באיזור ה 30-40 לקילו. בכמויות גדולות/קניות חוזרות יש נטיה לפרגן בהנחה כלשהי. ושוב היתרון פה הוא שניתן לקנות כמה שרוצים ולא צריך לקנות 5 קילו כדי לקבל הנחה.moti_r כתב:כמה זה יותר זולים?...
חידוש מלאי הקפה
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
ביקרתי היום ב Coffeelab . אנחנו מדברים פה מפעם לפעם על חווית קנייה וזה חלק חשוב במקום הזה.
בלב השוק, מאחורי הבאסטות, פתאום מקום מעוצב, יפה, נקי ונעים.
ישבתי בנינוחות לשתות קפה, בזמן שהבעלים הכין את הקפה הצצתי בשקים של הירוק שמוצגים במקום ואפשר לראות בדיוק
מה קונים וממה הוא מכין את התערובות.
במקביל להכנת והגשת הקפה, בין לקוח ללקוח הוא מכין תערובות ירוק, שוקל, מערבב וקולה תוך כדי תנועה. כיף לראות ושתות במקביל.
כשהתפנה ישב וחלק ידע בשמחה.
יש לו מגוון זנים (כולל יאמן שהדגיש בפני שבגלל שקשה לו להשיג, לא כדאי לי לרכוש כי המחיר גבוה מאוד).
בקיצור, מהמקומות שהייתי רוצה לראות עוד כמותם אבל שרידותם תלויה הרבה מאוד באנשים כמונו.
מומלץ.
ישבתי בנינוחות לשתות קפה, בזמן שהבעלים הכין את הקפה הצצתי בשקים של הירוק שמוצגים במקום ואפשר לראות בדיוק
במקביל להכנת והגשת הקפה, בין לקוח ללקוח הוא מכין תערובות ירוק, שוקל, מערבב וקולה תוך כדי תנועה. כיף לראות ושתות במקביל.
יש לו מגוון זנים (כולל יאמן שהדגיש בפני שבגלל שקשה לו להשיג, לא כדאי לי לרכוש כי המחיר גבוה מאוד).
בקיצור, מהמקומות שהייתי רוצה לראות עוד כמותם אבל שרידותם תלויה הרבה מאוד באנשים כמונו.
מומלץ.
- eky
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
בכמה הוא מוכר את היאמן?
lior_a כתב:ביקרתי היום ב Coffeelab . אנחנו מדברים פה מפעם לפעם על חווית קנייה וזה חלק חשוב במקום הזה.
מומלץ....
- eky
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
הייתי אומר שהוא קצת הגזים - אול אפילו קצת יותר מקצת
lior_a כתב:נדמה לי שהוא היה מוכן למכור אותו ב 150 ש"ח. מדגיש שוב, שהוא בעצמו אמר שהמחיר מאוד מאוד גבוה כי קשה לו להשיג את השקים הללו.
שאר המחירים הרבה יותר נמוכים וניתן לקבל אותם גם בכמויות קטנות....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
150 לקילו ירוק? גזל לאור יום.
תזמין מארה"ב עם שליח לבית בפחות מזה...
תזמין מארה"ב עם שליח לבית בפחות מזה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
זה לא גזל, לא נכון. זה בדיוק כמו שליאור כאן כתב: קשה מאוד להשיג, אז המחיר בלתי הגיוני.
זה בדיוק כמו שתלך לבקש הצעת מחיר לביטוח של רכב מביטוח ישיר, על רכב שהם לא מעוניינים לבטח. הם לעולם לא יגידו לך לא. פשוט יתנו לך הצעת מחיר מאוד גבוהה ואפילו לא ריאלית, כך שרוב הסיכויים שלא תבטח שם. אם בכל זאת תחליט לבטח, הרווח שלהם יהיה כ"כ גדול שישתלם להם להתעסק איתך.
אם קשה לו להשיג ימן והוא צריך אותו לתערובות שלו, הוא לא מעוניין למכור. אבל אם תשלם לו 150 ש"ח לקילו ירוק, הוא יסכים להפרד מהקפה ו"להסתדר" בלחץ או לחפש חלופות אחרות. זו בדיוק ההתנהגות ההגיונית והכלכלית, בהתאם לביקוש והיצע. אם כבר, אז תשובה הרבה פחות הגיונית היתה "לא מוכן למכור בכלל".
בכל אופן, ימן זה קפה מעולה אבל לא צריך להשתולל. יש חלופות מספיק טובות.
זה בדיוק כמו שתלך לבקש הצעת מחיר לביטוח של רכב מביטוח ישיר, על רכב שהם לא מעוניינים לבטח. הם לעולם לא יגידו לך לא. פשוט יתנו לך הצעת מחיר מאוד גבוהה ואפילו לא ריאלית, כך שרוב הסיכויים שלא תבטח שם. אם בכל זאת תחליט לבטח, הרווח שלהם יהיה כ"כ גדול שישתלם להם להתעסק איתך.
אם קשה לו להשיג ימן והוא צריך אותו לתערובות שלו, הוא לא מעוניין למכור. אבל אם תשלם לו 150 ש"ח לקילו ירוק, הוא יסכים להפרד מהקפה ו"להסתדר" בלחץ או לחפש חלופות אחרות. זו בדיוק ההתנהגות ההגיונית והכלכלית, בהתאם לביקוש והיצע. אם כבר, אז תשובה הרבה פחות הגיונית היתה "לא מוכן למכור בכלל".
בכל אופן, ימן זה קפה מעולה אבל לא צריך להשתולל. יש חלופות מספיק טובות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש בארה"ב יאמן מקורי יותר בזול.
נקרא לזה יקר מאוד - לא חייבים לקנות.
בלי קשר צריך לראות את המקום הזה כי כולם רק אומרים דברים טובים.
נקרא לזה יקר מאוד - לא חייבים לקנות.
בלי קשר צריך לראות את המקום הזה כי כולם רק אומרים דברים טובים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני גם הבנתי את אמיר (הבעלים) כפי שכתב מוטי.
הוא אמר את הדברים בחיוך והסביר שהמחיר נובע ישירות מכך שקשה לו להשיג את הקפה.
הוא לא ניסה לשכנע אותי לקנות. ההפך, הוא זרק את המחיר כדי שאבין שלא שווה לקנות כרגע יאמן (כפי שאמרת, דבוטאנט).
הוא אמר את הדברים בחיוך והסביר שהמחיר נובע ישירות מכך שקשה לו להשיג את הקפה.
הוא לא ניסה לשכנע אותי לקנות. ההפך, הוא זרק את המחיר כדי שאבין שלא שווה לקנות כרגע יאמן (כפי שאמרת, דבוטאנט).