SHURE SE530
שלום לכולם
אני מתכוון לרכוש את האוזניות בקרוב ויש לי כמה שאלות
רק למי ששמע אותן- איך הצליל שלהן לעומת ה-SE115 ?
והאם שווה להוציא 1250 שקל עליהן ?
תודה
נ.ב
מי שמחפש לקנות shure se115 יד שנייה חדשות במחיר זול, שידבר איתי.
אני מתכוון לרכוש את האוזניות בקרוב ויש לי כמה שאלות
רק למי ששמע אותן- איך הצליל שלהן לעומת ה-SE115 ?
והאם שווה להוציא 1250 שקל עליהן ?
תודה
נ.ב
מי שמחפש לקנות shure se115 יד שנייה חדשות במחיר זול, שידבר איתי.
- MarkK
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני עם האוזניות האלו בערך שנתייםת ולי זה עלה יותר. מומלצות בחום.
לא הייתי בעליהם של אוזניות SHURE אחרות, אז לא אוכל להשוות.
דרך אגב - יצא שרשור די נרחב באתר כשהמחיר של ה 530 ירד אצל גבעון (היבואן). שווה להציץ בו.
לא הייתי בעליהם של אוזניות SHURE אחרות, אז לא אוכל להשוות.
דרך אגב - יצא שרשור די נרחב באתר כשהמחיר של ה 530 ירד אצל גבעון (היבואן). שווה להציץ בו.
- vivasultan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא מזמן דיברתי איתם על האוזניות והם אומרים שעכשיו הם מוכרים רק עם ה-PTH, ושהמחיר הוא 1510 ש"ח...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא שידוע לי. אני מניח שהסיבה העיקרית היא הגיינה.קיים מקום בו אפשר לשמוע את האוזניות האלו לפני קנייה ?...
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אל תטרח. לעניות דעתי אינו עושה דבר פרט ל"אולי" להגביר מעט את הווליום. אין הבדל בין הצליל שלו ליציאת האוזניות בכמה נגנים שיש לי- NOKIA E75. IPOD MINI, ARCHOS 605
ההאזנה במתבצעת בחוץ עם ETHYMOTIC RESEARCH HF5 ובבית עם GRADO SR60
כלום. נדה. רק חוסך באורך חיי הסוללה של הגדג'ט לדעתי. מצד שני עולה כולל משלוח מאיביי כ-70 שקלים.
כלום. נדה. רק חוסך באורך חיי הסוללה של הגדג'ט לדעתי. מצד שני עולה כולל משלוח מאיביי כ-70 שקלים.
מה עם ה-E11, ניסית ?gab כתב:אל תטרח. לעניות דעתי אינו עושה דבר פרט ל"אולי" להגביר מעט את הווליום. אין הבדל בין הצליל שלו ליציאת האוזניות בכמה נגנים שיש לי- NOKIA E75. IPOD MINI, ARCHOS 605
כלום. נדה. רק חוסך באורך חיי הסוללה של הגדג'ט לדעתי. מצד שני עולה כולל משלוח מאיביי כ-70 שקלים....
אז ככה.. כבר שבוע + שירדתי מעניין ה-530 ועברתי ל-535..
מפה לשם סרקתי המון ברשת וגיליתי שיש אוזניות שמיוצרות באופן אישי לאוזן של אותו המשתמש.
עכשיו לדילמה..
אני כבר מאוד קרוב להשגת היעד הנוכחי. האם שווה לי להשקיע את הסכום על ה-535, או ללכת רחוק וטוב יותר (?) ולרכוש אחד מאלו-
1. westone es5
2. jh audio pro 13
3. jh audio pro 16
4. Ultimate Ears 11 Pro
מה אומרים בעלי הניסיון ?
מפה לשם סרקתי המון ברשת וגיליתי שיש אוזניות שמיוצרות באופן אישי לאוזן של אותו המשתמש.
עכשיו לדילמה..
אני כבר מאוד קרוב להשגת היעד הנוכחי. האם שווה לי להשקיע את הסכום על ה-535, או ללכת רחוק וטוב יותר (?) ולרכוש אחד מאלו-
1. westone es5
2. jh audio pro 13
3. jh audio pro 16
4. Ultimate Ears 11 Pro
מה אומרים בעלי הניסיון ?
בספק אם לאנשים פה יש אוזניות custom וגם אם כן אז אולי לאחד. בכל אופן הן מאוד יקרות ומאוד איכותיות, אתה משלם המון על ההתאמה האישית. אם מסתכלים רגע על סאונד נטו אז אני הבנתי מאנשים וזה גם די הגיוני שהן לא שוות יותר מכפול מse535 או מwestone 4 ועוד כמה דגמים.
לדעתי מי שאין לו בעיית נוחות רצינית עם אוזניות inear אז אין לו סיבה להשקיע כל כך הרבה אלא אם כן הוא מוסיקאי מקצועי. במיוחד אם עברת מse115.
ה535 הרבה יותר מיספקו אותך. תחשוב כמה כסף זה - להוציא איזה 4000 ש"ח (פלוס מינוס תלוי בדגם) על אוזניות inear כשאתה לא עושה בהן שימוש מקצועי (ועברת מse115) זה לדעתי זריקה של כסף.
לדעתי מי שאין לו בעיית נוחות רצינית עם אוזניות inear אז אין לו סיבה להשקיע כל כך הרבה אלא אם כן הוא מוסיקאי מקצועי. במיוחד אם עברת מse115.
ה535 הרבה יותר מיספקו אותך. תחשוב כמה כסף זה - להוציא איזה 4000 ש"ח (פלוס מינוס תלוי בדגם) על אוזניות inear כשאתה לא עושה בהן שימוש מקצועי (ועברת מse115) זה לדעתי זריקה של כסף.
אתה מעלה פה נקודות נכונות.TMJ כתב:בספק אם לאנשים פה יש אוזניות custom וגם אם כן אז אולי לאחד. בכל אופן הן מאוד יקרות ומאוד איכותיות, אתה משלם המון על ההתאמה האישית. אם מסתכלים רגע על סאונד נטו אז אני הבנתי מאנשים וזה גם די הגיוני שהן לא שוות יותר מכפול מse535 או מwestone 4 ועוד כמה דגמים.
ה535 הרבה יותר מיספקו אותך. תחשוב כמה כסף זה - להוציא איזה 4000 ש"ח (פלוס מינוס תלוי בדגם) על אוזניות inear כשאתה לא עושה בהן שימוש מקצועי (ועברת מse115) זה לדעתי זריקה של כסף....
אבל למה ההוצאה תהיה מוצדקת יותר למוזיקאי מקצועי, מאשר לחובב מוזיקה שכמוני ?
אני מוכן להשקיע בשביל להגיע לתוצאה מדהימה וגם אם זו קפיצת מדרגה אחת מעל ה-535
ובנוגע להשוואה, 8 דרייברים של ה-JH16 מול 3 של השור, אתה לא חושב שיש פה קצת יותר משינוי קל בסאונד ?
לפי דעתי אוזניות ברמה של westone 4 או se535 או דומה להן מספיקות בהחלט. האוזניות המותאמות זו לדעתי הגזמה בוטה למדי- כלומר אתה מודע לכך שבתקציב שלהן אתה יכול לקנות אוזניות כמו lcd-2 והאיכות שלהן לא תהיה אותו דבר בכלל.
שמע אני אומר לך את האמת אם הייתי בנאדם עשיר שלא אכפת לו לזרוק כסף הייתי קונה את האוזניות הכי יקרות. אם אתה כזה לך על זה. אם לא אז תחשוב מה אתה יכול לקנות בתקציב כזה. קנה לך איזה hifiman עם 535 תאמין לי.Guy30 כתב:אתה מעלה פה נקודות נכונות.TMJ כתב:בספק אם לאנשים פה יש אוזניות custom וגם אם כן אז אולי לאחד. בכל אופן הן מאוד יקרות ומאוד איכותיות, אתה משלם המון על ההתאמה האישית. אם מסתכלים רגע על סאונד נטו אז אני הבנתי מאנשים וזה גם די הגיוני שהן לא שוות יותר מכפול מse535 או מwestone 4 ועוד כמה דגמים.
ה535 הרבה יותר מיספקו אותך. תחשוב כמה כסף זה - להוציא איזה 4000 ש"ח (פלוס מינוס תלוי בדגם) על אוזניות inear כשאתה לא עושה בהן שימוש מקצועי (ועברת מse115) זה לדעתי זריקה של כסף....
ובנוגע להשוואה, 8 דרייברים של ה-JH16 מול 3 של השור, אתה לא חושב שיש פה קצת יותר משינוי קל בסאונד ?...
אם הייתי מוזיקאי מקצועי הייתי משקיע באוזניות כאלה בלי ספק מהסיבה הפשוטה שזאת עבודה. מוזיקאי מקצועי הכוונה בנאדם שמתפרנס מזה וצריך את התוצאות הטובות ביותר.
ריבוי דרייברים לא בהכרח יתן לך סאונד טוב יותר. בארץ אין הרבה שאני מכיר שיש להם אוזניות קאסטום, אז אני מציע שתבדוק ב- Head-Fi ותווכח שיש כאלה שלא הרגישו הבדל בין אוזניות שבטופ הקטגוריה של IEM י(W4,535 וכו') לבין קאסטום בעלי X דרייברים, יש משתמשים שגם חזרו לאוזניות הרגילות שלהם.Guy30 כתב:אתה מעלה פה נקודות נכונות.TMJ כתב:בספק אם לאנשים פה יש אוזניות custom וגם אם כן אז אולי לאחד. בכל אופן הן מאוד יקרות ומאוד איכותיות, אתה משלם המון על ההתאמה האישית. אם מסתכלים רגע על סאונד נטו אז אני הבנתי מאנשים וזה גם די הגיוני שהן לא שוות יותר מכפול מse535 או מwestone 4 ועוד כמה דגמים.
ובנוגע להשוואה, 8 דרייברים של ה-JH16 מול 3 של השור, אתה לא חושב שיש פה קצת יותר משינוי קל בסאונד ?...
מה שכן, אם אתה עושה קאסטום (יציקת תבנית בארץ+בניית אוזניות בחברה בחו"ל) במקומות מוכרים וטובים, תקבל אוזניות מאוד נוחות באוזן (שצריך להתרגל אליהן), לגבי הסאונד יש דעות לכאן ולכאן, בייחוד לגבי אם זה שווה את ההפרש שבין האוזניות.
וכמה תעלה לעשות התאמה אישית ל-535, אתה יודע ?liam כתב:ריבוי דרייברים לא בהכרח יתן לך סאונד טוב יותר. בארץ אין הרבה שאני מכיר שיש להם אוזניות קאסטום, אז אני מציע שתבדוק ב- Head-Fi ותווכח שיש כאלה שלא הרגישו הבדל בין אוזניות שבטופ הקטגוריה של IEM י(W4,535 וכו') לבין קאסטום בעלי X דרייברים, יש משתמשים שגם חזרו לאוזניות הרגילות שלהם.Guy30 כתב:אתה מעלה פה נקודות נכונות.TMJ כתב:בספק אם לאנשים פה יש אוזניות custom וגם אם כן אז אולי לאחד. בכל אופן הן מאוד יקרות ומאוד איכותיות, אתה משלם המון על ההתאמה האישית. אם מסתכלים רגע על סאונד נטו אז אני הבנתי מאנשים וזה גם די הגיוני שהן לא שוות יותר מכפול מse535 או מwestone 4 ועוד כמה דגמים.
מה שכן, אם אתה עושה קאסטום (יציקת תבנית בארץ+בניית אוזניות בחברה בחו"ל) במקומות מוכרים וטובים, תקבל אוזניות מאוד נוחות באוזן (שצריך להתרגל אליהן), לגבי הסאונד יש דעות לכאן ולכאן, בייחוד לגבי אם זה שווה את ההפרש שבין האוזניות....