לא לגעת במסכי תלת מימד של סמסונג כנסו תבינו
לפני חצי שנה קניתי מסק 3D מדגם UA46C7000 מאז שקניתי אותו היתה לי בעייה בהסתנכרנות של המסך אם המשקפיים המסך לא שידר למשקפיים גם ממרחק של מטר וחצי מהמסך התקשרתי לסמליין ואמרתי להם את הבעייה הם באו אלי ולקחו את המסך לבדיקה והם טענו שזה בעייה נפוצה שעדיין אין לה תשובה הם החזירו לי את המסך בטענה שהם תקנו אותו והבעיה המשוכה לאחר 5 פעמים שהם לקחו והחזירו לי את המסך בתקופה של חצי שנה ועשרות טלפונים זה הגיע למנכל הוא החליט לשלוח לי את מנהל המעבדה לאחר שעה וחצי שמנהל המעבדה לא מבין את הבעיה הוא אומר לי שהבעיה היא בגלל שיש לי מראה בסלון ומנורה במטבח וחלון גדול בסלון בקיצור תגור ביער ומבחינתם אין בעייה במסך ושאני יכול לתבוע אותם כי כתוב בחוברת של המסך שיתכנו בעיות באזורים מסוימים בקיצור הוצאתי 13000 אלף שקל על מסך שאני לא נהנה ממנו וסמסונג לא מעונינים לעזור לי בקיצור תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מסך 3D שלהם ולידיעתכם הבעייה הזאת נפוצה בכל העולם
זה שהיה לך בעיה במסך לא אומר שכולם יפסיקו לקנות כל מסך של סמסונג, שלא נדבר על זה שזאת ההודעה הראשונה שלך בפורום ככה שעד כמה התייחסו ברצינות לדבריך אני לא יודע ( יש פה המון אנשים שעובדים בתחום עם אינטרסים כאלה ואחרים )
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
tzvikam87
צפיתי בכמה וכמה מסכים כאלו ולא הייתה בעיית הסתנכרנות.
אם יש אצלך בעיה ספציפית, תבקש שיאפשרו לך טרייד אין לסידרה D.
המשקפיים שם הם בתקשורת בלוטוס ולכן לא יכולה להיות בעיית הסתנכרנות לאחר הפרינג בין המסך למשקף.
המשקפיים שם הם בתקשורת בלוטוס ולכן לא יכולה להיות בעיית הסתנכרנות לאחר הפרינג בין המסך למשקף.
בוזזtzvikam87 כתב:לפני חצי שנה קניתי מסק 3D מדגם UA46C7000 מאז שקניתי אותו היתה לי בעייה בהסתנכרנות של המסך אם המשקפיים המסך לא שידר למשקפיים גם ממרחק של מטר וחצי מהמסך התקשרתי לסמליין ואמרתי להם את הבעייה הם באו אלי ולקחו את המסך לבדיקה והם טענו שזה בעייה נפוצה שעדיין אין לה תשובה הם החזירו לי את המסך בטענה שהם תקנו אותו והבעיה המשוכה לאחר 5 פעמים שהם לקחו והחזירו לי את המסך בתקופה של חצי שנה ועשרות טלפונים זה הגיע למנכל הוא החליט לשלוח לי את מנהל המעבדה לאחר שעה וחצי שמנהל המעבדה לא מבין את הבעיה הוא אומר לי שהבעיה היא בגלל שיש לי מראה בסלון ומנורה במטבח וחלון גדול בסלון בקיצור תגור ביער ומבחינתם אין בעייה במסך ושאני יכול לתבוע אותם כי כתוב בחוברת של המסך שיתכנו בעיות באזורים מסוימים בקיצור הוצאתי 13000 אלף שקל על מסך שאני לא נהנה ממנו וסמסונג לא מעונינים לעזור לי בקיצור תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מסך 3D שלהם ולידיעתכם הבעייה הזאת נפוצה בכל העולם...
אני ממש לא יודע מה רמת השירות שלהם ( ויכול להיות שהם גם יותר גרועים, זה לא משנה ), בסך הכל אמרתי שקשה להתייחס ברצינות למישהו שרושם הודעה כזאת "חריפה" ונרשם לפני שתי שניות לפורום, ושלהגיד אל תקנו סמסונג זה קצת מוגזם, גם אם הכל נכון, ועדיין אני לא הייתי לוקח הודעה כזאת כמשהו שהיה מונע ממני לקנות ( במידה והייתי מתכוון לקנות מהם ) שכל אחד יעשה סקר שוק טוב לפני שהוא קונה טלוויזיה ויקבל מספר חוות דעת, תמיד יש אנשים שלא מרוציםtotlip כתב:ntk
זה עדיין לא אומר שהשירות שלהם פשוט גרוע!!!!...
מי שלא מאמין לי מוזמן אלי הביתה לראות וחוץ מזה יש לי הקלטה ששומעים את המנהל שרות אלי מעוז אומר לי שאני לא היחיד שמתלונן נרשמתי לאתר רק כדי להזהיר אותכם לפני שאתם קונים תבדקו את כל האופציות כי לא מספרים את כל הבעיות של המסכים האלה בקניה וכן יש להם שירות גרוע
טלHD כתב:tzvikam87
המשקפיים שם הם בתקשורת בלוטוס ולכן לא יכולה להיות בעיית הסתנכרנות לאחר הפרינג בין המסך למשקף....
ביקשתי טרייד לסידרה D אבל אחד המנהלים בשם דוודא אמר לי שהם לא יחליפו לי ומבחינתם אני יכול לתבוע אותם
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1283016
http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/ ... 94586.html
הנה עוד אנשים שיש להם בעיות כאלה יש בעוד מלא פורומים ברחבי העולם
http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/ ... 94586.html
הנה עוד אנשים שיש להם בעיות כאלה יש בעוד מלא פורומים ברחבי העולם
נערך לאחרונה על ידי tzvikam87 ב 10/06/2011 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בהודעה שקישרת מתואר מקרה בודד של לקוח שגילו שאצלו משדר ה IR הפנימי הורכב הפוך במסך. קשה לקרוא לזה תופעה גורפת וכלל עולמית אבל הייתי מפנה את תשומת לבם של השרות הטכני לאותו מקרה ומבקש שיבדקו אם גם אצך יש מקרה דומה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הם הביאו לי מסך אחר לבדיקה והיה את אותה הבעיהCatskinner כתב:בהודעה שקישרת מתואר מקרה בודד של לקוח שגילו שאצלו משדר ה IR הפנימי הורכב הפוך במסך. קשה לקרוא לזה תופעה גורפת וכלל עולמית אבל הייתי מפנה את תשומת לבם של השרות הטכני לאותו מקרה ומבקש שיבדקו אם גם אצך יש מקרה דומה....
אתה לא צריך להזהיר פה אף אחד מפני סמסונג !! אנחנו כבר ילדים גדולים ויודעים להסתדר לבד !tzvikam87 כתב:מי שלא מאמין לי מוזמן אלי הביתה לראות וחוץ מזה יש לי הקלטה ששומעים את המנהל שרות אלי מעוז אומר לי שאני לא היחיד שמתלונן נרשמתי לאתר רק כדי להזהיר אותכם לפני שאתם קונים תבדקו את כל האופציות כי לא מספרים את כל הבעיות של המסכים האלה בקניה וכן יש להם שירות גרוע...
לו היית קצת עוקב בפורום הזה היית יכול לראות שהיו חברים עם בעיות בכל סוגי המסכים בין אם סמסונג
פנסוניק ,פיליפס , lg , וכו׳ וכו׳ . אז מה זה אומר שלא להתקרב למסכים של אף חברה ??
אתה יודע גם במרצדס יש לפעמים תקלות.....
אני לא נתקלתי בבעיה שאתה מזכיר כאן כשהשתמשתי בc8000.
יכול להיות שזה באמת מסך תקול או שזו בעיה של מבנה הסלון שלך שמשבש את פעולת תקשורת האינפרא בין
המסך למשקפיים. בכל אופן כמו שטל ייעץ לך הפתרון הטוב ביותר זה פשוט להגיע עם סמליין לעסקת טרייד אין
לסידרה d . ואז לא יהיו לך את הבעיות האלה בגלל סינכרון בלוטות׳ יציב ויעיל בהרבה שקיים במסכים בסידרה זו.
במידה ולא יסכימו לעזור לך תמיד כמובן יש את אופציית התביעה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נראה לי שיש לך בבית הפרעה כלשהי שמונעת מ ir לעבור. יתכן שמגובר במנורה או שחלון או מראה גורמים להחזר שמפריע. שווה לכסות עם סדין ולבדוק מה מקור ההפרעה.
בדור d עברו ל bluetooth מה שאמור לשפר את האמינות של החיבור. שווה לך ליצור קשר עם סמסונג ישראל, בכדי שיסייעו.
בדור d עברו ל bluetooth מה שאמור לשפר את האמינות של החיבור. שווה לך ליצור קשר עם סמסונג ישראל, בכדי שיסייעו.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
oferlaor כתב:נראה לי שיש לך בבית הפרעה כלשהי שמונעת מ ir לעבור. יתכן שמגובר במנורה או שחלון או מראה גורמים להחזר שמפריע. שווה לכסות עם סדין ולבדוק מה מקור ההפרעה.
בדור d עברו ל bluetooth מה שאמור לשפר את האמינות של החיבור. שווה לך ליצור קשר עם סמסונג ישראל, בכדי שיסייעו....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
מסכים מסדרה C בחלקם סבלו מבעיות סינכרון עקב גורמים חיצוניים
תאורה פלאורסצנטית הינה אחד הגורמים שגורם להפרעות סינכרון וזו תופעה ידועה
תנסה לבדוק את המסך בערב בחושך מוחלט -אם עובד תקין בתלת מימד הרי שהמסך תקין
תנטרל תאורה פלאורסצנטית גם אם מגיעה ממקום אחר כמו מטבח ותבדוק
זה קיים גם בסוני ובעוד מספר מותגים ידועים ...
וזה קשור לטכנולוגיה ולא לחברה
תאורה פלאורסצנטית הינה אחד הגורמים שגורם להפרעות סינכרון וזו תופעה ידועה
תנסה לבדוק את המסך בערב בחושך מוחלט -אם עובד תקין בתלת מימד הרי שהמסך תקין
תנטרל תאורה פלאורסצנטית גם אם מגיעה ממקום אחר כמו מטבח ותבדוק
זה קיים גם בסוני ובעוד מספר מותגים ידועים ...
וזה קשור לטכנולוגיה ולא לחברה
052-4200610
אני פה עם הבחור. אני יכול להבין את הכאב הגדול שלו. בכל זאת השקיע 13K במסך - לפי דעתי מגיע לו שזה יעבוד במחיר כזה... ופה מגיע הקטע של היבואן הרשמי (הפרה הקדושה).
לגבי החבר ntk ההודעה הראשונה שלך נודפת ריח של בעל אינטרס.
שבת שלום.
לגבי החבר ntk ההודעה הראשונה שלך נודפת ריח של בעל אינטרס.
שבת שלום.