ערוץ היסטוריה HD ביס , הוא הערוץ היחיד שרואים נורמלי ב YES.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
מוזר, אני רואה למשל את Game of thrones ביס HD וזה נראה לי מצויין. מה אני מפספס?
האם יתכן שמה שהורס לכם את החוויה זה החוסר של 5.1 ופונט התרגום שהוא ב-SD?
האם יתכן שמה שהורס לכם את החוויה זה החוסר של 5.1 ופונט התרגום שהוא ב-SD?
- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לי תיאוריה קונספירטיבית הטוענת שביס מרגלים אחרי עפר דרך הממירים בבית שלו. ברגע שהם מזהים שהוא הפסיק לזפזפ והוא מקליט או צופה בתוכנית מסויימת הם ישר מכפילים את רוחב הפס של אותו ערוץ כדי שהוא ימשיך להמליץ עליהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
UserName
צר לי אבל אתה פשוט פאנבוי של יס.
אני לקוח של יס 10 שנים מתוכן ב 3 השנים האחרונות אני צרכן כבד של HD .
בזמן שביס היו 10 ערוצי HD על 2 טרנספונדרים איכות הצפייה הייתה לא פחות ממצויינת. שיס העלו את מספר ערוצי ה HD ל18 על אותם 2 טרנספונדרים איכות הצפייה ירדה פלאים,והסיבה ברורה . במקום רוחב פס ממוצע של 10 מגה עד ל12 מגה לכל ערוץ עברנו לרוחב פס של ממוצע 4 מגה לערוץ HD .
בערוץ ה HD ספורט של צ'רלטון אין כתוביות ברזולוציה נמוכה ואיכות התמונה ירדה פלאים. משחק כדורגל אנגלי שהיה משודר ב 12 מגה משודר כרגע ב 4 מגה והאיכות בהתאם. תמונה דחוסה ולא נעימה לעין .
לא ברור לי למה אתה מגן בחירוף נפש על יס כאילו זה העסק המשפחתי שלך. כל צופה עם עין בלתי משוחדת רואה לבד את השינוי לרעה שחל בשידורי ה HD של יס בחודשים האחרונים.
הבעיה עבורי לפחות היא שכרגע האלטרנטיבה החילופית - הוט, לא מספיק אטרקטיבית (מסיבות אחרות כגון ממיר HD מקליט )
בזמן שביס היו 10 ערוצי HD על 2 טרנספונדרים איכות הצפייה הייתה לא פחות ממצויינת. שיס העלו את מספר ערוצי ה HD ל18 על אותם 2 טרנספונדרים איכות הצפייה ירדה פלאים,והסיבה ברורה . במקום רוחב פס ממוצע של 10 מגה עד ל12 מגה לכל ערוץ עברנו לרוחב פס של ממוצע 4 מגה לערוץ HD .
בערוץ ה HD ספורט של צ'רלטון אין כתוביות ברזולוציה נמוכה ואיכות התמונה ירדה פלאים. משחק כדורגל אנגלי שהיה משודר ב 12 מגה משודר כרגע ב 4 מגה והאיכות בהתאם. תמונה דחוסה ולא נעימה לעין .
לא ברור לי למה אתה מגן בחירוף נפש על יס כאילו זה העסק המשפחתי שלך. כל צופה עם עין בלתי משוחדת רואה לבד את השינוי לרעה שחל בשידורי ה HD של יס בחודשים האחרונים.
הבעיה עבורי לפחות היא שכרגע האלטרנטיבה החילופית - הוט, לא מספיק אטרקטיבית (מסיבות אחרות כגון ממיר HD מקליט )
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כשאני אהיה פאנבוי של יס אני אודיע לך, אל תדאג.ירקרק כתב:UserName
הבעיה עבורי לפחות היא שכרגע האלטרנטיבה החילופית - הוט, לא מספיק אטרקטיבית (מסיבות אחרות כגון ממיר HD מקליט )...
מהרגע שבו קיבלנו את המקסHD, אנחנו רואים פחות או יותר באותה רמה מאז, אף פעם לא הבנתי את התלונות שיש כאן בפורום על איכות ירודה ואני תמיד משווה את האיכות של יס לתכני ריפ בלוריי מהרשת, ותמיד אני רואה שהאיכות של יס פחות טובה, אבל היא לא מזעזעת, כשאני רואה שאנשים מסתכלים על הביטרייט ואומרים - אוי לי איזו איכות מזעזעת, זה לא אומר שהם הסתכלו על האיכות בהכרח.
נכון, 4MB ביטרייט לHD זה נוראי, אבל זה לא מסביר את העובדה שאני רואה אותו דבר כפי שראיתי לפני שנה בדיוק, וכן, אני רואה שהאיכות יורדת בכל ערוץ שמתוסף, אבל זה לא כזה נוראי ואני לא מתבכיין על זה, לפחות זה לא ערוץ 2 או 1 שבו אני חייב למצמץ פעמיים בשביל לראות משהו, ויותר חשוב האיכות יותר טובה ממה שאני מוריד באינטרנט, ואני מדבר על הריפים של הHDTV.720P, לא על הבלוריי.
כשדיברתי על הרזולוציה של הכתוביות, התכוונתי לכך שהוא בהחלט גורם לתמונה להיות מטושטשת יחסית לכתוביות, וזה מציק בעין, ככה זה גם בהיסטוריה HD.
- oferlaor
- מנהל

Catskinner
אני ממש לא ממליץ. גם בעיני הירידה באיכות בררה, אני פשוט לא קיצוני עד גדי כך שאני קורא לזה sd.
גם ב sd אני רחוק ממרוצה בעיקר מערוצים 10+2 שלדעתי צריכים להיות משודרגים ביחס לאחרים.
אני מקליט בשעות שאינן פריימטיים, יתכן שזה תורם. אני חושב שלא צריך יותר מ 6-7 ערוצים לטרנספונדר.
אני ממש לא ממליץ. גם בעיני הירידה באיכות בררה, אני פשוט לא קיצוני עד גדי כך שאני קורא לזה sd.
גם ב sd אני רחוק ממרוצה בעיקר מערוצים 10+2 שלדעתי צריכים להיות משודרגים ביחס לאחרים.
אני מקליט בשעות שאינן פריימטיים, יתכן שזה תורם. אני חושב שלא צריך יותר מ 6-7 ערוצים לטרנספונדר.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
5 ערוצים לטרנספונדר יהיה מעולה ,8Mb של רוחב פס לערוץ אמור לעשות את העבודה...לא שזה יקרה כרגע .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לדעתי זה אפילו ההפך, הממיר הקליט לי פעמיים את הפרק האחרון של 'האירוע', זה ששודר בזמן המקורי נראה יותר טוב מאשר זה שלא בפריים טיים.oferlaor כתב:Catskinner
אני מקליט בשעות שאינן פריימטיים, יתכן שזה תורם. אני חושב שלא צריך יותר מ 6-7 ערוצים לטרנספונדר....
אבל זה עובד יותר בסרטים השיטה שאתה מדבר אליה, אני תמיד מזמין את הסרטים להקלטה בשעות הקטנות של הלילה שלא יתנגש בשעות שבו יש הקלטות של סדרות ונראה שהאיכות של הסרטים בלילה (מזמין רק סרטי HD כמובן) יותר טובה מבשעות היום.
עופר, לא תוכל להזיז משהו עם הקשרים שלך עם יס?
- oferlaor
- מנהל

Username
זה תלוי בעיקר במה משודר במקביל, כי זה כיווץ סטטיסטי.
נראה לי שאתם טיפה מגזימים עם הקשר ליס... אין לי ממש השפעה שם. אני יכול (וכך עשיתי) להצביע על בעיות בשידור. ההחלטה כמה ערוצים ישודרו על טרנספונדר היא החלטה עסקית גרידא.
זה תלוי בעיקר במה משודר במקביל, כי זה כיווץ סטטיסטי.
נראה לי שאתם טיפה מגזימים עם הקשר ליס... אין לי ממש השפעה שם. אני יכול (וכך עשיתי) להצביע על בעיות בשידור. ההחלטה כמה ערוצים ישודרו על טרנספונדר היא החלטה עסקית גרידא.
מאז הוספת הערוצים האיכות ירדה משמעותית. ירדה עד כדי כך שאני לא בטוח שבמבחן עיוור אני אזהה נכון HD מול SD.
מסיבה שאינה ברורה לי הערוצים הזרים משדרים באיכות הרבה יותר טובה. ברור לחלוטין שיס דוחסים, אבל מה מונע מהם לדחוס את הערוצים הזרים?
ראינו בזמן המונדיאל שה HD של ערוץ 1 היה באיכות הרבה יותר גבוהה מזו של 5 HD (ואז כמובן יס העלו את האיכות).
מסיבה שאינה ברורה לי הערוצים הזרים משדרים באיכות הרבה יותר טובה. ברור לחלוטין שיס דוחסים, אבל מה מונע מהם לדחוס את הערוצים הזרים?
ראינו בזמן המונדיאל שה HD של ערוץ 1 היה באיכות הרבה יותר גבוהה מזו של 5 HD (ואז כמובן יס העלו את האיכות).