downscale לרזולוצית המסך - 768.
3. במידה ואתה מתכוון להתחיל להוריד תכני hd ואין לך streamer, אז צריך וכדאי להשתמש במחשב כ"ספק" תכני hd.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

3. כן בלי קשר לכלום
HiFiMusic IL

Dingo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #5 

ntk האקס בוקס 360 הולך לרדת במחיר של בין 50 ל 100 דולר ביום שהפלייסטיישן 3 יוצאת.
זה נשק יום הדין של מיקרוסופט.
Corporate Vice President of the Xbox Product Group, Todd Holmdahl has revealed to Reuters that Microsoft plans to slash the price of their Xbox 360 system every year. Many speculated on the strategy that they would apply a price cut just before the Playstation 3 console.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #6 

אפרופו כבלי DVI - אני מחר הולך לדואר לקחת את ה-Monster Cable DV400 (אם אני לא טועה זה הדגם) באורך 4 מטר שקניתי ב-eBay במחיר של 153 ש"ח כולל משלוח :D
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה #7 

לא להאמין שבישראל כבל 4-5 מטר יכול לעלות 100 שקל, ובebay מצאתי כבל 5 מטר אפילו 10 מטר
רק ב30 דולר.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #8 

Dingo כתב:ntk האקס בוקס 360 הולך לרדת במחיר של בין 50 ל 100 דולר ביום שהפלייסטיישן 3 יוצאת.
זה נשק יום הדין של מיקרוסופט.
Corporate Vice President of the Xbox Product Group, Todd Holmdahl has revealed to Reuters that Microsoft plans to slash the price of their Xbox 360 system every year. Many speculated on the strategy that they would apply a price cut just before the Playstation 3 console.
...
האקס בוקס לא הולך לרדת בקרוב כי מיקרוסופט עדיין מפסידה עליו כסף, ועד שעלות הייצור לא תרד הם לא יורידו מחירים, ואני גם יכול להביא לך הרבה ציטוטים, אם תסתמך על כל דבר שרשום, אז הפלייסטיישן יעלה 900 דולר והוא לא יוכל להוציא 1080P, וכו.... וזה חלק קטן ממה שאמרו על הפלייסטיישן לפני שחספו פרטים ב-E3 וגם אכשיו מפיצים כל יום שטויות חדשות, בכל מקרה צר לי לאכזב אותך אבל האקס בוקס לא ירד בקרוב, אם הוא ירד במאה דולר הוא יהיה יותר זול מה-WII וזה לא יקרה בחיים, ומיקרוסופט תצטרך להפסיד 200-300 דולר על כל קונסולה שהיא תמכור, וחוץ מזה שאפ הם היו מתכוונים להוריד מחיר בהשקה של הפלייסטיישן, הם היו כבר אומרים את זה, להדגיש שעד שהפלייסטיישן יצא ההפרש במחיר בניהם יהיה גדול יותר מממה שאומרים עכשיו

ובלי קשר, אני חושב שהאקס בוקס מסריח, ועדיף לקנות PS3, אבל כל אחד והעדפה שלו

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”