רשת ביתית על בסיס הרשת של יס (כמו הVOD), אני רק צריך את הקופסה...
שלום חבר'ה,
היום התקינו לי את הVOD, וחשבתי לעצמי למה שאני לא אחבר את המחשב בחדר שינה לאותה התשתית וכך ארוויח גם גלישה חלקה ויצבה...
המצב הוא כזה:
יש לי שתי מחשבית נייחים שאחד מהם מחובר לראוטר והשני מחבר בכרטיס אלחוטי (PCI). האינטרנט במחשב עם הכרטיס האלחוטי מקרטע בצורה נוראית והאינטרנט לא זז...
שאלתי את הטכני אם אני יכול לרכוש מיס עוד קופסה לחדר שינה, והוא אמר שיס לא מספקת אותם בצורה כזו.
יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות קופסה כזו, שגם בטוח תתאים ולא תעשה בעיות?
תודה רבה מראש!
היום התקינו לי את הVOD, וחשבתי לעצמי למה שאני לא אחבר את המחשב בחדר שינה לאותה התשתית וכך ארוויח גם גלישה חלקה ויצבה...
המצב הוא כזה:
יש לי שתי מחשבית נייחים שאחד מהם מחובר לראוטר והשני מחבר בכרטיס אלחוטי (PCI). האינטרנט במחשב עם הכרטיס האלחוטי מקרטע בצורה נוראית והאינטרנט לא זז...
שאלתי את הטכני אם אני יכול לרכוש מיס עוד קופסה לחדר שינה, והוא אמר שיס לא מספקת אותם בצורה כזו.
יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות קופסה כזו, שגם בטוח תתאים ולא תעשה בעיות?
תודה רבה מראש!
אם אתה מתכוון למתאמים על רשת החשמל אז אתה יכול לקנות אחד בודד מבזק,טכנית אין בעיה לחבר מתאם של חברה שונה הוא אמור להתמשק עם שאר המתאמים.קח בחשבון שלא בטוח שזה יעבוד מסיבות כאלה או אחרות(חיבור למפצלים,צריכת חשמל גבוהה בבית) אבל תוכל לקבל זיכוי על המכשיר תוך 14 יום במידה וזה לא יעבוד,תזכור שאתה צריך מתאם בודד ולא זוג.
תודה על התגובה,
אבל אני לא מדבר על מתאם של רשת חשמל.. התשתית של הVOD עוברת אצלי בבית דרך הכבלים של יס.
מיציאה לטלוויזיה חיברו לי קופסה שיש לה כניסה אחת של האנטנה מהקיר יציאה לממיר ועוד חיבור של כבר רשת 10/100...
על הקופסה הזו אני מדבר..
אבל אני לא מדבר על מתאם של רשת חשמל.. התשתית של הVOD עוברת אצלי בבית דרך הכבלים של יס.
מיציאה לטלוויזיה חיברו לי קופסה שיש לה כניסה אחת של האנטנה מהקיר יציאה לממיר ועוד חיבור של כבר רשת 10/100...
על הקופסה הזו אני מדבר..
אצלי בבית האינטרנט עובר על הרשת של יס.
אתם רוצים להגיד לי שמייצרים את הקופסה הזו רק ליס?[/quote]
אין לי שקע טלפון בסלון וזה גם ממש לא יעזור לי, אף אחד מהמחשבים לא בסלון...אהה לא נראה לי שיש כאלה בשוק
יש לך שקע של בזק בסלון?אם תעביר תראוטר של בזק לסלון יהיה לך קליטה יותר טובה במחשב האלחוטי?...
אתם רוצים להגיד לי שמייצרים את הקופסה הזו רק ליס?[/quote]
נערך לאחרונה על ידי פשפש ב 13/06/2011 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה אלעד8,
אבל אני לא מוצא את ה-HPNA הזה לקניה בשום מקום.. את יודע איפה אפשר להשיג את זה? או אולי לינק..
אגב, קראתי שזה יכול לעבוד גם על כבלים קווקסיאלים וגם על רשת הטלפון, במקרה שאני אני צריך את הפתרון הקווקסיאלי כמובן..
ממש הזוי שיס לא מציעים את הפתרון הזה, נראה לי ממש נוח והם גם יכולים להרוויח מזה..
אבל אני לא מוצא את ה-HPNA הזה לקניה בשום מקום.. את יודע איפה אפשר להשיג את זה? או אולי לינק..
אגב, קראתי שזה יכול לעבוד גם על כבלים קווקסיאלים וגם על רשת הטלפון, במקרה שאני אני צריך את הפתרון הקווקסיאלי כמובן..
ממש הזוי שיס לא מציעים את הפתרון הזה, נראה לי ממש נוח והם גם יכולים להרוויח מזה..
hpna שיס מספקים עובדים על coax בלבד ויש עליהם לוגו של יס,ברור שתוכל למצוא מתאמים כאלה אונליין אבל לך תדע אם זה יעבוד....לא שווה
על רשת הטלפון תצטרך מתאמים של בזק ,כל חברה מוכרת hpna המתאים לתשתית שלה אבל זה סתם מיותר.
אם היה לך שקע בסלון היית מחבר תראוטר בסלון ודרך הhpna מספק אינטרנט למחשב הקווי וכך תאורטית מגביר את הקליטה למחשב האלחוטי ע"י שינוי מיקום הראוטר(אם זה בכלל בעיה של קליטה).
על רשת הטלפון תצטרך מתאמים של בזק ,כל חברה מוכרת hpna המתאים לתשתית שלה אבל זה סתם מיותר.
אם היה לך שקע בסלון היית מחבר תראוטר בסלון ודרך הhpna מספק אינטרנט למחשב הקווי וכך תאורטית מגביר את הקליטה למחשב האלחוטי ע"י שינוי מיקום הראוטר(אם זה בכלל בעיה של קליטה).
פשפש
היית צריך לעשות בדיוק מה שאני עשיתי לפני חצי שנה לערך כשבאו להתקין את הVOD הצבתי את הראוטר בסלון
ואמרתי לטכנאי שאני רוצה את הממיר VOD בחדר שנה אז הוא חיבר שתי קופסאות אחת בסלון לממיר שמתחבר לראוטר והשניה בחדר שנה לממיר VOD אחרי שהוא הלך פשוט החלפתי בין הממירים ואת המתאם שבחדר שינה חיברתי לסטרימר וכך אני מזרים מדיה גם לחדר השינה עובד פיקס
אתה יכול לנסות לבקש מהם התקנה חוזרת (בטוח ירצו תשלום )שאתה מעוניין להחליף את מיקום הVOD ואז הם יבצעו לך את זה ותרוויח עוד מתאם.
היית צריך לעשות בדיוק מה שאני עשיתי לפני חצי שנה לערך כשבאו להתקין את הVOD הצבתי את הראוטר בסלון
ואמרתי לטכנאי שאני רוצה את הממיר VOD בחדר שנה אז הוא חיבר שתי קופסאות אחת בסלון לממיר שמתחבר לראוטר והשניה בחדר שנה לממיר VOD אחרי שהוא הלך פשוט החלפתי בין הממירים ואת המתאם שבחדר שינה חיברתי לסטרימר וכך אני מזרים מדיה גם לחדר השינה עובד פיקס
אתה יכול לנסות לבקש מהם התקנה חוזרת (בטוח ירצו תשלום )שאתה מעוניין להחליף את מיקום הVOD ואז הם יבצעו לך את זה ותרוויח עוד מתאם.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא הבנתי אם הבנת את מה שכתבת.avinave כתב:פשפש
אתה יכול לנסות לבקש מהם התקנה חוזרת (בטוח ירצו תשלום )שאתה מעוניין להחליף את מיקום הVOD ואז הם יבצעו לך את זה ותרוויח עוד מתאם....
אפילו המקס היה מוצב בטרקלין,היה מחייב hpna בסלון ובחדר שינה שם מוצב הראווטאר.בהחלט אם תעביר בעצמך או בעזרת יס את המקס לחדר אחר הם יעבירו לך את הhpna הישן מהמקום בו הוצב.
פשוט תזמין עוד מקס טוטאל ובטוח יוסיפו לך hpna נוסף.ימו לב למחיר האסטרונומי ליחדה 180דולר
http://www.grabcart.com/product/ele/vin ... 00-02K-HPN
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
חח, זה נכון..לא הבנתי אם הבנת את מה שכתבת.
אפילו המקס היה מוצב בטרקלין,היה מחייב hpna בסלון ובחדר שינה שם מוצב הראווטאר.בהחלט אם תעביר בעצמך או בעזרת יס את המקס לחדר אחר הם יעבירו לך את הhpna הישן מהמקום בו הוצב....
האמת שהטכני אמר לי שהוא חושב שזה עולה 300 שקל בשוק...
אני אתקשר לחברה הזו מחר: http://powernet.co.il/contact_us.htm
ואראה מה הם אומרים..