איזה דגם של סאב הייתם מעדיפים לשמוע ?
יש כמה סאבים שנראים מעניינים ביד2 ויחסית בתקציב שלי, מה לדעתכם ללכת לשמוע ראשון(מה שישמע לי טוב ראשון אני אקח)
Velodyne CHT-8E
Paradigm PS-1000 V3 - קצת יקר מהשאר אבל אפשר להסתדר אולי אם הוא ממש טוב
YAMAHA YST-SW300
Cerwin Vega CVHD-12 - קצת בעייתי כי אין לו הגנת מיגנוט ואמור לשבת יחסית קרוב לPC
Klipsch KSW-10
PARADIGM PDR-10
ACOUSTIC ENERGY AEGIS SUB
זהו, בעיקרון הסאב ישב בחדר קטן יחסית 3על4, הייתי מעדיף שהוא יעזור לי גם בסרטים וגם במוזיקה למרות שזה קשה בתקציב הזה, הרמקולים שלי הם מדפיים שיורדים במוצהר ל 65HZ, זהו לדעתי מה נראה לכם מעניין מפה?
Velodyne CHT-8E
Paradigm PS-1000 V3 - קצת יקר מהשאר אבל אפשר להסתדר אולי אם הוא ממש טוב
YAMAHA YST-SW300
Cerwin Vega CVHD-12 - קצת בעייתי כי אין לו הגנת מיגנוט ואמור לשבת יחסית קרוב לPC
Klipsch KSW-10
PARADIGM PDR-10
ACOUSTIC ENERGY AEGIS SUB
זהו, בעיקרון הסאב ישב בחדר קטן יחסית 3על4, הייתי מעדיף שהוא יעזור לי גם בסרטים וגם במוזיקה למרות שזה קשה בתקציב הזה, הרמקולים שלי הם מדפיים שיורדים במוצהר ל 65HZ, זהו לדעתי מה נראה לכם מעניין מפה?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הייתי מתחיל עם הוולודיין והפראדיים...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
סאב שמפגר אחרי יתר הרמקולים הוא לא "מוזיקלי" ולא "קולנועי". הוא סתם סאב גרוע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עד כמה ניתן להבחין בזה בסרט?Catskinner כתב:סאב שמפגר אחרי יתר הרמקולים הוא לא "מוזיקלי" ולא "קולנועי". הוא סתם סאב גרוע....
הרי חלק נכבד מתפקיד הסאב הוא דווקא בקטעים שהבאס נמרחחחחח, למשל, פיצוץ או התנגשות.
לעומת זאת במוזיקה מריחת סאב יותר בולטת ופוגמת.
ארז
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
בחו''ל המחירים שלו דיי זולים{ביד שניה}ebibo199 כתב:מהו מחיר סביר לדעתכם ל
Paradigm PS-1000 V3
שכזה ביד שניה?...
הם נעים בין 200 ל300 דולר.השאלה כמה מוצר כזה נמכר בארץ?
אגב כמה מבקשים עליו?
הבחור רושם 2000, אני חושש שזה קצת גבוה בשבילי אבל נראה אני אדבר איתו ננסה לקצץ איזה שליש וללכת לשמוע אותו...ofir-harlev כתב:בחו''ל המחירים שלו דיי זולים{ביד שניה}ebibo199 כתב:מהו מחיר סביר לדעתכם ל
Paradigm PS-1000 V3
שכזה ביד שניה?...
הם נעים בין 200 ל300 דולר.השאלה כמה מוצר כזה נמכר בארץ?
אגב כמה מבקשים עליו?...
ארז ידידיארז_וחני כתב:עד כמה ניתן להבחין בזה בסרט?Catskinner כתב:סאב שמפגר אחרי יתר הרמקולים הוא לא "מוזיקלי" ולא "קולנועי". הוא סתם סאב גרוע....
הרי חלק נכבד מתפקיד הסאב הוא דווקא בקטעים שהבאס נמרחחחחח, למשל, פיצוץ או התנגשות.
ארז...
אתה תתפלא כמה בקולנוע (ובכלל) הסאב הוא קריטי, ולא רק בגלל בשביל להעביר את ה-LFE..עם זה "פיצוצים" או "התנגשויות", התחום התחתון מלווה את כל הסרט, אם זה "השלמת" הערוצים האחרים, ב-lowest low, או אם זה האימפקט של כל "מפגע קולנועי", מוזיקת רוק ועוד..
ועל כן היכולות של הסאב, חייבות להיות בדיוק בפורפורציות של כלל החומרה במערכת...ככל שהמערכת איכותית יותר כך גם הסאב חייב לעמוד בדרישות היותר "מחמירות"...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז מה שאתה אומר הוא שבקולנוע ביתי מרגישים פחות שהסאב גרוע כי התרגלו לזה שהבאס נמרח. סלח לי שאני מסרב להצטרף אליך בנקודה זו.ארז_וחני כתב:עד כמה ניתן להבחין בזה בסרט?Catskinner כתב:סאב שמפגר אחרי יתר הרמקולים הוא לא "מוזיקלי" ולא "קולנועי". הוא סתם סאב גרוע....
ארז...
לא טענתי לרגע שסאב לא חשוב לסרטים.itay123 כתב:
ארז ידידי
אתה תתפלא כמה בקולנוע (ובכלל) הסאב הוא קריטי, ולא רק בגלל בשביל להעביר את ה-LFE..עם זה "פיצוצים" או "התנגשויות", התחום התחתון מלווה את כל הסרט, אם זה "השלמת" הערוצים האחרים, ב-lowest low, או אם זה האימפקט של כל "מפגע קולנועי", מוזיקת רוק ועוד..
ועל כן היכולות של הסאב, חייבות להיות בדיוק בפורפורציות של כלל החומרה במערכת...ככל שהמערכת איכותית יותר כך גם הסאב חייב לעמוד בדרישות היותר "מחמירות"......
אבל מניסיוני (מודה שלא רב בתחום הסרטים ובוודאי שלא מתחרה בניסיון שלך...) , שמתי לב שעיקר התרומה של הסאב הוא בהעברת חוויה של גודל ועוצמה (כמו פיצוצים והתנגשויות) שהם מתבטאים בבאס ארוך ומתמשך, שזה ממש לא מה שנדרש מסאב במוזיקה.
לא הייתה לי הזדמנות להיווכח בחשיבות הסאב בסרטים בהשלמת התחום התחתון של ערוצים אחרים כאשר לא מדובר באפקטים או כאשר נדרש באס מהיר ומדויק, כמו שנדרש במוזיקה.
יתכן שזו הסיבה להתרשמות השונה שלי מתפקודו של סאב בסרטים מול תפקודו במוזיקה.
ארז
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
טוב לצערי הייתי בטוח שהפרדיים מספקים הגנה מפני מגנוט, קצת קראתי עכשיו כדי להיות בטוח ודווקא זה לא המצב, לצערי הם גם כרגע אופציה בעייתית, פשוט לא רוצה לשים ליד המחשב סאבים עם מגנוט כי אומרים שזה פוגע בהארדיסק, הפתרון של להזיז את המחשב יהיה בעייתי ביותר בגלל חוסר מקום ככה שכרגע אני מעדיף לקחת את המוגני מגנוט, השניים שבטוח מוגנים מהרשימה הם
Velodyne CHT-8E
YAMAHA YST-SW300
Velodyne CHT-8E
YAMAHA YST-SW300
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם צמצמת לשניים, אולי הגיע הזמן פשוט להקשיב לשניהם... השכל הישר אומר ולודיין, אבל אולי האוזניים שלך יגידו ימאהה 
אם הוולודיין היה דרייבר 10 אינטש כבר הייתי שם לקחת אותו, מפחיד אותי שה 8 אינטש יותר טובים לסטריאו מאשר לנפח בסרטים...epony כתב:אם צמצמת לשניים, אולי הגיע הזמן פשוט להקשיב לשניהם... השכל הישר אומר ולודיין, אבל אולי האוזניים שלך יגידו ימאהה...