מזרימדיה - החלום ושברו או "די, מספיק, נמאס. קחו ממני את הבולשיט הזה"

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

אני מודה, גם אני נפלתי קורבן לשגעון המזרימדיה, או יותר נכון במקרה שלי, לשגעון המזרימדיות. בימים אלו הגעתי למסקנה שאכן מדובר בשגעון של ממש ורכישתו של מכשיר כזה בהווה הינה חסרת תוחלת לחלוטין.

את המכשיר/ים קניתי מתוך אשליה, שאוכל לשבת מול המקרן/פלזמה, לצפות בספריית הסרטים/קונצרטים שעל הדיסק הקשיח, לראות התכנים ללא בעיית קודקסים ולתפעל את הכל עם שלט. מאוחר יותר, רציתי לבצע גם סטרימינג מן האינטרנט. בקיצור רציתי תפעול זורם, חלק ומהיר, שלא כמו ב HTPC שהיה לי לפני שנתיים-שלוש, כאשר נפלתי לסם, אהה סליחה - למזרימדיות.

בסלון ביתי ישבו פופקורן A-200, אקסטרימר (הוא דווקא עמד), אקסטרימר פרו, בוקסי-בוקס.

תקלות
כמות התקלות במכשירים האלו היא בלתי נתפסת. אף אחד מהמכשירים אשר מסוגלים תיאורטית להכיל דיסק קשיח, באמת הצליח לעבוד לתקופה של יותר ממספר ימים עמו בתוכו. כך, הפופקורן 210 סבל מבעיות התחממות קשות כאשר הותקן בו דיסק קשיח פנימי, ומאוחר יותר פשוט הפסיק לעבוד למרות שאיווררתי את האיזור בתוך הזזת ריהוט בסלון. האקסטרימר חימם את הסלון בלילות הירושלמים הקרים עד שחמותי קיבלה ממנו כוויה (זה דווקא יצא לטובה :lol: ) והפרו חדל אף הוא לעבוד לבסוף (למרות שהתקנתי בו רק דיסק אחד) מסיבות בלתי ידועות. יום אחד הדלקתי אחרי כמה חודשים והופה...מסך מעוות חצי מואר. הבוקסי בוקס הלך לעולמו לאחר שעדכנתי קושחה לפני מספר ימים. הוא נמצא אצלי 4-5 חודשים בלבד.

במחשבה שניה, אני לא יודע למה ציפיתי. סוף כל סוף, איכות המוצר בדרך כלל נגזרת מאיכות הרכיבים שבתוכו ומרמת התכנון שלו. למה אפשר לצפות כאשר קונים חומרה ששווה עשרות דולרים אשר רמת התכנון שלה אינה מן הגבוהות לעניות דעתי - לנוכח התוצאות בפועל?

נוחות השימוש

אחת האכזבות הגדולות ביותר. אם הקיק שלכם הוא התעסקות בעידכונים/שידרוגים/התקנת אפליקציות צד שלישי/ביצוע ריסטים/ביצוע ריקוברים/שדרוג רשתות/גילוי מגבלות הסטרימינג בדיעבד/שיטוט בלתי פוסק בפורומים מקומיים ובחו"ל בתקווה למצוא עוד ליצן עצוב שסובל מהבעיה שלכם, הרי שהמזרימדיה הוא אכן המכשיר בשבילכם, ולא משנה מאיזו חברה רכשתם אותו. עושה רושם שהמוצרים האלו רחוקים שנות אור מבשלות, ואינם מוכנים לשימוש של משתמש קצה.

בבוקסי שלאחר השדרוג האחרון נולדו בעיות סינכרון בין קול לתמונה/סטרימינג איטי הפך למגמגם/ריסטים וכיוב' מכות מצריים בלי סוף.

בסך הכל רציתי להשתמש במכשיר הזה למטרותיו המוצהרות ולא לעסוק בלי סוף במרדף בלתי פוסק אחרי פתרונות לממשקים/עידכונים וכיוב'.

חברים, תסתכלו בפורום המכובד הזה ובכמות התקלות/בעיות/שאלות הנוגעות לשימוש במכשירים האלו. אנחנו חיים בגיהנום טכנולוגי. אני מסרב להתרשם מקהילות המפתחים ומכל האפליקציות צד שלישי שיוצאות לפופקורן/אקסטירמר ואני דווקא אוהב מאד קוד פתוח ואיש אנדרואיד בכל רמ"ח איברי, אך כשאני קונה מכשיר לסלון, אני מצפה שיעבוד כפי מטרתו-כמרכז בידורי, ולא ככלי אימון להתעמקות בקוד לינוקס. אשתי צריכה לדעת להפעיל את המכשירים האלו. יש לה 145 IQ. תנחשו מה. אין לה סבלנות לזה. תן לה שלט עם און ו-אוף ופליי, כמו ב DVD ממחסני חשמל ב 100 ש"ח, והיא מרוצה. הקצנתי את הסיטואציה - אבל אתם מבינים את הנקודה.

אם תשוו את המצב לפורום מגברי קולנוע ביתי, תגלו עובדה מצערת ביותר. בעוד ששם החברים עוסקים בעיקר בהשוואה של ביצועי מכשירים/העדפות של טעם/רכישות מוצלחות וביצוע כיולים לשיפור איכות השמע, אנחנו עסוקים בעיקר בפתרון של בעיות.

אז סליחה, בשביל הכיף של פתרון בעיות, המציאו את המחשב הביתי :lol: . עוצמתי פי 10, איכותי בתכנונו פי אין סוף, לא מיועד רק למטרה זו ולכן מחייב התייחסות מיוחדת. עם כל זאת - לפני מספר שעות פתחתי את האסוס ul20a. מחשב נייד קטן, מצוקמק עם יכולת עיבוד נמוכה יחסית, ושידרתי אלחוטית באמצעות נתב ו allshare לפלזמת הסמסונג שלי סרט ב 1080P. זה טס כאילו אין מחר. איכותי. אין איבוד סנכרון. אין בעיות ממשק. אין בעיית תאימות לקודקסים, האסוס לא התחמם. לא האמנתי. לחצתי על הכפתור, וזה רץ. אשתי התמוגגה. החגיגות בעיצומן. נס גדול היה פה, למרות שאנחנו דווקא לקראת החופש הגדול.

ממשקים והגדרות
מבחינת ממשק המשתמש, הבוקסי בוקס באמת מאד נוח, וזאת בתנאי שאתה מדליק את האור, מכיון שבחושך המקלדת לא מוארת. שאר המכשירים חייבו התקנה של כל מיני תוכנות צד שלישי כדי לראות ספרייה של סרטים. השלטים של האקסטרימר מחייבים זווית שידור ישירה.

אך בסך הכל, זה לא זה. כל המכשירים מחייבים עבודה סיזיפית בכדי שיזהו את הסרטים שמאוחסנים ידנית. סטאפ למכשירים האלו מחייב הבנה יחסית גבוהה במינוחי אודיו/וידאו. סטרימינג מחייב הבנה ברשתות. יש לי את הידע. אין לי את הסבלנות. יש גבול.

סטרימינג מהאינטרנט

בואו נשים את האמת על השולחן. פה זה לא ארה"ב והנטפליקס נמצא שם. אז תגידו לי שיש VPN ואני אסכים, וגם אפתח את הארנק לשלם לחברה שתספק אותו, ואחרי שעבדתי על כל העולם ואשתו, ומנכ"ל נטפליקס חושב שהוא משדר לי לניו-יורק, אני אגלה, שגם עם קו במהירות של 20 מגה, אני לא יכול להזרים סרט בקידוד איכותי באמצעות המזרימים. אתם יודעים מה. עזבו נטפליקס. בואו נדבר יו-טיוב. הביצועים מחפירים ברמה של למעלה מ 300P.

אני מדגיש - יתכן שזו לא בעיה של המזרימים (אם כי באסוס דווקא אני מזרים ללא בעיה גם ב 720P מיוטיוב, עניין שהוא חלום במזרימים שלי), אבל מכיון שהמכשירים במקור מיועדים להזרים, אז יתכן שצריך להדגיש שהם לא מסוגלים להזרים כראוי בישראל תוכן חוץ ארצי. בהצלחה עם חדשות ערוץ 2.

תועלת כלכלית

מדובר במחשבים חלשים במיוחד אשר מותגו עבור קהל המשתמשים. בעבור חומרה חלשה ביותר עם בעיות תכנוניות ותוכנה בלתי בשלה, אנחנו משלמים מאות דולרים. לאחר מכן, יש צורך בהשקעה נוספת בדיסק קשיח. לפיכך, בסיכומו של דבר, ההבדל הכספי בין רכישת נטבוק לסטרימר הוא אפסי. HTPC חזק משמעותית מכל מזרים עם מדיה סנטר בתוכו ושלט יעלה כמה שקלים יותר. עוד לא דיברתי על כמות הזמן שצריך להשקיע כדי להפעיל את השיקוץ הזה. אם תאמרו לי שאתם אוהבים את זה כתחביב, אני אבין. אישית, אני מעדיף תחביבים פרודקטיבים יותר כמו התעמקות בתעשיית הפורנו 8)

התועלת שברכישת מכשיר יעודי נגזרת מכך שהוא מסוגל למלא את תפקידו המוגדר. לא מצאתי שיש תועלת כזו במוצרים האלו לאחר שנתיים וחצי של שימוש, ולכן אני פורש, מתקין HTPC נורמלי עם ווינדואס ומתחיל לחיות כמו בן אדם.

האמור לעיל נכתב עם זוית של חיוך, אבל נאמר ברצינות גמורה. אני מקווה שכל המשתמשים החדשים שנחשפים למוצרים האלו, יקחו בחשבון גם את הנתונים האלו. זהו הניסיון שלי עם עולם המזרימדיות.

רן
[/u]

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #2 

smaster_1,
תודה על שיתוף הרשמים.
העלה את כל הסטרימרים שלך ללוחות וזה יעזור ברכישת HTPC חדש, תתחדש (Y)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

רן ,

תודה ששיתפת אותנו בעובדות ובתחושות שלך (f)

לי אישית , עזרת (f)

אני ממתין בקוצר רוח לYES :

http://www.hometheater.co.il/article024 ... 7%A6%D7%90

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

נכון ...חלקית מאוד.
לגבי סטרימיניג מהאינטרנט ותכנים מוזרמים משם אני מסכים.
אבל לצפות בנוחות בסרטי HD אני לא מוותר על ה tvix 6500 ואפילו לא על ה 4100 בחדר שינה (אם כי אשמח לשדרג אותו) שמחובר למקרן ולטלויזיה , תענוג!!
יש לי hptc אבל הוא בשימוש רק לתכני ילדים ....כל מה שקשור לאיכות צפייה קרובה לבלוריי אני משתמש בסטרימר (הגם שאפשר ב htpc)
את המכשיר/ים קניתי מתוך אשליה, שאוכל לשבת מול המקרן/פלזמה, לצפות בספריית הסרטים/קונצרטים שעל הדיסק הקשיח, לראות התכנים ללא בעיית קודקסים ולתפעל את הכל עם שלט
...
וזה בדיוק מה שמקבלים!! , למען ההגינות אומר שאני משתמש בהארמוני ולא בשלט המצוקמק שמגיע עם הסטרימרים

זה נכון שאולי בעתיד הסטרימרים (וכבר היום חלקית) יוטמעו בתוך הטלויזיות אבל יש בהן צורך ....בהחלט יש.

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

ראשית, שאפו על כתיבה משעשעת ומעניינת.

אני מראשוני מחזיקי האקסטרימר הבסיסי והוא משמש כמעט בלבדית
את ילדיי כשגם היום בגיל 4 (תאומים :D ) לא מסוגלים להשתלט
על כ-10 לחיצות + גלילה בספריות שנדרשים כדי להגיע לסרטיהם שנמצאים ב-NET.

בנוסף המאוורר הבזיוני שלו נשמע בהדלקה כמו מכסחת דשא בנסיונה
לגדוע עץ.

אני על גרסת קושחה מלפני שנה בערך ולא מתפתה לשדרג מסיבות ברורות-זה פשוט עובד.
אני עובד ללא דיסק פנימי כך שבעיות הנגזרות מכך (חימום יתר וכו') אינן נחלתי.
נכון, קצת מבאס שאין סטרימינג נורמלי מהאינטרנט, אבל זה פחות או יותר מסכם את החסרונות מבחינתי.

בחדר הייעודי שנמצא בהקמה מזה מספר שנים :) יש לי HTPC
שבניתי בעצמי, התקנתי, קנפגתי ע"פ המדריכים כאן ובמעט הבדיקות
שערכתי יש לא מעט גליצ'ים של קידוד. עכשיו לך תמצא את הבעיה.
עדיף להתחיל מאפס ולהתקין מהתחלה, ולא שאני סובל מזה, אין לי לחץ זמן וההתעסקות מהנה למדי
אבל זה רחוק מלהיות "ירה ושכח".

כך שאני בעצמי עוד לא הצלחתי להכריע בין האופציות לגבי "הפתרון הסופי" עבורי.
מה שברור - אף אפשרות אינה מושלמת.

eladme
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 423
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

בתור בעלים של פופקורן A200 שעובד עם דיסק פנימי 3.5 לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. כנל גם לגבי אחי שעובד באותה צורה.

הביקורת שלך לגבי הסטרימינג מהאינטרנט צריכה לדעתי להיות כלפי ספקיות האינטרנט בארץ..תיעדוף והגבלות בשעות העומס זה משהו שחלקן מודות בו וחלקם לא אבל זה דבר שהוכח במבדקים לא פעם ולא פעמים.

smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ziv_r
הסטרימרים שלי מתים, כפי שתיארתי לעיל. את הבוקסי אתקן. אם תרצה, אוכל למסגר לך את המאורר של ה A200 . הוא מבהיק באור;-)

shyalon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
שם מלא: שי אלון
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

בתור הבעלים של SLIM S1 חצי שנה כבר, לא נתקלתי באף בעיה מיוחדת.
לא ריסטים, לא באגים, לא תקיעות, לא התחממות יתר וכו'.
הממשק מאד ידידותי ונוח.
חוץ מכמה הגדרות מאד בסיסיות בהתחלה, הכל עובד פיקס.
החסרונות היחידיים שהצלחתי למצוא עד עכשיו הוא החוסר בתפריטים מלאים בקבצי בלוריי מלא
(לא לכל אחד זה מפריע וכיום הפופקורן C200 ו- A210 ודגמי ה- DUNE למיניהם כן יודעים לטפל בזה) וקריאה של דיסקי DVD (יש לי עדיין כמה הופעות וסרטים ב- DVD) , מה שמכשיר DVD במאתיים שקל יכול לפתור או כונן.

בסיכומו של דבר, לקריאה של קבצי MKV וקבצי בלוריי מלא (כולל תפריטים בסיסיים) הסטרימרים יותר ממספקים ונותנים תמורה ואיכות וקלות מצויינת, לדעתי האישית כמובן...

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #9 

בתור בעלים של 3 סטרימרים + HTPC אני ממש לא מצליח להבין על מה אתה מדבר.
שניים מהסטרימרים שלי (אקסטרימר, 4100) מכילים דיסק קשיח פנימי כבר למעלה משנה (ה 4100 אף יותר). אף פעם לא היו לי בעיות התחממות ואני גר באיזור המרכז ולא בירושלים הקרירה.
אם כבר מדברים על פשטות בתפעול אני יכול להגיד לך שאשתי מתעבת את ה HTPC לעומת הסטרימרים (נסה להסביר לה מה זה הודעת The system was not shut down properly בעליה שנובעת מכיבוי תמים על ידי כפתור ה OFF, כמו שהיא רגילה מכל מכשיר חשמלי) לעומת זאת האקסטרימר בסלון משמש את האישה והילדה שמתפעלת אותו באופן עצמאי ובקלות.

עם דבר אחד אני מסכים: לכל סטרימר חדש שיוצא יש "תקופת הבשלה" של באגים ותיקונים עד שהוא מתייצב. אבל בסוף התהליך יש לך מוצר יציב ובשל שעושה את העבודה. גם HTPC לא חף מבעיות - עד שאתה מוצא את התוכנה המתאימה, עם הקודקים המתאימים אתה צריך הרבה סבלנות.

smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

חברים,

זה הניסיון שלי עם הסטרימרים. אני מודה שגם היו ניסיונות מצד יצרני ה HTPC לקנות את קולי, מכיון שהם יודעים מהי עוצמתו בקרב קהילת המשתמשים כאן בפורום :)

אך אם נתעקש, יסתבר שקיים הסבר פשוט לשונות בין אלו ש-"אינם מבינים על מה אני מדבר" ואלו שסובלים מ-"מחשבי העל" המעוצבים הללו. הוא (ההסבר) טמון בכך שיש משתמשים רבים שמוכנים לקבל את הבעיות הידועות כחלק מהרכישה של המזרימדיה משום מה (גם אני כזה, אבל לא במוצר שהולך לסלון) ובקשר לכמות הבעיות ביחס לכמות המשתמשים, נדמה שרק צריך להסתכל בפורומים ברחבי העולם, כדי לקבל את הרושם, שאני לא יחידי בסדום.

בשולי הדברים, אין קשר בין העובדה שה HTPC אינו חף מבעיות לגבי חוסר הבשלות של הסטרימרים ברמה חומרתית ותוכנתית בעיקר מכיון שהאחרונים ייעודיים. מוכרים לנו אותם כך ועליהם למלא את מטרתם. עובדתית הם לא עושים זאת בצורה מעולה, זאת בעוד שה HTPC הוא מחשב לכל דבר שמשתמשים מתקדמים הפכו אותו לסוג של מרכז בידורי.

הייתי רוצה לראות, מה היה קורה, אם מישהו מכם היה רוכש טלוויזיה של סוני, והיא היתה פועלת בפחות מ100% ביצועים. אהה....פתאום הבנתי, יש אפליה מתקנת לטובת הקוריאנים :P

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #11 

אני עדיין עם HTPC ענק בסלון מהבעיות שהוזכרו כאן. אני ממש לא אוהב את הממשק של הסטרימרים, מעדיף להיות בשליטה מלאה עם ממשק windows.
עניין נוסף הוא הורסטיליות, HTPC משמש גם כtransporter למוזיקה, מה שאני לא יכול לעשות עם סטרימר (וניסיתי כבר סטרימר מוזיקה בצורה של squeezbox duet ולא אהבתי...)

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #12 

כבעלים של 6500 "מיושן" לא מסכים בכלל עם מה שרשמת, אוכל, לועס ובולע הכל ותוקע גרפס בסיום הסרט... :lol:
סליחה, תפריטים(מה זה? :lol: )
אולי תחליף חברה של סטרימרים :אההם:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #13 

smaster_1 כתב: הייתי רוצה לראות, מה היה קורה, אם מישהו מכם היה רוכש טלוויזיה של סוני, והיא היתה פועלת בפחות מ100% ביצועים. אהה....פתאום הבנתי, יש אפליה מתקנת לטובת הקוריאנים :P
...
אני חושב שככל שהטלוויזיות הולכות ומשתכללות (ע"ע הדור החדש של המסכים) עם תלת מימד ועם סטרימר built-in ועם גישה לאינטרנט ועוד ועוד, תתחיל לראות את אותה תופעה גם שם - באגים קטנים בשחרור וסבב של עדכוני קושחה עד לייצוב של המוצר.

לדעתי, זה אחד המאפיינים של הסביבה הטכנולוגית של היום. הזמן לשחרור מוצר לשוק (Time to Market) הולך ומתקצר, התחרות הולכת וגוברת ומורכבות המוצרים (וגם כמות הפיצ'רים) הולכת וגדלה. היצרניות נדרשות להכניס למוצרים כמה שיותר פיצ'רים ולשחרר את המוצר לשוק כמה שיותר מהר. חברה שתתעכב יותר בפתרון כל הבאגים והבעיות במוצר תמצא את עצמה נשרכת מאחור אחרי יצרנים אחרים.
מעבר לכך, ברגע שנכנסת לעולם הסטרימרים, אתה נכנס לעולם פרוץ לגמרי. כאן אין תקנים אמיתיים, אלא רק "הסכמות" או שיטות פופולריות שהפכו לתקן "דה-פקטו". MKV הוא לא תקן שמעוגן בשום מקום, כנ"ל כתוביות SRT. תחשוב על יצרן שמוסיף היום תמיכה ב MKV ומחר קבוצת שחרור מתחילה להוציא סרטים בקידוד טיפה שונה כי הפסקול לא נכנס להם בגודל הקובץ "המקובל".
אז ב PC זה קל - אתה מוריד עוד קודק והעניין נפתר. יצרן סטרימר צריך להטמיע את הקודק במערכת ההפעלה שלו, לבדוק אותו ואז לשחרר עדכון תוכנה בתקווה שזה יעבוד עם כל שילובי הדיסקים, הקבצים והטלוויזיות של המשתמשים שלו.

לנו כצרכנים יש שתי אפשרויות - לקבל את זה "ולסבול" בשקט, או להצמד לטכנולוגיה "תקנית" ולנגן מדיה אך ורק מתקליטורי DVD ו blueray ששוחררו באופן רשמי.

רוניקינג
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #14 

niko כתב:כבעלים של 6500 "מיושן" לא מסכים בכלל עם מה שרשמת, אוכל, לועס ובולע הכל ותוקע גרפס בסיום הסרט... :lol:
...
1+ (Y) (Y) (Y)
רוני

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78832
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5386 פעמים

שליחה #15 

יפה לך, רק שלי התקלקל רק מכשיר אחד (וגם הוא תוקן על ידי החנות שרכשתי דרכה), כך שאני יכול לומר בבטחון שיש לי 100% הצלחה. יש לי בבית 6-7 מכשירים (לא כולם מחוברים כרגע). אין לי בעיות חימום מיוחדות.

מצד שני, לא היה לי מעולם מכשיר של XTREAMER בבית, גם לא פופקורן.

אכן אין מכשירים מושלמים (boxee box אכן לעיתים מתרסט, וגם לי מאוד מפריע החוסר של אור בשלט שלו), אבל גם מחשבים מתחממים, גם שם יש בעיות - פשוט אחרות לחלוטין...

יש אנשים שמתאים להם סטרימרים, ויש כאלה ש-HTPC.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

כתיבה מהנה רן

שליחה #16 

אני אומנם התנסתי רק בשני מכשירים istarmini והיום ה c200 ונהנתי ועדין נהנה מכל רגע. אף פעם לא עשיתי שימוש בדיסק פנימי רק בחיצוני מחובר ב usb והיום אני מזרים ברשת קווית . הכל עבד ועובד פיקס, פשוט תענוג

למה הדחף הזה להכניס דיסק לתוך המכשיר?
ממה שאני קורא פה רק בעיות זה עושה . מתחמם , נתקע :(

מה רע לחבר דיסק חיצוני עם usb ,במיוחד שהיום יש קטנים ללא צורך בחשמל נפרד?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #17 

אני מסכים עם istarmini . המכשירים האלו לפי מה שנראה לי לא באמת מיועדים לכך שיכניסו אליהם דיסק פנימה. זה פשוט פיצ'ר שנוסף להם על הדרך כי יש דרישה והמכשיר לא באמת מוכן לזה...בזמנו חשבתי להוסיף לA110 כונן פנימי בשביל להתקין עליו תוכנות ולאחר כמה ימים של בדיקת העניין בפורום NMT ראיתי שאחוזים גדולים מאוד של האנשים שנתקלים בתקלות שונות זה אנשים עם כונן פנימי...לי אישית לא הייתה אף פעם בעיה מיוחדת עם הA110 (חוץ מזה שלפעמים צריך לעשות ריסטרט לפני ניגון סרט כבד) ובבוקסי בוקס שיש לי עכשיו עדיין לא קרה פעם אחת שעבר ריסטרט ספונטני (כנראה יש לי מזל :P )

אני חושב ש שHTPC נותן יותר למי שיודע איך להתעסק-גלישה נוחה יותר והפעלות תוכנות ברקע...אבל גם צריך לשים לב למחירים...על פי לוח המפרטים המומלץ לא תמצא מחשב בפחות מ1000 ש''ח מה שלא מעט סטרימרים כן מציעים לך...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #18 

רוניקינג כתב:
niko כתב:כבעלים של 6500 "מיושן" לא מסכים בכלל עם מה שרשמת, אוכל, לועס ובולע הכל ותוקע גרפס בסיום הסרט... :lol:
...
1+ (Y) (Y) (Y)
...
+1

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #19 

אתם מלחיצים אותי פה. אני מתחיל לחשוב על להעביר את הדיסק הפנימי למחשב הנייח ולהזרים ממנו (אני מחובר קווית).
האם זה באמת כזה קריטי?

תודה

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #20 

גם אני ירושלמי, והיה לי קטע דומה עם המזרימדיה שלי וחמותי.
כאשר קראתי את תחושותיו של פותח הדיון, לא יכולתי שלא להזדהות איתו.
מהתרשמות מחלק מהתגובות פה, כניראה שמדובר אחרי הכל בבחירת מזרימדיה(אקסטרימר) לא נכון.

הכתבה לכשעצמה לא רק משעשעת אלה מבטאת תחושות של רבים מהקהילה בין אם בפורום ואם לא.
אני אישית, חושב כמו עמיתי הירושלמי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”