סמארטפון עד 2000 ש"ח - Galaxy S?
היי,
הנוקיה 6233 המסכן שלי טבע, וגם ככה הגיע הזמן להשתדרג.
רציתי לדעת אם עד 2,000 ש"ח יש אופציה טובה יותר מהסמסונג Galaxy S.
אני מעוניין בעיקר ב-
1. GPS
2. סנכרון עם Outlook
3. סרטים ומשחקים - לגבי סרטים שאלה - האם סרט שמועבר לטלפון צריך לעבור כיווץ או שסרט HD עובר כמו שהוא?
4. שיהיה מגניב כזה שאפשר להזיז דברים עם האצבעות ולירות ציפורים
5. איך המצלמה שלו בסטילז?
6. שתהיה אופציה לדבר עם אנשים אחרים
תודה
אני מעוניין בעיקר ב-
1. GPS
2. סנכרון עם Outlook
3. סרטים ומשחקים - לגבי סרטים שאלה - האם סרט שמועבר לטלפון צריך לעבור כיווץ או שסרט HD עובר כמו שהוא?
תודה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לגבי חדשים, מחירים בארץ
גלקסי חדש כ 1850 שקלים ( קח בחשבון שאתה צריך להוסיף כרטיס זיכרון בעלות של כ 150 שקלים פלוס מינוס )
נקסוס S סביב ה 2000 ש"ח ( מגיע עם 16 גיגה מובנה ).
שני המכשירים הם של סמסונג, זהים מבחינת ביצועים. לנקסוס אין יכולת צילום וידאו ב HD בינתיים - אבל זה אמור להפתר בעתיד, אין לו מקלט רדיו ואין לו הרחבת זיכרון מעבר ל 16 גיגה איתו הוא מגיע. הוא גם עבה יותר מהגלקסי אבל הרבה יותר יפה לטעמי.
לגלקסי אין פלש במצלמה .. והעיצוב שלו מרובע ומשעמם לדעתי - שוב עניין של טעם.
Desire S גם כן סביב ה 2000 שקלים ( גם פה אתה צריך להוסיף כרטיס זיכרון ) והמסך שלו "רק" 3.7 אינטש בשונה משני הסמסונגים שם המסך 4 אינטש.
אתה גם צריך לבדוק שהטלפונים נתמכים בחברה הסלולרית שאליה אתה שייך מבחינת תדרים.
ליאור
גלקסי חדש כ 1850 שקלים ( קח בחשבון שאתה צריך להוסיף כרטיס זיכרון בעלות של כ 150 שקלים פלוס מינוס )
נקסוס S סביב ה 2000 ש"ח ( מגיע עם 16 גיגה מובנה ).
שני המכשירים הם של סמסונג, זהים מבחינת ביצועים. לנקסוס אין יכולת צילום וידאו ב HD בינתיים - אבל זה אמור להפתר בעתיד, אין לו מקלט רדיו ואין לו הרחבת זיכרון מעבר ל 16 גיגה איתו הוא מגיע. הוא גם עבה יותר מהגלקסי אבל הרבה יותר יפה לטעמי.
לגלקסי אין פלש במצלמה .. והעיצוב שלו מרובע ומשעמם לדעתי - שוב עניין של טעם.
Desire S גם כן סביב ה 2000 שקלים ( גם פה אתה צריך להוסיף כרטיס זיכרון ) והמסך שלו "רק" 3.7 אינטש בשונה משני הסמסונגים שם המסך 4 אינטש.
אתה גם צריך לבדוק שהטלפונים נתמכים בחברה הסלולרית שאליה אתה שייך מבחינת תדרים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בתקציב כזה - רק גלקסי S. מכשיר מדהים ומשוכלל. (יש לאחי כזה)zilbermm כתב:היי,
אני מעוניין בעיקר ב-
1. GPS
2. סנכרון עם Outlook
תודה...
1. יש
2. יש
3. כמו שהוא ורץ חלק
4. ברור שיש
5. סבירה אם כי פחות מהנוקיה N86 שיש לי.
6. ברור שיש, אפילו אפשר להתקין את העדכון של הגוגל TALK ולנהל שיחות וידאו
תיכנס אחרי או לפני הקנייה ל IANDROID ותקרא קצת כתבות וכו
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הגלקסי אכן מכשיר מצויין אבל למצלמה שלו אין פלש. מכיוון שאור הוא תנאי ראשון לצילום, קח בחשבון שאם אתה לא בחוץ באור יום, אתה לא יכול לצלם ולקבל תוצאה סבירה.firebird כתב:למי מה שהבנתי אין סינכרון ישיר עם האוטלוק.
נכון או לא?...
מציע לך להסתכל גם על דברים אחרים. יש מכשירים לא פחות טובים ממנו ויש גם אחד זהה לו לחלוטין מבחינת חומרה שנראה לדעתי טוב יותר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני צריך סנכרון של הפגישות בלבד מהאוטלוק בעבודה למכשיר.riji כתב:תגדיר סנכרון ישיר... יש תמיכה בEXCHANGE בכל מכשירי האנדרואיד, אבל היא טובה יותר במכשירי HTC כי הממשק שלהם מוסיף תמיכה משופרת.
אין מה להשוות לתמיכה ב- EXCHANGE כפי שהיא קיימת במכשירי הווינדוס מובייל....
היום אני מסנכרן את ה-N95 (חגג 4 שנים החודש) באמצעות תוכנת הסנכרון של נוקיה דרך בלוטות'.
אני לא מעוניין להעביר את כל פגישות העבודה דרך המייל של גימייל.
אפשרי?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

למרות שאני מניח שיש פתרונות דרך בלוטות' הם לרוב דורשים תוכנות ייעודיות כמו ה- HTC SYNC.
אני ממליץ להשתמש ב- EXCHANGE באמצעות השרת בחברה שלך, הוא צריך להיות מוגדר באופן דומה להגדרות האאוטלוק ואז באמצעות הרשת האלחוטית/רשת סלולרית הסנכרון יתבצע כאשר בתפריט של המכשיר אתה מגדיר סנכרון של פגישות בלבד ואז זה גם קורה מכל מקום וזו הדרך הנוחה ביותר.
בכל מקרה אחר אתה צריך לחפש תוכנה ייעודית, תסתכל במרקט, על סנכרון EXCHANGE באמצעות BLUETOOTH אין לי המלצה ספציפית עבור סמסונג.
אני ממליץ להשתמש ב- EXCHANGE באמצעות השרת בחברה שלך, הוא צריך להיות מוגדר באופן דומה להגדרות האאוטלוק ואז באמצעות הרשת האלחוטית/רשת סלולרית הסנכרון יתבצע כאשר בתפריט של המכשיר אתה מגדיר סנכרון של פגישות בלבד ואז זה גם קורה מכל מקום וזו הדרך הנוחה ביותר.
בכל מקרה אחר אתה צריך לחפש תוכנה ייעודית, תסתכל במרקט, על סנכרון EXCHANGE באמצעות BLUETOOTH אין לי המלצה ספציפית עבור סמסונג.