שלום שאלה לגבי HTPC
קניתי מחשב חדש עם יכולות גיימינג + חיבור HDMI שתומך ב- HDMASTER וTRUE HD
קניתי 6970 של ATI , כעת ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לדמות במחשב זה XTREAMER כלומר
שיהיה לי מערכת הפעלה נגיד לינוקס שאיך שיעלה המחשב אני אוכל לבחור בין וינדוס ללינוקס ויעלה לי בדיוק כמו בXTREAMER , כמו כן איך אני פותר את בעיית השלט ?
ודבר אחרון האם ב- לינוקס אוכל למצוא תוכנות שיתמכו לי ב- DTS MASTER וכל הדברים מסביב..
תודה לעוזרים
קניתי 6970 של ATI , כעת ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לדמות במחשב זה XTREAMER כלומר
שיהיה לי מערכת הפעלה נגיד לינוקס שאיך שיעלה המחשב אני אוכל לבחור בין וינדוס ללינוקס ויעלה לי בדיוק כמו בXTREAMER , כמו כן איך אני פותר את בעיית השלט ?
ודבר אחרון האם ב- לינוקס אוכל למצוא תוכנות שיתמכו לי ב- DTS MASTER וכל הדברים מסביב..
תודה לעוזרים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ניתן לעשות Dual Boot בין לינוקס ל-Windows. לא יודע ספציפית לגבי ממשק בדיוק כמו אקסטרימר, אבל יש את התוכנות המצויינות Boxee ו-XBMC, שיש אותן גם בלינוקס וגם ב-Windows.
שלט פותרים ע"י רכישת ערכת אינפרה אדום תואמת MCE IR.
בלינוקס אין כרגע תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (DTS HD Master Audio וכו), רק ב-Windows 7.
לדעתי חבל לך להתעסק עם לינוקס. תישאר ב-Windows ותנסה את Boxee ל-Windows, שהיא בעלת תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים.
שלט פותרים ע"י רכישת ערכת אינפרה אדום תואמת MCE IR.
בלינוקס אין כרגע תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (DTS HD Master Audio וכו), רק ב-Windows 7.
לדעתי חבל לך להתעסק עם לינוקס. תישאר ב-Windows ותנסה את Boxee ל-Windows, שהיא בעלת תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אתה יכול, אבל אתה עדיין צריך את הערכה בשביל שיהיה לך מקלט אינפרה אדום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"