עידן + ממיר innova 7002 - קליטה 98 ואין ערוצים
היי לכולם
אשמח אם תעזרו לי
רכשנו את הממיר לאחר שהחלטנו שיס זה מיותר, קראתי פה ושם שזה מומלץ ומסתדר עם הקליטה.
אבל פשוט לא מצליח לנו
קנינו אנטנה נוספת, עכשיו יש קליטה 98 אחוז, אבל ברגע שאנחנו לוחצים התחל, זה לא מוצא ערוצים כלל.
עשיתי עדכון גרסא, אך לאחר שזה סיים זה לא אתחל מחדש את המכשיר והוצאתי מהחשמל והחזרתי.
אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה, אני מעדיפה קצת לראות טלוויזה הסופש ולא לחכות לראשון למוקד הטכני של עידן +
תודה וסופש נעים
אשמח אם תעזרו לי
רכשנו את הממיר לאחר שהחלטנו שיס זה מיותר, קראתי פה ושם שזה מומלץ ומסתדר עם הקליטה.
אבל פשוט לא מצליח לנו
קנינו אנטנה נוספת, עכשיו יש קליטה 98 אחוז, אבל ברגע שאנחנו לוחצים התחל, זה לא מוצא ערוצים כלל.
עשיתי עדכון גרסא, אך לאחר שזה סיים זה לא אתחל מחדש את המכשיר והוצאתי מהחשמל והחזרתי.
אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה, אני מעדיפה קצת לראות טלוויזה הסופש ולא לחכות לראשון למוקד הטכני של עידן +
תודה וסופש נעים
כאשר המסך מציג את עוצמת הקליטה (98 במקרה שלכם), שנו את כיוון או מיקום האנטנה עד שתקבלו ערך קליטה שונה. יתכן ויהיה צורך להוציא אותו מחוץ לחלון. 98 אחוזים זה סימן לחוסר קליטה. כל ערך אחר (מעל 60) אמור להפיק תמונה. בנוסף, ולפי המלצות של גולשים, אפשר לחבר את האנטנה (בעזרת המגנט) לתחתית של פחית שימורים ריקה על-מנת לחזק את הקליטה. אפשר גם, במידה ויש, לחבר את הממיר לאנטנה שעל גג המבנה.
במוקד סביר וימליצו לכם לרכוש אנטנה פסיבית ולעשות בה שימוש במקום באנטנה שסופקה עם הממיר.
במוקד סביר וימליצו לכם לרכוש אנטנה פסיבית ולעשות בה שימוש במקום באנטנה שסופקה עם הממיר.
מעדכנת שני דברים - עדיין אין חדש
מדובר ב7002 HD
ביצעתי שוב עדכון תוכנה, הפעם המערכת עשתה ריסט לעצמה ונדלקה מחדש
LCN דלוק.
יש עדיין קליטה של 98 אחוז, עדיין אין ערוצים
עכשיו אני רואה שהגיבו -
הקליטה של ה98 היא עם הממיר הפסיבי שקנינו לפני כשעה, ממיר חיצוני שעומד ליד הטלוויזיה.
ביצעתי שוב עדכון תוכנה, הפעם המערכת עשתה ריסט לעצמה ונדלקה מחדש
LCN דלוק.
יש עדיין קליטה של 98 אחוז, עדיין אין ערוצים
עכשיו אני רואה שהגיבו -
הקליטה של ה98 היא עם הממיר הפסיבי שקנינו לפני כשעה, ממיר חיצוני שעומד ליד הטלוויזיה.
היי ברנדן תודה על העזרה,
עשיתי מה שאמרת, שיחקתי עם המיקום וקיבלתי קליטה מספקת, העניין הוא שהאנטנה הלא אסתטית הזאת עומדת בצורה עקומה באמצע הסלון עכשיו.. יש איזשהו כבל מאריך שאפשר לקנות לה? (הכבל שמתחבר לממיר)
וזהו, תודה! רבה.
זה קולט. (האמת לא מדהים. כמו ביום גשום ביס.. )
עשיתי מה שאמרת, שיחקתי עם המיקום וקיבלתי קליטה מספקת, העניין הוא שהאנטנה הלא אסתטית הזאת עומדת בצורה עקומה באמצע הסלון עכשיו.. יש איזשהו כבל מאריך שאפשר לקנות לה? (הכבל שמתחבר לממיר)
וזהו, תודה! רבה.
זה קולט. (האמת לא מדהים. כמו ביום גשום ביס.. )
העובדה שהצלחת לקלוט דבר מה זה סימן חיובי. בשלב הזה נותר רק לבדוק את אפשרות החיבור לנקודה בקיר או רכישה של אנטנה טובה יותר ומיקום שלה קרוב לחלון.דנהשפיר כתב:היי ברנדן תודה על העזרה,
וזהו, תודה! רבה.
זה קולט. (האמת לא מדהים. כמו ביום גשום ביס.. )...
יתכן ואזור המגורים שלך סובל מבעיות קליטה ומה שאת רואה כעת זה הטוב ביותר. אצלי, כאשר רק קיבלתי את הממיר, הדבקתי את האנטנה במיקום גבוה מעל הממיר ובקירוב לחלון. באופן הזה הצלחתי להפיק איכות טובה יותר.
אין לי מידע בעניין כבלים מאריכים. עשיתי שימוש בכבלים שנשארו מהממיר של הוט על מנת לבצע הארכה.
היי תודה
מדובר באנטנה שכבר רכשנו אקסטרה, מצאתי נקודה שהיא יחסית אסתטית. הבן זוג טוען שמוזר ורוצה לחבר אותה מהמרפסת הסגורה סמך לחלון באמצעות כבל מאריך..
כעקרון אני גרה במרכז תל אביב ולאחר בירור טלפוני עם עידן פלוס נאמר לי שאין בעיות קליטה אצלנו.
אז אני מקווה שבסדר.
נ.ב. יש לי על האנטנה מעין מד ווליום כזה, אני כמובן הגברתי כמה שניתן, אבל זה משחרר קרינה כל שהי? (אני יודעת שמדובר במכשיר שרק קולט ולא משדר, אבל בכל זאת שחוב לי לברר)
כעקרון אני גרה במרכז תל אביב ולאחר בירור טלפוני עם עידן פלוס נאמר לי שאין בעיות קליטה אצלנו.
אז אני מקווה שבסדר.
נ.ב. יש לי על האנטנה מעין מד ווליום כזה, אני כמובן הגברתי כמה שניתן, אבל זה משחרר קרינה כל שהי? (אני יודעת שמדובר במכשיר שרק קולט ולא משדר, אבל בכל זאת שחוב לי לברר)
אפשרי עם ממיר לווין פשוט. לא עם האינובה .דנהשפיר כתב:מצאתי עכשיו נקודה של יס, קצת רחוקה אבל אתם אומרים שאם נתחבר אליה (איזה כבל לבקש) נוכל לקלוט את שירותי עידן פלוס? אנחנו הרי לי מנויים ליס...
תודה רבה!...
דנהשפיר כתב:היי לכולם
אשמח אם תעזרו לי
אבל פשוט לא מצליח לנו
תודה וסופש נעים...
המכשיר שלי לא נדלק לאחר עדכון גרסא, מלבד 4 פסים שנדלקים בתצוגה של המכשיר.
איך הצלחת להדליק שוב את המכשיר ולבצע עידכון מחדש?
תודה