עוצו עצה
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
niva - שלום וברוך הבא לאתר,
העניין הוא מאוד יחסי, כדאי שתציין עוד פרטים בכדי שנוכל לעזור לך:
מה השימושים שאתה מתכוון לעשות במערכת (מוזיקה , קולנוע ביתי או שניהם יחד)?
האם ההצעה שקיבלת היא על ציוד חדש עם אחריות או ציוד יד שנייה?
האם ראית את הרמקולים ושמעת אותם?
מה המחיר שהוצע לך?
מה התקציב שאתה מעוניין להשקיע במערכת?
העניין הוא מאוד יחסי, כדאי שתציין עוד פרטים בכדי שנוכל לעזור לך:
מה השימושים שאתה מתכוון לעשות במערכת (מוזיקה , קולנוע ביתי או שניהם יחד)?
האם ההצעה שקיבלת היא על ציוד חדש עם אחריות או ציוד יד שנייה?
האם ראית את הרמקולים ושמעת אותם?
מה המחיר שהוצע לך?
מה התקציב שאתה מעוניין להשקיע במערכת?
-golan-
אני מתנצלת שלא פרטתי מספיק.
השימוש הוא בעיקר סרטים וקצת מוזיקה.
כל הציוד המוצע הוא חדש מחנות.
מחיר כל החבילה הוא 4000 שקל.
הרמקולים נשמעים סבירים.
הרסיברים הם באותו מחיר פחות או יותר כי לטענתם הטובים יותר הם מסדרות ישנות.
שאלתי היא האם ג'מו נחשבים פירמת רמקולים טובים?
האם להשקיע ברסיבר פשוט יחסית מסדרה חדשה או לבחור רסיבר מקצועי מסדרה ישנה?
שוב, תודה מראש!!!
השימוש הוא בעיקר סרטים וקצת מוזיקה.
כל הציוד המוצע הוא חדש מחנות.
מחיר כל החבילה הוא 4000 שקל.
הרמקולים נשמעים סבירים.
הרסיברים הם באותו מחיר פחות או יותר כי לטענתם הטובים יותר הם מסדרות ישנות.
שאלתי היא האם ג'מו נחשבים פירמת רמקולים טובים?
האם להשקיע ברסיבר פשוט יחסית מסדרה חדשה או לבחור רסיבר מקצועי מסדרה ישנה?
שוב, תודה מראש!!!
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום ניבה וברוכה הבאה.
דעתי בעניין:
המחיר סביר בהחלט לחבילה, אולם הייתי מסתכן ומחפש ביד שניה, כפי שהצעת, רסיבר.
הפיחות במחיר של רסיברים מאוד מהיר, ותוכלי למצוא רסיבר טוב מלפני שנתיים שלוש בכ 1000 + ש"ח שיתן לך רמת איכות צליל של רסיברים שיעלו היום בערך 3000.
כמו כן, אני מצטרף לדעתו של ליאור. אם הרמקולים נשמעים רק "סביר", אז בלי קשר לערכם בשוק, זו עיסקה רעה מאוד וזריקת כסף שתהפוך לתסכול. ממליץ לך לחפש משהו אחר. בסכום שאת מוכנה להוציא, טוב תעשי אם תחפשי זוג רמקולים לסטריאו, רצוי מדפיים, ולא מערכת של 5, כאשר תמיד אפשר להוסיף אח"כ. הם ישמעו הרבה מעבר לרמת ה"סביר", סביר להניח.
דעתי בעניין:
המחיר סביר בהחלט לחבילה, אולם הייתי מסתכן ומחפש ביד שניה, כפי שהצעת, רסיבר.
הפיחות במחיר של רסיברים מאוד מהיר, ותוכלי למצוא רסיבר טוב מלפני שנתיים שלוש בכ 1000 + ש"ח שיתן לך רמת איכות צליל של רסיברים שיעלו היום בערך 3000.
כמו כן, אני מצטרף לדעתו של ליאור. אם הרמקולים נשמעים רק "סביר", אז בלי קשר לערכם בשוק, זו עיסקה רעה מאוד וזריקת כסף שתהפוך לתסכול. ממליץ לך לחפש משהו אחר. בסכום שאת מוכנה להוציא, טוב תעשי אם תחפשי זוג רמקולים לסטריאו, רצוי מדפיים, ולא מערכת של 5, כאשר תמיד אפשר להוסיף אח"כ. הם ישמעו הרבה מעבר לרמת ה"סביר", סביר להניח.
"אנחנו קונים רק חדש"
זאת התשובה שתשמע ממשפחות רבות,והענין הוא מה יגידו.
לרוב החברים כאן,דעתם של חברים שכנים וכו' לא ממש מענינת ,כנ"ל לגבי הצורה והיופי,מה שהכי חשוב זאת האיכות.מה שמתאים לגולשים כאן,לא מתאים לעם ישראל.
הצעתי לא פעם לחברים וחברות במקום עבודתי,אם לא יד שניה,אז לפחות מתצוגה ונתקלתי בתשובה שלילית גורפת,למרות שהצהרתי כי חלק ממה שיש לי נקנה מתצוגה או יד שניה ולא עזר.
לניבה-
מוצר חשמלי אין קונים רק לפי יופי כגון טלוויזיה,תנור,מערכת סטריאו וכו' אלא האיכות חשובה יותר.
אם אינך חוששת ממה יגידו,ותמצאי בלוחות או בחנויות יד שניה או תצוגה,משהו שמתאים לך כספית,חברי הפורום כאן לשירותך:)
לרוב החברים כאן,דעתם של חברים שכנים וכו' לא ממש מענינת ,כנ"ל לגבי הצורה והיופי,מה שהכי חשוב זאת האיכות.מה שמתאים לגולשים כאן,לא מתאים לעם ישראל.
הצעתי לא פעם לחברים וחברות במקום עבודתי,אם לא יד שניה,אז לפחות מתצוגה ונתקלתי בתשובה שלילית גורפת,למרות שהצהרתי כי חלק ממה שיש לי נקנה מתצוגה או יד שניה ולא עזר.
לניבה-
מוצר חשמלי אין קונים רק לפי יופי כגון טלוויזיה,תנור,מערכת סטריאו וכו' אלא האיכות חשובה יותר.
אם אינך חוששת ממה יגידו,ותמצאי בלוחות או בחנויות יד שניה או תצוגה,משהו שמתאים לך כספית,חברי הפורום כאן לשירותך:)