אני לא מבין מה סוני רוצים לעשות עם הmove??
הם התרכזו בתערוכה שלהם רק במשחקי fps -בסדר אז הבנו שזה ממש עוזר לדיוק של המשחקים האלה וכו.. אבל חוץ מזה הם לא מראים שום ערך מוסף לשלט החדש .עם כל הכבוד יש אנשים שרוצים לא רק משחקי core אלה משחקים איכותיים(ועם המוב זה בהחלט אפשרי) וקלילים בנוסח הווי-אבל לא הג'אנק שהכתים לנינטנדו את כל התדמית ולדעתי בכלל לכל חיישני התנועה..אפשר לעשות עם זה דברים מדהימים-ובמיוחד עם המוב.כולם צלגלגים על הקינקט-אבל בניגוד לסוני היא מנסה לעשות גם משחקי חברה וכיף לקבוצות וגם להארד קור שביננו-אני מאמין שעם הזמן שהדיוק של הקינקט ישתפר אז האיכויות של כל המשחקים ישתפרו פלאים ואני מאמין שזה יקרה בעתיד הלא רחוק. אבל סוני-תעשו משהו מיוחד עם השלט שכל כך פירסמתם...
ומה אתם חושבים??
אוזס
ומה אתם חושבים??
אוזס
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
סוני דוקא כן הציגה משחק קליל אחד לזוז - משחק הפנטזיה של מי שעשו את Sport Champions.
בנוסף, יש את Wizardry שהוצג בתערוכה קודמת כלשהי, יש את Move Heroes ולדעתי גם ב R&C All 4 One יש תמיכה בבקר. הם גם דיברו על הכנסת תמיכה ל-LBP2, זה מה שאני זוכר עכשיו, off the top of my head, אני בטח מפספס כמה דברים, ובטח יש כמה דברים שאני לא יודע.
בנוסף, יש את Wizardry שהוצג בתערוכה קודמת כלשהי, יש את Move Heroes ולדעתי גם ב R&C All 4 One יש תמיכה בבקר. הם גם דיברו על הכנסת תמיכה ל-LBP2, זה מה שאני זוכר עכשיו, off the top of my head, אני בטח מפספס כמה דברים, ובטח יש כמה דברים שאני לא יודע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
גם אני הייתי רוצה לראות יותר כותרים ויותר ישומים לבקר, אבל אי אפשר להגיד שמה שיש כרגע זה ממש מעט:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ga ... ation_Move
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ga ... ation_Move
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: ה MOVE ייעלם אט אט כמו נינטנדו 64 ודרימקאסט ו32X של סגה...לא היה צריך לצאת
מעניין למה אתה חושב ככה?vanhelsing כתב:מלכתחילה...
אני התכוונתי שעדיין אין לו שימושים מקוריים ויעילים שיהפכו את המוצר למשהו באמת מיוחד ומגניב שבשבילו שווה לקנות אותו-כמו הקינקט שגורם לך להגיד זה מגניב ובא לי כזה -ושוב לאו דווקא משחקי פעולה hd-לפעמים רוצים משחק שכיף לשחק ביחד עם החברים והמשפחה,סגנון קז'ואלי שמסיבה באמת לא מובנת הפך לכה מושמץ.יש משחקי קז'ואל תתי רמה בדיוק כמו שיש משחקי הארד-קור תתי רמה.