ממיר HOT HD מקליט?!
-
benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
האם יש צפי לשיווק ממיר HD מקליט גם בHOT בעתיד הקרוב???
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אחלה קביעה.amir073 כתב:אין ונראה לי שלא יהיה לעולם כי הלקוחות לא דורשים את זה...
גם תלת ממד לא יהיה להם...
בודקים את הממירים האלו בהוט כבר כמה זמן, רוצים לראות שזה יעבוד כמו שצריך (למרות שאצלם גם אז אני לא בטוח וזה עוד מלקוח של הוט) מאשר להשיק טכנולוגיה ולהגיד "יש לנו גם". אני מאמין שהם יעמדו בתאריך שלהם של עד סוף 2011.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אממ, זה יראה כאילו אני בא כאן לקראת יס, אבל גם הוט הולכים על דברים כדי לאמר "יש לנו משהו שאין לכם", זה התחיל מה-VOD ועבר לסטאר אובר, ובעתיד יהיה להוט שירות משחקים בטלוויזיה בשביל לאמר בדיוק אותו דבר.TANDBERG כתב:אחלה קביעה.amir073 כתב:אין ונראה לי שלא יהיה לעולם כי הלקוחות לא דורשים את זה...
גם תלת ממד לא יהיה להם...![]()
בודקים את הממירים האלו בהוט כבר כמה זמן, רוצים לראות שזה יעבוד כמו שצריך (למרות שאצלם גם אז אני לא בטוח וזה עוד מלקוח של הוט) מאשר להשיק טכנולוגיה ולהגיד "יש לנו גם". אני מאמין שהם יעמדו בתאריך שלהם של עד סוף 2011....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בהחלט יהיה, כבר הודלף לאחד העיתונים כל הפרטים (אם אני זוכר נכון זה היה גלובס).
אם אני זוכר נכון זה לא ממיר מקליט - אלא יותר שרות הקלטות מרוכז אצלם.
אם זה נכון אז זה אפילו יותר טוב מאחר ואז ניתן אולי לראות את ההקלטות מכל ממיר בבית המחובר לאותו חשבון.
גם יתאפשר אולי להקליט תוכן HD.
אבל... גם קראתי שאולי הם יגבו כסף (דמי מנוי חודשיים) על שירות זה !!
נחכה ונראה.
כתבה עוד מ- 2008
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 82,00.html
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=577132
אם זה נכון אז זה אפילו יותר טוב מאחר ואז ניתן אולי לראות את ההקלטות מכל ממיר בבית המחובר לאותו חשבון.
גם יתאפשר אולי להקליט תוכן HD.
אבל... גם קראתי שאולי הם יגבו כסף (דמי מנוי חודשיים) על שירות זה !!
נחכה ונראה.
כתבה עוד מ- 2008
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 82,00.html
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=577132
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
theone
אתה מדבר על פרוייקט ה-NPVR. לצערי (ולצער כולנו) הפרוייקט הוקפא בעקבות העברת אחוזי הבעלות של הוט לידי פטריק דרהי. כיום המאמץ הוא לשדרג את ה- HOT MAGIC.
אתה מדבר על פרוייקט ה-NPVR. לצערי (ולצער כולנו) הפרוייקט הוקפא בעקבות העברת אחוזי הבעלות של הוט לידי פטריק דרהי. כיום המאמץ הוא לשדרג את ה- HOT MAGIC.
מ'זתומרת? ראיתי את הסופר-קלאסיקו השלישי (מתוך הרצף של הרביעייה) בתלת-מימד, על ממיר של הוט, ו-LCD של Pioneer.TANDBERG כתב:גם תלת ממד לא יהיה להם...
...
מה שכן, השידור היה של ספורט5, רק על גבי התשתית של הוט....אז אולי אתה מתכוון לשידורים עצמאיים בתלת מימד?
עריכה: עזבו, פשוט אל תענו לתגובות בסוף יום העבודה....כמוני. לא קולטים ציניות/סרקסטיות/פואנטות...עליבות ממש.
נערך לאחרונה על ידי edebby ב 13/06/2011 17:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גבר, רק ציניות במקרים כאלו. והכל בחיוך.edebby כתב:מ'זתומרת? ראיתי את הסופר-קלאסיקו השלישי (מתוך הרצף של הרביעייה) בתלת-מימד, על ממיר של הוט, ו-LCD של Pioneer.TANDBERG כתב:גם תלת ממד לא יהיה להם...
...
מה שכן, השידור היה של ספורט5, רק על גבי התשתית של הוט....אז אולי אתה מתכוון לשידורים עצמאיים בתלת מימד?
עריכה: עזבו, פשוט אל תענו לתגובות בסוף יום העבודה....כמוני. לא קולטים ציניות/סרקסטיות/פואנטות...עליבות ממש....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
LCD של Pioneer ,עם 3D ?edebby כתב:מ'זתומרת? ראיתי את הסופר-קלאסיקו השלישי (מתוך הרצף של הרביעייה) בתלת-מימד, על ממיר של הוט, ו-LCD של Pioneer.TANDBERG כתב:גם תלת ממד לא יהיה להם...
...
עריכה: עזבו, פשוט אל תענו לתגובות בסוף יום העבודה....כמוני. לא קולטים ציניות/סרקסטיות/פואנטות...עליבות ממש....
מה פיוניר חזרו לייצר מסכים והוציאו מסך 3d ??edebby כתב:מ'זתומרת? ראיתי את הסופר-קלאסיקו השלישי (מתוך הרצף של הרביעייה) בתלת-מימד, על ממיר של הוט, ו-LCD של Pioneer.TANDBERG כתב:גם תלת ממד לא יהיה להם...
...
מתי זה קרה ???