אני חושב שאתה יכול להתקין אפליקציות עכשיו גם על USBkingikra כתב:הבעיה הולכת ומתבהרתץ לאחר קריאה על הבעיה באינטרנט, הגעתי למסקנה שהבעיה עדיין לא ברשת אלא בעובדה שלא מותקנות על הפופקורן שלי אפליקציות ה NMT. כשחיברתי את הדיסק הפנימי בעבר, הוא שאל אותי אם אני רוצה להתקין עליו את ה NMT apps והשבתי בחיוב. עכשיו כשהדיסק בחוץ, על מה אני אמור להתקין אותן? יש איזה דיסק פנימי קטן של הפופקורן?
תודה...
אני לא מצליח להתמקד בלמצוא פתרון לפופקורן A210
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בדיוק. פשוט בדגם C200 יש מקום לחבר USB בפנים וגם בחוץ, וב-a210 אני לא חושב שניתן לחבר בפנים. כדי לחסוך לך חיפוש והתקנה של כונן פנימי כלשהו הצעתי לך לנסות עם איזהשהו DOK, שלפחות בשביל הניסוי תוכל לחבר גם בחוץ
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
עשיתי ניסוי. הוא היה של ג'יגה ויש עליו פנוי 220 והתקנת האפליקציות הצליחה. כשהוא מחובר לפופקורן, ניתן לטעון סרט BD של 40-50 ג'יגה עם תפריטים. ד"א, לאחר שהסרט מתחיל להתנגן, ניתן להוציא את הדיסק והסרט ימשיך לנגן ללא תקיעות. אני מניח שאם אני ארצה לחזור לתפריטים תהיה לי בעיה ללא הדיסק.
שורה חתונה, אני לא יודע אם להצטער או לא על כך שהוצאתי את הדיסק הפנימי מהפופקורן, מתחמם או לא מתחמם יש פה לא מעט עדויות בפורום שאצלם זה עובד שנה או יותר בלי שום בעיות.
המון, המון תודה לכולם. עזרתם לי רבות. לפחות עכשיו יש אופציה להריץ בלוריי מלאים עם תפריטים. אולי באמת אני אקנה דיסקונקי של ג'יגה (ללא אור (שלי עם אור שקצת מפריע למקרן) ואחבר אותו מאחורה בלי שאף אחד רואה.
שורה חתונה, אני לא יודע אם להצטער או לא על כך שהוצאתי את הדיסק הפנימי מהפופקורן, מתחמם או לא מתחמם יש פה לא מעט עדויות בפורום שאצלם זה עובד שנה או יותר בלי שום בעיות.
המון, המון תודה לכולם. עזרתם לי רבות. לפחות עכשיו יש אופציה להריץ בלוריי מלאים עם תפריטים. אולי באמת אני אקנה דיסקונקי של ג'יגה (ללא אור (שלי עם אור שקצת מפריע למקרן) ואחבר אותו מאחורה בלי שאף אחד רואה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אופיס דיפו איט איזufffnick כתב:יש גרסא בגודל ציפורן של sandisk cruiser בגדלים שונים,
ללא אורות חיווי.
מהיר קטן וזול (אפשר למצוא ממש בכל חנות, מצאתי באופיס דיפו 8 גיגה בכ- 50 ש"ח)....
תודה רבה
שאלה נוספת לי אליכם, האם ניתן להריץ מרחוק פקודה שתעדכן את ה JB הדיפולטי בכל פכם שסרטים חדשים יורדים? איך עושים את זה שסרטים חדשים יורדים אני יודע אבל איזו פקודה להריץ אין לי מושג. צאו מנקודת הנחה שיש גישת TELNET לפופקורן ויש לי כבר תוכנת דוט נט שיודעת לדבר באמצעות TELNET עם מכונות UNIX.
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46433
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
גודל המינימום הנחוץ עבור DOK להתקנת ה- NMT Apps לדברי היצרן עומד על 2GB.
גמגומים לא יתקיימו כאשר ריפ הבלו-ריי מורכב ממספר קבצי m2ts עבור ה- Main Title. התכונה בהקשר הזה נקראת Seamless Playback.
גמגומים לא יתקיימו כאשר ריפ הבלו-ריי מורכב ממספר קבצי m2ts עבור ה- Main Title. התכונה בהקשר הזה נקראת Seamless Playback.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

dima_vy,
חלק כמו תXX של תינוק
ziv_r,
תשמע, כפי שכתבתי כבר, שמתי DOK בגודל 1 ג'יגה שפנויים בו רק 220 מגה. אין לי מושג מה הפופקורן עשה עם מעט המקום הזה אבל הסרטים המלאים נטענים בלי בעיה כולל תפריטים.
תודה
חלק כמו תXX של תינוק
ziv_r,
תשמע, כפי שכתבתי כבר, שמתי DOK בגודל 1 ג'יגה שפנויים בו רק 220 מגה. אין לי מושג מה הפופקורן עשה עם מעט המקום הזה אבל הסרטים המלאים נטענים בלי בעיה כולל תפריטים.
תודה