יס ככל הנראה משחררת את יס סטרימר לקהל נרחב יותר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
דיווחים של משתמשים רגילים מצביעים על כך שמספר לקוחות קיבלו כבר את יס סטרימר לתוך הממיר שלהם.
עדיין לא ברור אם זה מכוון או בטעות, שכן יס הצהירה שכרגע הם בניסוי מוגבל והתוכניות מדברות על ספטמבר-אוקטובר כלוח הזמנים המקורי של יס סטרימר.
לעוד מידע על יס סטרימר (ומה זה בכלל):
http://www.hometheater.co.il/tag-yes-streamer
וכמובן וידאו של בכירי יס מדגימים ומסבירים על הטכנולוגיה:
עדיין לא ברור אם זה מכוון או בטעות, שכן יס הצהירה שכרגע הם בניסוי מוגבל והתוכניות מדברות על ספטמבר-אוקטובר כלוח הזמנים המקורי של יס סטרימר.
לעוד מידע על יס סטרימר (ומה זה בכלל):
http://www.hometheater.co.il/tag-yes-streamer
וכמובן וידאו של בכירי יס מדגימים ומסבירים על הטכנולוגיה:
בתור אחד שיש לו כבר את התכונות הללו ב - MAX TOTAL, אני יכול לדווח שיש לא מעט חבלי לידה לשירות.
1. ה - 1080P לא בדיוק עובר AS IS.
2. אם יש הבדלי AR , הם לא מתוכנים אוטומטית.
3. לא ניתן כרגע להריץ קדימה ואחורה את התוכן המנוגן (יטופל בגרסה הבאה)
4. יש בעיה לשתף כמות נכבדת של תוכן בבת אחת (אני הייתי צריך לעלות תיקייה בכל פעם - יש לי כ - 10 טרה)
מלבד כל אלה, יש לציין שמבחינתי המהלך הינו מבורך ויש כיוון חיובי. הלינקים שניתן "לזרוק" מהיוטוב זה פיצ'ר מגניב לאללה.
בקרוב, אני מקווה שאוכל לצמצם נוכחות של סטרימר יעודי בכל חדר ולהחליפם בממיר שגם ככה שוכב שם.
4. יש בעיה לשתף כמות נכבדת של תוכן בבת אחת (אני הייתי צריך לעלות תיקייה בכל פעם - יש לי כ - 10 טרה)
מלבד כל אלה, יש לציין שמבחינתי המהלך הינו מבורך ויש כיוון חיובי. הלינקים שניתן "לזרוק" מהיוטוב זה פיצ'ר מגניב לאללה.
בקרוב, אני מקווה שאוכל לצמצם נוכחות של סטרימר יעודי בכל חדר ולהחליפם בממיר שגם ככה שוכב שם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תנסה להוריד קודקיםYochelman כתב:בתור אחד שיש לו כבר את התכונות הללו ב - MAX TOTAL, אני יכול לדווח שיש לא מעט חבלי לידה לשירות.
בקרוב, אני מקווה שאוכל לצמצם נוכחות של סטרימר יעודי בכל חדר ולהחליפם בממיר שגם ככה שוכב שם....
http://www.free-codecs.com/download/ffdshow.htm
ביוטיוב ניתן בטולבר להוסיף רק מה שמשתמשים פרטיים העלו לרשת.לא העלאות של חברות תוכן.
למשל קישור כזה עם 146 מיליון צפיותלא ניתן:
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני גם רוצה סטרימר של YES 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
יש לי, אבל רק אחרי שיפעילו לך את הפיצ'ר בממיר תוכל "לראות" את המחשב בממיר.yonik כתב:Yochelman יש לך אולי את הקובץ התקנה או לינק לתוכנה ?...
הם ביקשו את מספרי הכרטיסים שבממירים שלי.
אבל אם בכל זאת תרצה - בכבוד !
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
טוב
דיברתי אתמול עם בכיר מיס שפיקח על ההקמה בתערוכה. לדסריו זה עפכנרא טעות שלהם והם עדיין לא מפיצים את זה לקהל.
דיברתי אתמול עם בכיר מיס שפיקח על ההקמה בתערוכה. לדסריו זה עפכנרא טעות שלהם והם עדיין לא מפיצים את זה לקהל.
עופר הייoferlaor כתב:טוב
דיברתי אתמול עם בכיר מיס שפיקח על ההקמה בתערוכה. לדסריו זה עפכנרא טעות שלהם והם עדיין לא מפיצים את זה לקהל....
אם יש לך דיבור עם בכיר יס , אז אוליי תדבר איתו על איכות הHD שלהם , אוליי יש אפשרות לשדר בשיטה אחרת?
דווקא הגיוני מאוד.sam22 כתב:כל פעם שהם משיקים שרות אני נדהם מחדש מהעובדה שהם לא מנצלים את האנשים בפורום הזה לקבל QA איכותי וחינם...
אולי הם יקבלו כאן, שירות בחינם, אבל הוא לא יהיה אוביקטיבי וחלקו גם לא יהיה מקצועי מספיק. אני לא יודע מי הם בודקי השירות של יס אבל אני מניח שהם בעלי מקצוע שמבינים מושג אחד או שניים בבדיקות חומרה ותוכנה. בכלל, אחת הבעיות שיש ללא מעט חברות הטכנולוגיה בעולם, הוא שהן לא מעריכות נכון את חשיבות בדיקות המוצר, דבר שמיצר הרבה מאוד שירותים ומוצרים לא יציבים מספיק
זה שווה כאשר זה מגיע כפידבק מלקוחות על מוצר מוגמר ולא מלקוחות שעושים בדיקות מוצר בשביל החברה. לעיתים חברות נוהגות לתת ליחידים את מוצר האלפא\ביטא שלהם לצורך התרשמות ולעיתים רחוקות יותר לצורך בדיקות ופדיבקים כללים עליו. אבל חברות לא ישחררו גירסה ראשונית גורפת לכל חברי פורום (איכותי ככל שיהיה) על מנת שיעזרו להם לבדוק מוצר.
כל הפידבקים שהעלתי בפני נציגי יס בתערוכה נפלו על אוזניים קשובות ומפנימות.
אין לי ספק שאם אני, בעל ידע וניסיון בינוני בתחום הוידאו/אודיו יכול לעלות על הבעיות שיש למוצר כזה, יגדילו לעשות כן בכירי האתר וותיקיו.
נאמר לי כי תיהיה באזור ספטמבר שדרוג גירסה עם שיפורים לא מעטים.
לידיעתכם.
אין לי ספק שאם אני, בעל ידע וניסיון בינוני בתחום הוידאו/אודיו יכול לעלות על הבעיות שיש למוצר כזה, יגדילו לעשות כן בכירי האתר וותיקיו.
נאמר לי כי תיהיה באזור ספטמבר שדרוג גירסה עם שיפורים לא מעטים.
לידיעתכם.
שאלה שלא קיבלתי עליה תשובה בתערוכה...
האם התוכנה של יס על המחשב קוראת את הקובץ מהמחשב ושולחת אותו ב-UDP או שפשוט מיצרת SHARE שממנו ה'סטרימר' קורא את הקובץ?
דודי.