אני לא מצליח להתמקד בלמצוא פתרון לפופקורן A210
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני אעשה סדר בדברים:
1) התחלתי מדיסק פנימי, הכל היה נראה בסדר על פניו עד ששמתי פה חברים בפורום שטוענים שהחום לא בריא למכשיר ואם יש אפשרות להעביר ברשת קוית, עדיף.
2) אז העברתי את הדיסק למחשב נייח שמחובר ברשת קוית לראוטר וממנו בכבל רשת לפופקורן. הגדרתי שיתוף SMB בין ה מחשב לפופקורן וניסיתי להזרים קובץ בגודל 40 ג'יגה של בלוריי ומידי פעם הסאונד נעלם וגם התמונה קופצת
3) הורדתי תוכנה בשם HANEWIN, הגדרתי שיתוף NFS על המחשב שלי אבל אני לא מצליח לשתף את הסיפרייה בפופקורן.
4) הלכתי למפלט האחרון, התקנתי MYIHOME אבל אני עדיין לא מבין איך אני אמור לשתף בין המחשב לפופקורן. בלי קשר לכך, נאמר לי שבפופקורן 200\210 דרך MYIHOME לא ניתן לראות כתוביות בעברית
אני מחפש המון פה בפורום ובאינטרנט בכלל. דיי מיואש.
אשמח לשמוע חברים שאחד מהאופציות הנ"ל עבדו להם כמו שצריך ואם זה משהו שלא הצלחתי לעשות, אשמח להסבר.
תודה מראש
1) התחלתי מדיסק פנימי, הכל היה נראה בסדר על פניו עד ששמתי פה חברים בפורום שטוענים שהחום לא בריא למכשיר ואם יש אפשרות להעביר ברשת קוית, עדיף.
2) אז העברתי את הדיסק למחשב נייח שמחובר ברשת קוית לראוטר וממנו בכבל רשת לפופקורן. הגדרתי שיתוף SMB בין ה מחשב לפופקורן וניסיתי להזרים קובץ בגודל 40 ג'יגה של בלוריי ומידי פעם הסאונד נעלם וגם התמונה קופצת
3) הורדתי תוכנה בשם HANEWIN, הגדרתי שיתוף NFS על המחשב שלי אבל אני לא מצליח לשתף את הסיפרייה בפופקורן.
4) הלכתי למפלט האחרון, התקנתי MYIHOME אבל אני עדיין לא מבין איך אני אמור לשתף בין המחשב לפופקורן. בלי קשר לכך, נאמר לי שבפופקורן 200\210 דרך MYIHOME לא ניתן לראות כתוביות בעברית
אני מחפש המון פה בפורום ובאינטרנט בכלל. דיי מיואש.
אשמח לשמוע חברים שאחד מהאופציות הנ"ל עבדו להם כמו שצריך ואם זה משהו שלא הצלחתי לעשות, אשמח להסבר.
תודה מראש
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
רק כדי להבין מה המצב ברשת..ניסית להריץ גם MKV 1080 כבד ובדקת אם זה עובד טוב?
בקשר לmyihome זאת תוכנה דיי פשוטה תתקין על המחשב תריץ תבחר דרכה תיקיות לשתף תגדיר אותה בפיירווול ובאנטי וירוס וזה אמור להספיק בשביל שהסמל שלה יופיע בA210 ותוכל לנסות.
בקשר לmyihome זאת תוכנה דיי פשוטה תתקין על המחשב תריץ תבחר דרכה תיקיות לשתף תגדיר אותה בפיירווול ובאנטי וירוס וזה אמור להספיק בשביל שהסמל שלה יופיע בA210 ותוכל לנסות.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, ניסיתי 1080P MKV ועובד טוב מאוד. ד"א, דרך ה MYIHOME, לפחות בקבצי MKV התרגום בעברית עובד יופי. מה שכן, אני לא מצליח לנגן BR מלאים. הוא נכנס לי לתוך הסיפריות ובמקרה הטוב נותן לי להריץ קבצי TS בודדים מהסיפרייה BDMV\STREAM
תודה
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

גיא, אשמח לעזרה עם NFS. זה מועדף עלי אבל לא הצלחתי.
עדכון: עמדתי על כל סיפרייה אפשרית ולחצתי PLAY. לא עזר. רק כשנכנסתי לסיפרייה BDMV\STREAM ולחצתי פליי, זה ניגן כל מיני פרומואים ואז הפך למסך שחור.
עדכון: עמדתי על כל סיפרייה אפשרית ולחצתי PLAY. לא עזר. רק כשנכנסתי לסיפרייה BDMV\STREAM ולחצתי פליי, זה ניגן כל מיני פרומואים ואז הפך למסך שחור.
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 12/06/2011 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בזה אני לא נוגע. הקריס לי את המחשב פעם אחר פעם. אולי זה עובד טוב ב WIN7. אין לי מושג. לי יש עדיין XP.guyezra כתב:תנסה את זה, זה אמור לעבוד:
http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en...
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הקובץ הכי גדול לא מספיק. הסרט מורכב מכמה קבצים וכשאני לוחץ על הראשון, הוא רץ עד סופו ואני חוזר לסיפרייה.knazi כתב:קודם כל 1080 כבד עובד זה התחלה טובה ושמח לשמוע שסידרו את הכתוביות...בקשר לניגון בלו ריי תבחר את קובץ הM2TS הכי כבד ותנגן אותו
דרך myihome אני לא חושב שיש תפריטים (אולי אני טועה שוב)...
תודה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כנראה שלי היה מזל ונפלתי רק על סרטים עם קובץ כזה (:
העצה של guyezra ללחוץ על play על התיקייה במקום להיכנס אליה לא עובד עם myihome?
ושאלה אולי מישהו פה יודע האם במקרה לwin 7 יש יכולות שיתוף בקצבים גבוהים מXP?
העצה של guyezra ללחוץ על play על התיקייה במקום להיכנס אליה לא עובד עם myihome?
ושאלה אולי מישהו פה יודע האם במקרה לwin 7 יש יכולות שיתוף בקצבים גבוהים מXP?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אז בשביל מה קניתי דיסק פנימי 2 טרה...amir073 כתב:לא יותר פשוט להשתמש בדיסק קשיח חיצוני במקום כל ההתקנות וההזרמות האלו?...
זה משהו שהייתי צריך לדעת לפני שקניתי את הפופקורן. רציתי משהו קטן בסלון אז להוסיף לו עוד טנק לידו? הרי הקטנים בגודל 2 טרה עולים המון.
תודה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תשמע, אין לי אומנם а210, אבל הבעיה שאתה מתאר הייתה לי ב-HDX1000 וב-c200, ובגלל זה הייתי מעביר סרטים בבלו-ריי לדיסק הפנימי. לפני זמן מה אחד החברים שלי שינה כמה דברים ב-registry של המחשב שלי, דברים שקשורים ל-buffer של הרשת אני חושב, ומאז כל הסרטים רצים חלק גם כאשר הם נמצאים במחשב. אני אנסה לבדוק מה בדיוק שונה, אבל אני די בטוח שזה קשור ל-buffer במחשב, וזה לא קשור לסטרימר
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, הרצתי אתמול את אחד מסרטי ה 40 ג'יגה דרך HTTP והסרט רץ חלק. הבעיה היא שדרך HTTP אי אפשר לנגן את כל הסרט אלה רק קבצי M2TS בודדים וגם התרגום בעברית לא עובד (מן הסתם). אני לא בטוח שזה הגדרות רשת. אני פשוט חושב ש SMB הוא גבולי מידי. אני חייב להרים NFS סרבר על המחשב שלי וכרגע כל מה שניסיתי לא עובד.dima_vy כתב:תשמע, אין לי אומנם а210, אבל הבעיה שאתה מתאר הייתה לי ב-HDX1000 וב-c200, ובגלל זה הייתי מעביר סרטים בבלו-ריי לדיסק הפנימי. לפני זמן מה אחד החברים שלי שינה כמה דברים ב-registry של המחשב שלי, דברים שקשורים ל-buffer של הרשת אני חושב, ומאז כל הסרטים רצים חלק גם כאשר הם נמצאים במחשב. אני אנסה לבדוק מה בדיוק שונה, אבל אני די בטוח שזה קשור ל-buffer במחשב, וזה לא קשור לסטרימר...
בכל מקרה אני אשמח לדעת מה הם הפרמטרים ואם תוכל לייצא לי את זה לקובץ, זה יהיה מצוין.
תודה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא יודע מה זה אומר להריץ סרט דרך HTTP, אבל אצלי הכל עבד ב-smb, וגם עכשיו הכל נשאר לעבוד ב-smb. חלק מהסרטים עבדו לי חלק, אבל חלק, כמו גלדיאטור ו-Thomas Crown Affair לדוגמא היו נתקעים. עכשיו הכל עובד חלק