sub b&w 608 , משמיע קול של הד כשהרסיבר מכובה .. זה תקין ?
רכשתי לאחרונה את הסאב b&w 608 , ויש לו 3 מצבים:
1. ON
2. AUTO
3. STAND-BY
הבעיה היא כשהוא נמצא על מצב AUTO או ON , וכל המכשירים מכובים ,הוא משמיע קול הד חזק ....
לפעמים הוא נכנס למצב AUTO אחרי כמה דקות ולפעמים הוא נשאר על ON .
מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה והאם זה ככה גם בסאבים אחרים ?
תודה
1. ON
2. AUTO
3. STAND-BY
הבעיה היא כשהוא נמצא על מצב AUTO או ON , וכל המכשירים מכובים ,הוא משמיע קול הד חזק ....
לפעמים הוא נכנס למצב AUTO אחרי כמה דקות ולפעמים הוא נשאר על ON .
מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה והאם זה ככה גם בסאבים אחרים ?
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הד או הממממממממממממממ (HUMMMMMMM)?
באיזה רסיבר מדובר?
יש ברסיבר מקום לחיבור הארקה לגוף הרסיבר?
אם כן, קח כבל RCA פשוט חתוך לו צד אחד וגלה את ההארקה. את ההארקה חבר לרסיבר לנק' ההארקה ואז הRCA לאחד החיבורים RCA ברסיבר שלא בשימוש.
האם זה פותר לך את הבעייה?
באיזה רסיבר מדובר?
יש ברסיבר מקום לחיבור הארקה לגוף הרסיבר?
אם כן, קח כבל RCA פשוט חתוך לו צד אחד וגלה את ההארקה. את ההארקה חבר לרסיבר לנק' ההארקה ואז הRCA לאחד החיבורים RCA ברסיבר שלא בשימוש.
האם זה פותר לך את הבעייה?
תודה רבה על העזרה!
יש ממיר YES MAX HD שמחובר לרסיבר .
אני חושב שזה hummmm , מדובר ברסיבר פיוניר 920 . אני אבדוק אם יש לי כבל RCA , אבל בכל אופן הסאב לא אמור להוציא רעש כזה, נכון?!
כשאני מפעיל את הממיר או את הרסיבר הרעש מפסיק.. כשאני מכבה , הרעש חוזר אחרי מספר שניות.
הסאב מחובר לרסיבר ליציאת PRE
יש דבר אחד שלא מסתדר לי... קיבלתי כבל RCA עם מחבר אחד בכל צד, ועל הסאב יש 2 כניסות RCA ,
L + R
יכול להיות שקיבלתי כבל לא מתאים, אולי אני צריך לחבר עם כבל שמצידו האחד 2 מחברי RCA ומצידו השני מחבר אחד שמתחבר ל- PRE ברסיבר?
תמונה של הרסיבר מאחורה
http://www.imagebam.com/image/b6da8b136572253
תודה
יש ממיר YES MAX HD שמחובר לרסיבר .
אני חושב שזה hummmm , מדובר ברסיבר פיוניר 920 . אני אבדוק אם יש לי כבל RCA , אבל בכל אופן הסאב לא אמור להוציא רעש כזה, נכון?!
כשאני מפעיל את הממיר או את הרסיבר הרעש מפסיק.. כשאני מכבה , הרעש חוזר אחרי מספר שניות.
הסאב מחובר לרסיבר ליציאת PRE
יש דבר אחד שלא מסתדר לי... קיבלתי כבל RCA עם מחבר אחד בכל צד, ועל הסאב יש 2 כניסות RCA ,
L + R
יכול להיות שקיבלתי כבל לא מתאים, אולי אני צריך לחבר עם כבל שמצידו האחד 2 מחברי RCA ומצידו השני מחבר אחד שמתחבר ל- PRE ברסיבר?
תמונה של הרסיבר מאחורה
http://www.imagebam.com/image/b6da8b136572253
תודה