שלום לכולם,
בתקווה שלא אצא יותר מידי גרוע מהשרשור הזה אז זו הבעיה: אני מנסה להתחבר לרשת הביתית באופן חוטי. בהגדרות רשת אני עובד לפי ההוראות, חיבור חוטי + אוטומטי, ואכן מופיע לי בסוף מספר IP והכל. בכונני רשת אני מגדיר לפי NFS ולא samba ומסמן tvixhd1. מופיע לי מספר IP וגם ה PING רושם OK. עד עכשיו הכל תקין רק שבסרטים אני לא רואה אף תיקיה.
במחשב שבו יש את הכונן עם המדיה מותקן W7 וגם ה tvix netshare. התיקיות של המדיה מוגדרות כ SHARE ואני יכול להיכנס אליהם ממחשבים אחרים לרבות עם XMBC ולנגן. יש לי שם משתמש וססמה על הרשת אבל בשום שלב לא נתבקשתי להכניס אותה ולא ראיתי איפה אני יכול לעשות זאת. עדכנתי קשוחה ל 2.07.
מה אני מפספס פה?
תודה מראש לכל העונים.
חיבור לרשת של tvix n1
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ב TVIX יש ללכת ל SETUP ו NETWORKgover כתב:שלום לכולם,
בתקווה שלא אצא יותר מידי גרוע מהשרשור הזה אז זו הבעיה: אני מנסה להתחבר לרשת הביתית באופן חוטי. בהגדרות רשת אני עובד לפי ההוראות, חיבור חוטי + אוטומטי, ואכן מופיע לי בסוף מספר IP והכל. בכונני רשת אני מגדיר לפי NFS ולא samba ומסמן tvixhd1. מופיע לי מספר IP וגם ה PING רושם OK. עד עכשיו הכל תקין רק שבסרטים אני לא רואה אף תיקיה.
במחשב שבו יש את הכונן עם המדיה מותקן W7 וגם ה tvix netshare. התיקיות של המדיה מוגדרות כ SHARE ואני יכול להיכנס אליהם ממחשבים אחרים לרבות עם XMBC ולנגן. יש לי שם משתמש וססמה על הרשת אבל בשום שלב לא נתבקשתי להכניס אותה ולא ראיתי איפה אני יכול לעשות זאת. עדכנתי קשוחה ל 2.07.
מה אני מפספס פה?
תודה מראש לכל העונים....
כונן רשת 1
לבחור ב NFS
אתה אמור לראות רשימה של
TVIXHD1
TVIXHD2
TVIXHD3
TVIXHD4
אשר מגיעים מתוכנת ה NETSHARE.
במחשב בתוכנת ה NETSHARE
יש לוודא כי אתה מגדיר לפחות את הכונן הראשון
למשל D:\
לאחר כל ההגדרות נכנסים לתפריט MOVIE למשל ואז יש ללחוץ על כפתור ה GOTO
ולבחור בכונן רשת 1 2 3 או 4 בהתאם למה שהוגדר בTVIX .
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=735gover כתב:תודה רבה. הכל עובד. איך גורמים לו לסרוק ספריות ולהציג באופן יותר אסתטי מהתיקיות?
...
פה תמצא מידע לגבי תוכנת ה TVIXIE המשמשת ליצירת גרפיקה ל TVIX ומכשירים נוספים.