כבלים ל b&w 685 - חיווט כפול
שלום,
אני מחפש לההחליף את הכבלים הישנים שלי, מצאתי את אלה, למרחק של 4, 5 מ' לכל צד :
http://www.topcinema.co.il/products/152243
2.5 ממ ו 9שח למטר, נראה בסדר לא ?
אני מחפש לההחליף את הכבלים הישנים שלי, מצאתי את אלה, למרחק של 4, 5 מ' לכל צד :
http://www.topcinema.co.il/products/152243
2.5 ממ ו 9שח למטר, נראה בסדר לא ?
נערך לאחרונה על ידי lambda ב 15/06/2011 3:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
ומה אתם אתם חושבים על chord carnival classic, אה ?...
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId ... mId=145200
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId ... mId=145200
אפשר ליבא את ה canare 4s11 בעלות של כ 300 שח ל 10 מטרים כולל מיסים ישירות מאתר blue-jeans .
זה מה שהתכוונתי בסופו של דבר לעשות, נראה לי עדיף על chord carnival שיעלה גם יותר.
אלא שנזכרתי שיש לי כבר מזמן כבל פשוט של אודיו ליין 1.5 ממ שאין לי שימוש בו.
אני מניח אז שאוכל לחבר את קצוות שני החוטים בצד של המגבר ליציאה אחת, ולפצל אותם בכניסה לרמקול לפלוס LF ו HF, וכך גם בצד השני.
זאת אולי אלטרנטיבה זולה לנסות, במקום למהר לקנות כבל חדש, יש סיכויים שיביא איזה שיפור ?...
זה מה שהתכוונתי בסופו של דבר לעשות, נראה לי עדיף על chord carnival שיעלה גם יותר.
אני מניח אז שאוכל לחבר את קצוות שני החוטים בצד של המגבר ליציאה אחת, ולפצל אותם בכניסה לרמקול לפלוס LF ו HF, וכך גם בצד השני.
זאת אולי אלטרנטיבה זולה לנסות, במקום למהר לקנות כבל חדש, יש סיכויים שיביא איזה שיפור ?...
מצד אחד נראה כאילו כפל טלפון יספק אותך ומאידך....
אני לא הבנתי.
האם האתה מהמאמינים בכבלים והשפעתם ומוכן להשקיע או שכל חוט עם קצוות נחושת מספקים אותך ?
אם כל חוט אז תעשה מה שאתה רוצה תנסה ותחליט.
אם תרצה המלצה על כבלים המתאימים לרמקולים שלך אתה יכל לדבר עם אייל פור או לחלופין מול סטראו פלוס יתנו לך מספר כבלים לנסיון.
האם האתה מהמאמינים בכבלים והשפעתם ומוכן להשקיע או שכל חוט עם קצוות נחושת מספקים אותך ?
אם כל חוט אז תעשה מה שאתה רוצה תנסה ותחליט.
אם תרצה המלצה על כבלים המתאימים לרמקולים שלך אתה יכל לדבר עם אייל פור או לחלופין מול סטראו פלוס יתנו לך מספר כבלים לנסיון.
את ה-4S11 אפשר לקנות ב-28 ש"ח בארץ
מה ההיגיון לשלם יותר ולחכות יותר?lambda כתב:אפשר ליבא את ה canare 4s11 בעלות של כ 300 שח ל 10 מטרים כולל מיסים ישירות מאתר blue-jeans .
זאת אולי אלטרנטיבה זולה לנסות, במקום למהר לקנות כבל חדש, יש סיכויים שיביא איזה שיפור ?......
תודה רבה על התשובות.
בסופו של דבר הזמנתי באתר של blue jeans cables את ה canare 4s11, אותם אחבר בחיווט כפול ל 685.
לא הצלחתי למצוא אותם בארץ, ויש הרבה תגובות טובות על הכבל הזה, איכותי במחיר שפוי.
לכל המעונין ההזמנה באתר היא פשוטה מאוד, המחיר כולל את המשלוח, וגם את המיסים אם בוחרים במשלוח fedex.
בקיצור ל 28 feet עלה לי 31 שח למטר, כולל הכל כאמור, אין צורך לדאוג למכס וכו'.
עכשיו, הזמנתי בשבת בבוקר, וביום שני הכבלים היו אצלי בבית !
קיבלתי היום גם את מחברי הבננה שהזמנתי מאי-ביי, נשאר רק לחתוך ולחבר את הכל...
בסופו של דבר הזמנתי באתר של blue jeans cables את ה canare 4s11, אותם אחבר בחיווט כפול ל 685.
לא הצלחתי למצוא אותם בארץ, ויש הרבה תגובות טובות על הכבל הזה, איכותי במחיר שפוי.
לכל המעונין ההזמנה באתר היא פשוטה מאוד, המחיר כולל את המשלוח, וגם את המיסים אם בוחרים במשלוח fedex.
קיבלתי היום גם את מחברי הבננה שהזמנתי מאי-ביי, נשאר רק לחתוך ולחבר את הכל...
תתחדש! , למה צריך חיווט כפול? אני חיווטתי רק את ה- HF ברמקול.. את ה- LF לא חיווטתי. לזה התכוונת ?lambda כתב:תודה רבה על התשובות.
קיבלתי היום גם את מחברי הבננה שהזמנתי מאי-ביי, נשאר רק לחתוך ולחבר את הכל......
טוב, זה לא עניין פשוט להכין את הכבלים האלה : כל כבל בנוי מ 4 קונדקטורים, וצריך גם לחתוך את המעטפת החיצונית, כך שיוצא בסה"כ 20 פעם חיתוך בכבל, כאשר חשיפת החוט של הקונדקטורים היא די קשה.
שמתי לב שבסוף כל התהליך חתכתי גם שני סיבים, אחד לכל כבל אני חושב.
לא היה לי כח להתחיל הכל מחדש, מקוה שזה לא דרמטי.
יש תמורה די מורגשת בצליל, זה אבל יחסית לכבל פשוט שהיה לי קודם : הכל הרבה יותר נקי, מופרד ומוגדר.
זה רק אבל לאחר האזנה ראשונית...
שמתי לב שבסוף כל התהליך חתכתי גם שני סיבים, אחד לכל כבל אני חושב.
לא היה לי כח להתחיל הכל מחדש, מקוה שזה לא דרמטי.
יש תמורה די מורגשת בצליל, זה אבל יחסית לכבל פשוט שהיה לי קודם : הכל הרבה יותר נקי, מופרד ומוגדר.
זה רק אבל לאחר האזנה ראשונית...