לרדת מסמסונג?
ננעלתי כבר על דגם 40c530.
הלכתי לכמה חנויות והציעו לי מחירים מאוד אטרקטיביים.
בכל פעם העסקה כמעט יוצאת לפועל, אבל אז מגיע עניין הפאנל.
שאני אומר למוכר שאני רוצה שהפאנל יהיה מקורי של סמסונג הוא מסתכל עליי כאילו אני חייזר (די בצדק).
כולם אומרים "זה הכל מהיבואן הרשמי, הכל אותו דבר".
אף חנות לא הסכימה לפתוח את הקרטון ולאפשר לי להציץ במדבקה לפני הקנייה.
מה עושים מכאן?
שאני אומר למוכר שאני רוצה שהפאנל יהיה מקורי של סמסונג הוא מסתכל עליי כאילו אני חייזר (די בצדק).
מה עושים מכאן?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא מתאים לך סמסונג אל תרכוש . תנסה את סוני דגם EX-402 לדעתי איכותית יותר מכל הבחינות + 5 שנים אחריות מלאה .chassor כתב:ננעלתי כבר על דגם 40c530.
מה עושים מכאן?...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כמה אופציות:chassor כתב:ננעלתי כבר על דגם 40c530.
מה עושים מכאן?...
1. אפשר להזמין ולפתוח בבית. אם הפנל לא לשביעות רצונך, מחזירים לחנות ומבטלים עסקה עד 14 יום.
2. להמתין ל 40D550 שכרגע עפ"י מה שאני יודע, אמורה להגיע לישראל עם הפנל הכי איכותי של סמסונג (SQ).
אני הייתי בוחר בסעיף 2.
בייחוד שעוד כמה ימים (אחרי התערוכה) נדע פרטים נוספים וסופיים בנוגע לפנל ולמועד תחילת השיווק של סדרה D.
לדאבוני ,כל המוכרים יסתכלו עליך כמשוגע אבל ככל שאנשים ימשיכו לשאול לגבי הפנלים,הנושא יושרש עד למנהלי החנויות ואז ליבואן הרישמי תהיה בעיה וכאבי ראש...טלHD כתב:כמה אופציות:chassor כתב:ננעלתי כבר על דגם 40c530.
מה עושים מכאן?...
1. אפשר להזמין ולפתוח בבית. אם הפנל לא לשביעות רצונך, מחזירים לחנות ומבטלים עסקה עד 14 יום.
2. להמתין ל 40D550 שכרגע עפ"י מה שאני יודע, אמורה להגיע לישראל עם הפנל הכי איכותי של סמסונג (SQ).
אני הייתי בוחר בסעיף 2.
בייחוד שעוד כמה ימים (אחרי התערוכה) נדע פרטים נוספים וסופיים בנוגע לפנל ולמועד תחילת השיווק של סדרה D....
אני מסכים עם מה שטל כתב רק ש:
האפשרות הראשונה קצת מטרטרת ומעצבנת ויש את עלות המשלוח עליך בחזרה לספק.
אפשרות שניה זה אכן לחכות קצת ולראות מה קורה עם סדרה D.
אפשרות שלישית שטל לא ציין והיא לפנות ליבואנים פרללים.
אבל עדיף לעשות שיעורי בית ככל הניתן על מנת למזער את ההפתעות.
בהצלחה
ליאור
- טלHD
- גורו

לפי המידע שיש לי, הוא יהיה איכותי. נחיה ונראה עוד כמה ימים...9000es כתב:טלHD
אני מאוד מקווה שהפאנל של ה - D-550 יהיה איכותי ....
- טלHD
- גורו

ליאור,תלתל כתב:לדאבוני ,כל המוכרים יסתכלו עליך כמשוגע אבל ככל שאנשים ימשיכו לשאול לגבי הפנלים,הנושא יושרש עד למנהלי החנויות ואז ליבואן הרישמי תהיה בעיה וכאבי ראש...טלHD כתב:כמה אופציות:chassor כתב:ננעלתי כבר על דגם 40c530.
מה עושים מכאן?...
אני הייתי בוחר בסעיף 2.
בייחוד שעוד כמה ימים (אחרי התערוכה) נדע פרטים נוספים וסופיים בנוגע לפנל ולמועד תחילת השיווק של סדרה D....![]()
אני מסכים עם מה שטל כתב רק ש:
האפשרות הראשונה קצת מטרטרת ומעצבנת ויש את עלות המשלוח עליך בחזרה לספק.
אפשרות שניה זה אכן לחכות קצת ולראות מה קורה עם סדרה D.
אפשרות שלישית שטל לא ציין והיא לפנות ליבואנים פרללים.
אבל עדיף לעשות שיעורי בית ככל הניתן על מנת למזער את ההפתעות.
בהצלחה
ליאור...
1. יכולים להסתכל על אחד או שניים כמו על משוגעים...אבל אם כל אדם שני-שלישי ישאל וידבר על זה זה כבר יהפוך ללגיטימי ומשהו שחייבים לענות עליו.
2. יש סיכוי מאוד מאוד מאוד גבוהה ש D550 "40 יהיה עם פנל SQ. עוד כמה ימים נדע בוודאות.
3. פרללים של סמסונג למיטב ידיעתי לא מתעסקים במסכים זולים כמו זה שאנחנו מדברים עליו.
הם מביאים רק מסכים גדולים ויקרים ששם פוטנציאל הרווח גדול יותר.
אני אישית הייתי מחפש אפשרות אחרת אלא אם כן הייתה תכונה בטלויזיה של סמסונג שפשוט לא יכולתי להסתדר בלעדיה. אם דוקא הפאנל של סמסונג חשוב , למה לא לקנות מוצר של חברה אחרת שבה מובטח לך פאנל כזה (סוני למשל)?
אם זו מדיניות של סמנסונג העולמית , או של סמסונג ישראל - זה לא כל כך חשוב. המשחק עם הפאנלים לא הגון כלפי הצרכנים ואין שום סיבה לתגמל את סמסונג באופן ישיר על ידי רכישת מוצרים ממנה.
אני הייתי הולך צעד נוסף ושואל אם הסיפור הנקודתי מעיד על מדיניות כוללת שלא מעודדת אמון בחברה אבל זה כבר עניין לשרשור אחר.
אם זו מדיניות של סמנסונג העולמית , או של סמסונג ישראל - זה לא כל כך חשוב. המשחק עם הפאנלים לא הגון כלפי הצרכנים ואין שום סיבה לתגמל את סמסונג באופן ישיר על ידי רכישת מוצרים ממנה.
אני הייתי הולך צעד נוסף ושואל אם הסיפור הנקודתי מעיד על מדיניות כוללת שלא מעודדת אמון בחברה אבל זה כבר עניין לשרשור אחר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לפי מה שמתחולל כאן בפורום בעניין הפאנלים אין לי ספק שמיניליין יתקעו את המסכים בתערוכה בקירות בטון מזויין (2 מטרים לפחות) בשימוש מנעולי פלדה מחושלת בל ינסו חברי האתר לחפש את המדבקות מאחורי המסכים.טלHD כתב:לפי המידע שיש לי, הוא יהיה איכותי. נחיה ונראה עוד כמה ימים...9000es כתב:טלHD
אני מאוד מקווה שהפאנל של ה - D-550 יהיה איכותי .......
מסכים לגמרי. את סמסונג העולמית (בתחום המסכים בכל אופן) יש להעניש ע"י חרם צרכני, גם אם אנחנו לא מאוגדים כחברה חרדית או משהו דומה. אני אישית כבר מיישם את החרם הפרטי שלי כמה שנים. כשזה מצטרף לאיכות השירות והאחריות של היבואן הרשמי שלהם, אז על אחת כמה וכמה...amiti כתב:אני אישית הייתי מחפש אפשרות אחרת אלא אם כן הייתה תכונה בטלויזיה של סמסונג שפשוט לא יכולתי להסתדר בלעדיה. אם דוקא הפאנל של סמסונג חשוב , למה לא לקנות מוצר של חברה אחרת שבה מובטח לך פאנל כזה (סוני למשל)?
אני הייתי הולך צעד נוסף ושואל אם הסיפור הנקודתי מעיד על מדיניות כוללת שלא מעודדת אמון בחברה אבל זה כבר עניין לשרשור אחר....
nils3373 כתב:לפי מה שמתחולל כאן בפורום בעניין הפאנלים אין לי ספק שמיניליין יתקעו את המסכים בתערוכה בקירות בטון מזויין (2 מטרים לפחות) בשימוש מנעולי פלדה מחושלת בל ינסו חברי האתר לחפש את המדבקות מאחורי המסכים.טלHD כתב:לפי המידע שיש לי, הוא יהיה איכותי. נחיה ונראה עוד כמה ימים...9000es כתב:טלHD
אני מאוד מקווה שהפאנל של ה - D-550 יהיה איכותי ..........
או שפשוט יורידו או יחליפו למדבקות עם סיומת SQ....
תרשה לי להניח שהמחיר של הD550 יהיה גבוה לפחות ב 800-1000 שקל מהמחיר של הC530 (לפחות בהתחלה).טלHD כתב:כמה אופציות:chassor כתב:ננעלתי כבר על דגם 40c530.
מה עושים מכאן?...
אני הייתי בוחר בסעיף 2.
בייחוד שעוד כמה ימים (אחרי התערוכה) נדע פרטים נוספים וסופיים בנוגע לפנל ולמועד תחילת השיווק של סדרה D....
נניח ואבחר באופציה מספר 1, באיזה טיעון אני מחזיר את המסך (הרי אין תקלה במסך, ואף אחד לא מקבל את עניין הפאנל)?
הבנתי מהחנויות שאינני יכול להחזיר את המסך אחרי שהוצאתי אותו מהקרטון.
- טלHD
- גורו

1. החוק מאפשר החזרת מוצר באריזתו המקורית ומבלי שנעשה בו שימוש תוך 14 יום.chassor כתב:תרשה לי להניח שהמחיר של הD550 יהיה גבוה לפחות ב 800-1000 שקל מהמחיר של הC530 (לפחות בהתחלה).טלHD כתב:כמה אופציות:chassor כתב:ננעלתי כבר על דגם 40c530.
מה עושים מכאן?...
אני הייתי בוחר בסעיף 2.
נניח ואבחר באופציה מספר 1, באיזה טיעון אני מחזיר את המסך (הרי אין תקלה במסך, ואף אחד לא מקבל את עניין הפאנל)?
הבנתי מהחנויות שאינני יכול להחזיר את המסך אחרי שהוצאתי אותו מהקרטון....
אין שום בעיה להחזיר ולבטל עסקה עפ"י החוק, אם יש לך את האריזה ולא הדלקת את המסך.
2. יותר פשוט, אתה יכול לבקש איסוף מהחנות (גם בדרך כלל יש להם במלאי בחנות), לפתוח שם ואם לא לשביעות רצונך לבטל במקום בלי לסחוב את המסך הביתה וחזרה.
- טלHD
- גורו

החוק החדש מחייב החזרה מלאה של הכסף (לא זיכוי).chassor כתב:אתה בטוח במה שאתה אומר?
כי המוכרים בחנות אמרו לי שאין אפשרות להחזיר אחרי פתיחת הקרטון.
נ.ב
נניח שהם מקבלים את זה בחזרה אני מקבל את הכסף או מסך אחר?...
אבל...אם לא קנית מוצר אחר במקום זה שבוטל, הם יכולים עפ"י החוק לגבות ממך 5% דמי ביטול או 100 ש"ח....הנמוך מבינהם.
- טלHD
- גורו

רגע....
chassor
למה אתה מצפה? לפנל SQ ב40C530 ?
מראש אני אומר לך שאם סמסונג ישראל מדברים אמת, אז לא תקבל כזה.
לא נתקלתי באף אחד בארץ עם מסך בדגם ובגודל הזה עם פנל PVA.
chassor
למה אתה מצפה? לפנל SQ ב40C530 ?
מראש אני אומר לך שאם סמסונג ישראל מדברים אמת, אז לא תקבל כזה.
לא נתקלתי באף אחד בארץ עם מסך בדגם ובגודל הזה עם פנל PVA.