קניית מקרן לאולם הקרנה גדול
-
shapiro_guy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מעוניין לקנות מקרן HD להקרנת קולנוע האיכותית ביותר שניתן לקבל באולם גדול.
מרחקים וגדלים: המסך שקיים כעת באולם הוא ברוחב 4.5 מטר והמקרן נמצא במרחק של 6.5 מטר מהמסך. גודל הקיר עליו ברצוני להקרין הוא 10 מטר, ואם יש אפשרות כזאת, הייתי רוצה לקבל תמונה ברוחב של 7 או 8 מטר (גם אם זה דורש הזזה של המקרן אחורה).
תקציב: אין הגבלה מסוימת.
מידת החשכה: החדר חשוך כמעט לגמרי, אבל זה טוב אם יהיה אפשר להקרין גם כשיש קצת אור.
חיבורים: למקרן יחוברו נגן BLURAY ומחשב בHDMI.
תדירות הפעלה: המקרן יהיה בשימוש כמעט יומיומי.
תודה רבה,
גיא
אני מעוניין לקנות מקרן HD להקרנת קולנוע האיכותית ביותר שניתן לקבל באולם גדול.
מרחקים וגדלים: המסך שקיים כעת באולם הוא ברוחב 4.5 מטר והמקרן נמצא במרחק של 6.5 מטר מהמסך. גודל הקיר עליו ברצוני להקרין הוא 10 מטר, ואם יש אפשרות כזאת, הייתי רוצה לקבל תמונה ברוחב של 7 או 8 מטר (גם אם זה דורש הזזה של המקרן אחורה).
תקציב: אין הגבלה מסוימת.
מידת החשכה: החדר חשוך כמעט לגמרי, אבל זה טוב אם יהיה אפשר להקרין גם כשיש קצת אור.
חיבורים: למקרן יחוברו נגן BLURAY ומחשב בHDMI.
תדירות הפעלה: המקרן יהיה בשימוש כמעט יומיומי.
תודה רבה,
גיא
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
תמיד כאשר מישהו טוען כי אין תקציב, בדרך כלל ההודעה הראשונה תהיה מוצר בעלות של 6-7 ספרות בדולרים. מכיוון שאני מניח שקיימת תקרה לתקציב שלך, רצוי כי תהיה קצת יותר מדוייק.
ערב טוב.
במידה ורוחב התמונה הינו 8 מטר, אורך התמונה יהיה 4.5 מטר, האם יש לך את הגובה הנדרש?
התשלום שכולל רכישת מקרן, רכישת מסך הקרנה, רכישת כבלים, ציוד נלווה, מתקן למקרן והתקנה יכול להיות גם מעל 25 אלף ש"ח...
בברכה
סאונדוויו בע"מ
במידה ורוחב התמונה הינו 8 מטר, אורך התמונה יהיה 4.5 מטר, האם יש לך את הגובה הנדרש?
התשלום שכולל רכישת מקרן, רכישת מסך הקרנה, רכישת כבלים, ציוד נלווה, מתקן למקרן והתקנה יכול להיות גם מעל 25 אלף ש"ח...
בברכה
סאונדוויו בע"מ
-
shapiro_guy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
אתם צודקים בקשר לתקציב.
ביררתי וחשבתי והתקציב הוא סביב ה-25 אלף שקל, אבל אם יש חריגות הכרחיות אז ניתן לשקול אופציות יקרות יותר.
יש אפשרות להקרין על 4.5 מטר גובה.
ומדובר בקניית מקרן + מסך + התקנה של שניהם
סליחה ותודה,
גיא
אתם צודקים בקשר לתקציב.
ביררתי וחשבתי והתקציב הוא סביב ה-25 אלף שקל, אבל אם יש חריגות הכרחיות אז ניתן לשקול אופציות יקרות יותר.
יש אפשרות להקרין על 4.5 מטר גובה.
ומדובר בקניית מקרן + מסך + התקנה של שניהם
סליחה ותודה,
גיא
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
בוקר טוב גיא,
אין לי תשובה ממשית אבל הדרישות הן די"מטורפות" צריך עוצמת הארה אדירה, איכות עדשה, רזולוציה 4K(לא יודע אם יש מקרנים כאלה)
לא בתקציב הזה לצערי וצערך, אבל חכה לעוד תגובות של חברים אולי יהיו יותר אופטימיים ממני
אין לי תשובה ממשית אבל הדרישות הן די"מטורפות" צריך עוצמת הארה אדירה, איכות עדשה, רזולוציה 4K(לא יודע אם יש מקרנים כאלה)
לא בתקציב הזה לצערי וצערך, אבל חכה לעוד תגובות של חברים אולי יהיו יותר אופטימיים ממני
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא חייבים 4k בשביל זה אבל כן צריך מקרן עם עוצמות הארה ועדשה לא סטנדרטיים.
התקציב שלך רחוק מאוד.
נניח מקרן כמו ה-Z8000 של אפסון, שגם הוא נראה לי גבולי לרוחב מסך כזה, יעלה החל מ-60,000₪ ויכול להגיע ל-80,000₪ תלוי בעדשה.
רק בד למסך בגודל כזה יעלה לך כמו התקציב שנתת. הרי לא מדובר פה על מסך גלילה סטנדרטי...
התקציב שלך רחוק מאוד.
נניח מקרן כמו ה-Z8000 של אפסון, שגם הוא נראה לי גבולי לרוחב מסך כזה, יעלה החל מ-60,000₪ ויכול להגיע ל-80,000₪ תלוי בעדשה.
רק בד למסך בגודל כזה יעלה לך כמו התקציב שנתת. הרי לא מדובר פה על מסך גלילה סטנדרטי...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני מאמין שהקהל אשר יגיע לצפות בהקרנות לא ממש איכפת לו יותר מידי מאיכות התמונה וגם הקרנה על קיר ובעוצמת הארה נמוכה תוכל לעבוד - הם יעדיפו זאת מאשר להגדיל את התקציב בפי 4-5.
shapiro_guy,
תקן אותי אם אני טועה.
shapiro_guy,
תקן אותי אם אני טועה.
לאחר כמה בירורים קטנים:
מקרן שיכול לפתוח תמונה ל300 אינץ' בעוצמת הארה 3600 אנסי, 16 מיליון צבעים, עלות של מקרן כזה הינה מעל 10000 ש"ח.
מקרן מקצועי בעל עוצמת הארה 6500 אנסי, 1 ביליון צבעים, פתיחה מעל ל300 אינץ' יעלה יותר מ50000 ש"ח
עלות מסך חשמלי הינה מעל 12 אלף ש"ח
גיא, האם זה מה שאתה מחפש?
הציוד נועד לאולם קולנוע בבנייה? מתנ"ס? בית? באיזו מערכת הגברה אתה מעוניין?
בברכה
סאונדוויו בע"מ
מקרן שיכול לפתוח תמונה ל300 אינץ' בעוצמת הארה 3600 אנסי, 16 מיליון צבעים, עלות של מקרן כזה הינה מעל 10000 ש"ח.
מקרן מקצועי בעל עוצמת הארה 6500 אנסי, 1 ביליון צבעים, פתיחה מעל ל300 אינץ' יעלה יותר מ50000 ש"ח
עלות מסך חשמלי הינה מעל 12 אלף ש"ח
גיא, האם זה מה שאתה מחפש?
הציוד נועד לאולם קולנוע בבנייה? מתנ"ס? בית? באיזו מערכת הגברה אתה מעוניין?
בברכה
סאונדוויו בע"מ