שיתוף בחווית החזרת מוצר - מסך שארפ LE810

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
c750 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
מצאתי לנכון לשתף את חברי הפורום במקרה שאירע לי לפני כחודשיים,
רכשתי מסך שארפ מדגם LE810 בגודל 46" ומן הרגע הראשון המסך עשה רעשי תקתוקים,
בהתחלה הרעשים נשמעו באופן חלש ובצורה "נסבלת", אך עם הזמן הם הלכו והתחזקו והפכו למטרד אמיתי,
במיוחד לאור העובדה שהמסך מוקם בחדר השינה והרעשים נמשכו שעות לאחר כיבוי המסך.

יצרתי קשר עם היבואן הרשמי ראלקו, האחרונים שלחו טכנאי שיבדוק את הבעיה,
הטכנאי נוכח היה לרעשים שהפיקה הטלויזיה, תיעד את אשר שמע בדוח ואמר שיחזרו אליי.
בתוך מס' ימים חזרו אליי עם תשובה - את המסך הם לא מוכנים להחליף לי בשום מסך אחר,
אך יחד עם זאת, הם מוכנים להחזיר לי את מלוא סכום העסקה (כולל דמי הובלה).

הסכמתי לכך, לאחר מספר ימים נוספים הגיע שליח של החברה אשר לקח את המסך ונתן לי
אישור ביטול עסקה.

סכום העסקה הוחזר לי במלואו כבר בחיוב העוקב. הטיפול לכל אורך הדרך היה מסור ומצוין ועל אף החוויה הלא נעימה של רכישת מוצר חדש שהינו פגום, הטיפול וההחזר המהיר בהחלט הותירו רושם חיובי כלפי היבואן.

דרך אגב, הרכישה לא הייתה בחנות מתמחה אלא דווקא באחת מרשתות חנויות החשמל וגם הטיפול מצידם היה מצוין.

במקום המסך של שארפ רכשתי מסך סמסונג "46 מדגם C750 והפעם מחנות מתמחה (בגלל מבצע שהיה בחנות ולא בגלל העדפה אישית) ממנו אני ממש מרוצה... :)

באופן כללי המסך של שארפ היה אצלי כחודש ימים והספקתי לבחון אותו בכל התחומים - ערוצי SD, HD וגם FULL HD, בחיבור לממיר יס HD, מחשב ופלייסטיישן 3.

אם זה מעניין מישהו אשמח לרשום בצורה מסודרת את הרשמים שלי מהטלויזיה (בהתעלמות מהרעשים).

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

תודה על תגובתך.

שליחה #2 

האם התקתוקים היו רעשי "קרור" של הפלסטיקים ? או שבאמת המסך תקול.
אשמח להתיחסות השוואתית בין המסכים

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #3 

(Y)
עושה טוב על הלב לקרוא גם שרות חיובי.חבל רק שזה נדיר במחוזותינו.
שנית,מאמין שאני ועוד חברים כאן נשמח לרשמים ממך על המסך ורצוי כמה שיותר... :wink:
ליאור

baraq
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 569
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

אפשר להסביר אולי איך חברה סרבה בכל תוקף להחליף את המסך הפגום באחר והעדיפה לזכות על סכום מלא כולל משלוח?
אני היחיד שזה נשמע לו תמוה?

c750 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

גם אני לא הבנתי מה ההיגיון שעמד מאחורי ההחלטה של היבואן, מדוע שהיבואן יעדיף לקחת את המסך ולזכות אותי על מלוא סכום העסקה במקום להחליף לי את המסך באחר ? אם למישהו בין חברי הפורום יש מושג אשמח מאוד לשמוע על הסיבות, לא שאלתי את היבואן שאלות מיותרות כי באותו זמן לא עניין אותי מה הסיבות העיקר לקבל בחזרה את הכסף, מבחינתי זה יצא רק לטובה.
אני יודע שאת המסך הם העבירו לתצוגה בחנות כלשהי בארץ, משם הוא עתיד להימכר במחיר מופחת כמוצר מתצוגה.

לגבי הרשמים ממסך השארפ LE810 שהיה ברשותי אני יפרסם בשרשור חדש בכדי שחברים נוספים בפורום שמתעניינים בחוות הדעת על המסך אך לא נכנסו לשרשור הנוכחי יוכלו להיחשף לו.

חיים.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

משער שאולי מדובר באחד המסכים האחרונים מהדגם הנ"ל, ייתכן כי נמכר במחיר אטרקטיבי והחברה לא רצתה להחליפו במסך מסדרת 2011.
שוב, רק השערה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #7 

תתחדש על ה 46C750 מסך מדהים ואיכותי. (Y)
די נדיר למצוא אותו. 8)

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

הרכישה בחנות מתמחה חשובה אחרי הקניה בעיקר כשמתעוררות בעיות מול היבואן. במקרה שהיבואן הוגן ועומד באופן מלא מאחורי האחריות שלו - כמובן שלא תיתקל בבעיה עם רשת החשמל שקנית דרכה. כל הכבוד לראלקו ששומרים על המוניטין שלהם גם במחיר (פעוט) של החזר כספי מיידי. פרסום סיפורים כאלה (לצד סיפורים על יבואנים המתנהגים הפוך) יעלה את רמת השירות בארץ.

c750 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

שלום קובי,
בקשר לשאלתך "האם התקתוקים היו רעשי "קרור" של הפלסטיקים ? או שבאמת המסך תקול ", אז כניראה שלא היה מדובר ברעשי קירור של
הפלסטיק מכיוון שכאשר הגיע הטכנאי, הטלויזיה הייתה כבויה כבר שעות רבות והוא לא הדליק אותה, הוא פשוט סיבב את המסך ימינה ושמאלה, אותם הרעשים נשמעו גם במקרה זה, לטענתו זה נובע מהפאנל ואין מה לעשות בנידון, ניסו להרגיע אותי שהטלויזיה בסדר ואין לי מה לדאוג מהרעשים, אבל עוצמתם הייתה רבה מדי ובאופן תכוף ולכן לא הסכמתי להישאר עם המסך.
חיים.

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #10 

8O

כשהמסך כבוי וכשהטכנאי עשה מה שעשה נשמעו רעשים?
מוזר...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”