לא לגעת במסכי תלת מימד של סמסונג כנסו תבינו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tzvikam87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני חצי שנה קניתי מסק 3D מדגם UA46C7000 מאז שקניתי אותו היתה לי בעייה בהסתנכרנות של המסך אם המשקפיים המסך לא שידר למשקפיים גם ממרחק של מטר וחצי מהמסך התקשרתי לסמליין ואמרתי להם את הבעייה הם באו אלי ולקחו את המסך לבדיקה והם טענו שזה בעייה נפוצה שעדיין אין לה תשובה הם החזירו לי את המסך בטענה שהם תקנו אותו והבעיה המשוכה לאחר 5 פעמים שהם לקחו והחזירו לי את המסך בתקופה של חצי שנה ועשרות טלפונים זה הגיע למנכל הוא החליט לשלוח לי את מנהל המעבדה לאחר שעה וחצי שמנהל המעבדה לא מבין את הבעיה הוא אומר לי שהבעיה היא בגלל שיש לי מראה בסלון ומנורה במטבח וחלון גדול בסלון בקיצור תגור ביער ומבחינתם אין בעייה במסך ושאני יכול לתבוע אותם כי כתוב בחוברת של המסך שיתכנו בעיות באזורים מסוימים בקיצור הוצאתי 13000 אלף שקל על מסך שאני לא נהנה ממנו וסמסונג לא מעונינים לעזור לי בקיצור תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מסך 3D שלהם ולידיעתכם הבעייה הזאת נפוצה בכל העולם

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

זה שהיה לך בעיה במסך לא אומר שכולם יפסיקו לקנות כל מסך של סמסונג, שלא נדבר על זה שזאת ההודעה הראשונה שלך בפורום ככה שעד כמה התייחסו ברצינות לדבריך אני לא יודע ( יש פה המון אנשים שעובדים בתחום עם אינטרסים כאלה ואחרים )

totlip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1006
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #3 

(n) (n) (n)
אחחח כמה שהשירות שלהם גרוע !!!!!!!!!!!

totlip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1006
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #4 

ntk
זה עדיין לא אומר שהשירות שלהם פשוט גרוע!!!!

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #5 

tzvikam87
צפיתי בכמה וכמה מסכים כאלו ולא הייתה בעיית הסתנכרנות.
אם יש אצלך בעיה ספציפית, תבקש שיאפשרו לך טרייד אין לסידרה D.
המשקפיים שם הם בתקשורת בלוטוס ולכן לא יכולה להיות בעיית הסתנכרנות לאחר הפרינג בין המסך למשקף.

lirn8
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

tzvikam87 כתב:לפני חצי שנה קניתי מסק 3D מדגם UA46C7000 מאז שקניתי אותו היתה לי בעייה בהסתנכרנות של המסך אם המשקפיים המסך לא שידר למשקפיים גם ממרחק של מטר וחצי מהמסך התקשרתי לסמליין ואמרתי להם את הבעייה הם באו אלי ולקחו את המסך לבדיקה והם טענו שזה בעייה נפוצה שעדיין אין לה תשובה הם החזירו לי את המסך בטענה שהם תקנו אותו והבעיה המשוכה לאחר 5 פעמים שהם לקחו והחזירו לי את המסך בתקופה של חצי שנה ועשרות טלפונים זה הגיע למנכל הוא החליט לשלוח לי את מנהל המעבדה לאחר שעה וחצי שמנהל המעבדה לא מבין את הבעיה הוא אומר לי שהבעיה היא בגלל שיש לי מראה בסלון ומנורה במטבח וחלון גדול בסלון בקיצור תגור ביער ומבחינתם אין בעייה במסך ושאני יכול לתבוע אותם כי כתוב בחוברת של המסך שיתכנו בעיות באזורים מסוימים בקיצור הוצאתי 13000 אלף שקל על מסך שאני לא נהנה ממנו וסמסונג לא מעונינים לעזור לי בקיצור תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מסך 3D שלהם ולידיעתכם הבעייה הזאת נפוצה בכל העולם
...
בוזז (n) (n) (n)

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

totlip כתב:ntk
זה עדיין לא אומר שהשירות שלהם פשוט גרוע!!!!
...
אני ממש לא יודע מה רמת השירות שלהם ( ויכול להיות שהם גם יותר גרועים, זה לא משנה ), בסך הכל אמרתי שקשה להתייחס ברצינות למישהו שרושם הודעה כזאת "חריפה" ונרשם לפני שתי שניות לפורום, ושלהגיד אל תקנו סמסונג זה קצת מוגזם, גם אם הכל נכון, ועדיין אני לא הייתי לוקח הודעה כזאת כמשהו שהיה מונע ממני לקנות ( במידה והייתי מתכוון לקנות מהם ) שכל אחד יעשה סקר שוק טוב לפני שהוא קונה טלוויזיה ויקבל מספר חוות דעת, תמיד יש אנשים שלא מרוצים

tzvikam87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

מי שלא מאמין לי מוזמן אלי הביתה לראות וחוץ מזה יש לי הקלטה ששומעים את המנהל שרות אלי מעוז אומר לי שאני לא היחיד שמתלונן נרשמתי לאתר רק כדי להזהיר אותכם לפני שאתם קונים תבדקו את כל האופציות כי לא מספרים את כל הבעיות של המסכים האלה בקניה וכן יש להם שירות גרוע

tzvikam87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

טלHD כתב:tzvikam87
צפיתי בכמה וכמה מסכים כאלו ולא הייתה בעיית הסתנכרנות.
אם יש אצלך בעיה ספציפית, תבקש שיאפשרו לך טרייד אין לסידרה D.
המשקפיים שם הם בתקשורת בלוטוס ולכן לא יכולה להיות בעיית הסתנכרנות לאחר הפרינג בין המסך למשקף.
...

ביקשתי טרייד לסידרה D אבל אחד המנהלים בשם דוודא אמר לי שהם לא יחליפו לי ומבחינתם אני יכול לתבוע אותם

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #10 

כל הודעה שכוללת "כנסו" בכותרת, אוטומטית מקוטלגת אצלי כספאם. (n)

tzvikam87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1283016

http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/ ... 94586.html
הנה עוד אנשים שיש להם בעיות כאלה יש בעוד מלא פורומים ברחבי העולם
נערך לאחרונה על ידי tzvikam87 ב 10/06/2011 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #12 

בהודעה שקישרת מתואר מקרה בודד של לקוח שגילו שאצלו משדר ה IR הפנימי הורכב הפוך במסך. קשה לקרוא לזה תופעה גורפת וכלל עולמית אבל הייתי מפנה את תשומת לבם של השרות הטכני לאותו מקרה ומבקש שיבדקו אם גם אצך יש מקרה דומה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

tzvikam87 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

Catskinner כתב:בהודעה שקישרת מתואר מקרה בודד של לקוח שגילו שאצלו משדר ה IR הפנימי הורכב הפוך במסך. קשה לקרוא לזה תופעה גורפת וכלל עולמית אבל הייתי מפנה את תשומת לבם של השרות הטכני לאותו מקרה ומבקש שיבדקו אם גם אצך יש מקרה דומה.
...
הם הביאו לי מסך אחר לבדיקה והיה את אותה הבעיה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #14 

tzvikam87 כתב:מי שלא מאמין לי מוזמן אלי הביתה לראות וחוץ מזה יש לי הקלטה ששומעים את המנהל שרות אלי מעוז אומר לי שאני לא היחיד שמתלונן נרשמתי לאתר רק כדי להזהיר אותכם לפני שאתם קונים תבדקו את כל האופציות כי לא מספרים את כל הבעיות של המסכים האלה בקניה וכן יש להם שירות גרוע
...
אתה לא צריך להזהיר פה אף אחד מפני סמסונג !! אנחנו כבר ילדים גדולים ויודעים להסתדר לבד !
לו היית קצת עוקב בפורום הזה היית יכול לראות שהיו חברים עם בעיות בכל סוגי המסכים בין אם סמסונג
פנסוניק ,פיליפס , lg , וכו׳ וכו׳ . אז מה זה אומר שלא להתקרב למסכים של אף חברה ??
אתה יודע גם במרצדס יש לפעמים תקלות.....

אני לא נתקלתי בבעיה שאתה מזכיר כאן כשהשתמשתי בc8000.
יכול להיות שזה באמת מסך תקול או שזו בעיה של מבנה הסלון שלך שמשבש את פעולת תקשורת האינפרא בין
המסך למשקפיים. בכל אופן כמו שטל ייעץ לך הפתרון הטוב ביותר זה פשוט להגיע עם סמליין לעסקת טרייד אין
לסידרה d . ואז לא יהיו לך את הבעיות האלה בגלל סינכרון בלוטות׳ יציב ויעיל בהרבה שקיים במסכים בסידרה זו.
במידה ולא יסכימו לעזור לך תמיד כמובן יש את אופציית התביעה.

blueye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #15 

זה חבל מאד שלא חקרת את הנושא לפני שקנית (היתה יכול לגלות אינפורמציה מענינת) זה מאד חבל לגלות בסופו של דבר שעשית טעות של מתחילים תמיד לומדים מהניסיון של אחרים ולא שלך

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #16 

נראה לי שיש לך בבית הפרעה כלשהי שמונעת מ ir לעבור. יתכן שמגובר במנורה או שחלון או מראה גורמים להחזר שמפריע. שווה לכסות עם סדין ולבדוק מה מקור ההפרעה.

בדור d עברו ל bluetooth מה שאמור לשפר את האמינות של החיבור. שווה לך ליצור קשר עם סמסונג ישראל, בכדי שיסייעו.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #17 

oferlaor כתב:נראה לי שיש לך בבית הפרעה כלשהי שמונעת מ ir לעבור. יתכן שמגובר במנורה או שחלון או מראה גורמים להחזר שמפריע. שווה לכסות עם סדין ולבדוק מה מקור ההפרעה.

בדור d עברו ל bluetooth מה שאמור לשפר את האמינות של החיבור. שווה לך ליצור קשר עם סמסונג ישראל, בכדי שיסייעו.
...

(Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #18 

מסכים מסדרה C בחלקם סבלו מבעיות סינכרון עקב גורמים חיצוניים
תאורה פלאורסצנטית הינה אחד הגורמים שגורם להפרעות סינכרון וזו תופעה ידועה
תנסה לבדוק את המסך בערב בחושך מוחלט -אם עובד תקין בתלת מימד הרי שהמסך תקין
תנטרל תאורה פלאורסצנטית גם אם מגיעה ממקום אחר כמו מטבח ותבדוק
זה קיים גם בסוני ובעוד מספר מותגים ידועים ...
וזה קשור לטכנולוגיה ולא לחברה
052-4200610

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #19 

אכן, תנסה לכבות נורות חסכוניות בחשמל, זה עבד לי במקרה אחר בLCD מחברה אחרת.

tamirso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #20 

אני פה עם הבחור. אני יכול להבין את הכאב הגדול שלו. בכל זאת השקיע 13K במסך - לפי דעתי מגיע לו שזה יעבוד במחיר כזה... ופה מגיע הקטע של היבואן הרשמי (הפרה הקדושה).
לגבי החבר ntk ההודעה הראשונה שלך נודפת ריח של בעל אינטרס.
שבת שלום.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”