מעוניין לקנות מכונה שתעבוד גם בארה"ב
שלום לכולם
אני חושב על קניית Rancilio Sylvia בקרוב אך הייתי רוצה להתייעץ עם הפורום האם יהיו לי בעיות להפעיל את המכונה בארה"ב מכיוון שאני עובר לשם בעוד כשנה. באתר החברה רשום גם 120V וגם 230 השאלה אם אני אצטרך טרנספורמטור והאם זה יהיה בריא למכונה.
תודה מראש
רועי
אני חושב על קניית Rancilio Sylvia בקרוב אך הייתי רוצה להתייעץ עם הפורום האם יהיו לי בעיות להפעיל את המכונה בארה"ב מכיוון שאני עובר לשם בעוד כשנה. באתר החברה רשום גם 120V וגם 230 השאלה אם אני אצטרך טרנספורמטור והאם זה יהיה בריא למכונה.
תודה מראש
רועי
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
כשכתוב 120/220 יש מכשירים רבים שהם עובדים בתחום מתחים או עם בורר. הדבר לא נכון לגבי מכונת אספרסו. יתכן שזה יעבוד עם טרנספורמטור, אבל זה בטוח לא מיועד לזה. הכוונה באתר היא שיש גרסה של 220-240, אירופה, בריטניה אוסטרליה, ויש גרסה אמריקנית של 120V. הדרך של מוצרי חשמל היא משם לפה, בגרסת 220V מחנויות ייעודיות בניו יורק או קליפורניה, ואת זה תבצע בסיום השהייה שלך בארה"ב. מה שיש לך בארץ או שתשמור או שתמכור (תלוי בצפי השהייה בארה"ב).
בברכה
אדי
בברכה
אדי
אני מצרף לינק לקובץ שמגיע מהאתר האמריקאי של רנציליו ובו רשום 120-220V. אולי זה רק האופטימיות שבי אבל אני מבין שבגרסה החדשה של המכונה היא תומכת בשני המתחים. שלחתי מייל לחברה עוד לא קיבלתי תשובה, אם אכן מדובר על שתי גרסאות שונות של המכונה הפידיאף קצת מטעה לקוחות לא?coffeeaddict כתב:כשכתוב 120/220 יש מכשירים רבים שהם עובדים בתחום מתחים או עם בורר. הדבר לא נכון לגבי מכונת אספרסו. יתכן שזה יעבוד עם טרנספורמטור, אבל זה בטוח לא מיועד לזה. הכוונה באתר היא שיש גרסה של 220-240, אירופה, בריטניה אוסטרליה, ויש גרסה אמריקנית של 120V. הדרך של מוצרי חשמל היא משם לפה, בגרסת 220V מחנויות ייעודיות בניו יורק או קליפורניה, ואת זה תבצע בסיום השהייה שלך בארה"ב. מה שיש לך בארץ או שתשמור או שתמכור (תלוי בצפי השהייה בארה"ב).
בברכה
אדי...
- ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שמע, בתור מישהו שעוסק בתחום האלקטרוניקה, רוב המוצרים שמיועדים לבית מגיעים עם יכולת קבלת מתח הנע בין 110-230v ,לכן אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה, אבל למען הסר ספק באמת תחכה לתגובה מהחברה. במקרה הכי גרוע, תמיד ניתן לקנות ממיר מתח- רק חשוב שקונים לבוא עם נתונים של צריכה/הספק של המוצר.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
צר לי, שתי אפשרויות בשתי מכונות, אבל לא אותה מכונה. מדובר בגופי חימום והם יזייפו גם בירידה של 10%, לא כל שכן 50%. כמובן שניתן לקחת טרנספורמטור, ואז כדאי לבחור את הגרסא שתשמש אותך לאורך זמן בתקוה שזה ה-220V.
כדי לבדוק חיפשתי גם עבור גאג'יה http://www.gaggia.com/macchine-da-caffe ... -Baby-Twin וגם שם מופיעים שני המתחים. זה לא באותה מכונה כי יש לי אחת כזאת שהיא רק 220.
אדי
כדי לבדוק חיפשתי גם עבור גאג'יה http://www.gaggia.com/macchine-da-caffe ... -Baby-Twin וגם שם מופיעים שני המתחים. זה לא באותה מכונה כי יש לי אחת כזאת שהיא רק 220.
אדי
אדי לצערי צדקת תודה לכולם על העצות הנה התגובה מ-Rancilio
Dear Mr Roy,
Thank you for your mail regarding Silvia machines.
I am sorry to say that in USA you have to use 110Volts 60 Hz that are different than in Israel while you can use machines at 220 V 50 HZ.
Please take it into cnsideration and let me know.
Kind regards
Dear Mr Roy,
Thank you for your mail regarding Silvia machines.
I am sorry to say that in USA you have to use 110Volts 60 Hz that are different than in Israel while you can use machines at 220 V 50 HZ.
Please take it into cnsideration and let me know.
Kind regards