התחדשתי !
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אמנם לא בענייני קפה , אבל אני ממש ממליץ בחום לכל מי שמחפש מצלמה קומפקטית עם עדשה שניסגרה במיפעל ללא אפשרות החלפה (ללא היתעסקות עם אבק על החיישן) אופטיקה מעולה (35 ממ אחרי קרופ פקטור ) , והכי חשוב חיישן שלא מבייש שם Dslr מיקצועית !
חוץ מיזה יש עינית אופטית מעולה , וצילום ווידיאו ב HD
אמנם היצליחו להכשל עם כמה דברים בתיכנון , אבל באופן כללי המצלמה מוציאה תוצאות מדהימות , אם תירצו אפרט בהמשך יותר .
בקיצור זה הכי קרוב שאני החזקתי עד היום לאיכות של פילם במצלמה דיגיטלית קומפקטית !
חוץ מיזה יש עינית אופטית מעולה , וצילום ווידיאו ב HD
אמנם היצליחו להכשל עם כמה דברים בתיכנון , אבל באופן כללי המצלמה מוציאה תוצאות מדהימות , אם תירצו אפרט בהמשך יותר .
בקיצור זה הכי קרוב שאני החזקתי עד היום לאיכות של פילם במצלמה דיגיטלית קומפקטית !
-
-
- צולם ב1600 איזו תוך כדי נסעה ב 80 קמ"ש .
-
קודם כל תתחדש גונן!
שנית, לא ציינת פרט שולי... מה קנית בדיוק
בכל אופן לגבי ה-1600 איסו בנסיעה, איך יכול להיות שהתמונה ללא טשטוש? הרי החיישן צריך זמן חשיפה של כשניה לפחות כדי לקבל בהירות כזו, או שה-1600 אצלך הוא הרבה יותר גבוה בפועל.
שנית, לא ציינת פרט שולי... מה קנית בדיוק
בכל אופן לגבי ה-1600 איסו בנסיעה, איך יכול להיות שהתמונה ללא טשטוש? הרי החיישן צריך זמן חשיפה של כשניה לפחות כדי לקבל בהירות כזו, או שה-1600 אצלך הוא הרבה יותר גבוה בפועל.
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

אה שככתי לכתוב איזה מצלמה
, פדיחות זה אכן x100 של פוג'י ,
לגבי ה1600 איזו , אז באיזו 1600 מול התאורה הנתונה אין בעיה של מהירות (איזו 1600 נתן מהירות של 1\250 ), הבעיה היותר גדולה שיש באיזו גבוה זו הגרעיניות , ושם המצלמה הזו עושה עבודה נהדרת .
באופן עקרוני איכות התמונה במצלמה הזו מישתווה לD 7000 של ניקון. רק הגודל כמובן הרבה יותר קטן, המצלמה הזו מבחיתי לפחות הימציאה קטגוריה חדשה ביגלל שהעיינית שלה היא גם אופטית וגם דיגיטלית ברמה מאוד גבוהה וכל זה ברינג'פיינדר . בקיצור חגיגה . (למרות שזה לא באמת רינג'פינדר אמיתית)
צרפתי עד תמונה שמראה את אמינות הצבעים והתחום הדינמי המרשים של המצלמה הזו , --וויט בלנס באוטומט תאורה בחדר מעורבת .
זו מצלמה שניכנסת ללב שלך דיי מהר , למרות שיש מיספר פיקשושים , שאת רובם ניתן ליפתור בעידכון גירסת תוכנה, אני מקווה שפוג'י יוציאו במהרה לאחר שיקראו קצת דעות מישתמשים.
העובר לאן ?
לגבי ה1600 איזו , אז באיזו 1600 מול התאורה הנתונה אין בעיה של מהירות (איזו 1600 נתן מהירות של 1\250 ), הבעיה היותר גדולה שיש באיזו גבוה זו הגרעיניות , ושם המצלמה הזו עושה עבודה נהדרת .
באופן עקרוני איכות התמונה במצלמה הזו מישתווה לD 7000 של ניקון. רק הגודל כמובן הרבה יותר קטן, המצלמה הזו מבחיתי לפחות הימציאה קטגוריה חדשה ביגלל שהעיינית שלה היא גם אופטית וגם דיגיטלית ברמה מאוד גבוהה וכל זה ברינג'פיינדר . בקיצור חגיגה . (למרות שזה לא באמת רינג'פינדר אמיתית)
צרפתי עד תמונה שמראה את אמינות הצבעים והתחום הדינמי המרשים של המצלמה הזו , --וויט בלנס באוטומט תאורה בחדר מעורבת .
זו מצלמה שניכנסת ללב שלך דיי מהר , למרות שיש מיספר פיקשושים , שאת רובם ניתן ליפתור בעידכון גירסת תוכנה, אני מקווה שפוג'י יוציאו במהרה לאחר שיקראו קצת דעות מישתמשים.
העובר לאן ?
נערך לאחרונה על ידי גונן ב 11/06/2011 11:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יש רק עדשה קבועה של 35 מ"מ?
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

כן "רק" 35 מ,מ אבל זה מספיק ברוב מצבי הצילום, גם אין זום דיגיטלי.
-האמת זו מצלמה שיותר מיועדת לצלמים מיקצועיים , אבל אני מוצא אותה שימושית מאוד לכולם, בין היתר ביגלל יכולות הוויאו המאוד איכותיות שלה , יחסית לגודלה כמובן.
-האמת זו מצלמה שיותר מיועדת לצלמים מיקצועיים , אבל אני מוצא אותה שימושית מאוד לכולם, בין היתר ביגלל יכולות הוויאו המאוד איכותיות שלה , יחסית לגודלה כמובן.
שימושית לכולם ... .?
ב 1700 דולר/6000 שקל ....
אני די בספק !
ב 1700 דולר/6000 שקל ....
אני די בספק !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

בוא נדייק. המחיר בחו"ל הוא 1200 $ , אם אתה כבר מישתמש במטבע זר.(4200 ש"ח) --- בארץ מצלמה עולה אכן 6000 ש"ח כולל מע"מ, עם אחריות לשנתיים בניגוד לחו"ל . אבל קח בחשבון שזו גם מצלמת ווידיאו לא רעה ביכלל. (hd עם פוקוס עוקב בצילום )
וכן יש דברים שמתאימים לכולם ברמת השימושיות , אבל מכוונים יותר למי שהפרוטה מצוייה בכיסו , למרות שאני חושב שהכול עיניין של סדר עדיפיות שלנו.
וכן יש דברים שמתאימים לכולם ברמת השימושיות , אבל מכוונים יותר למי שהפרוטה מצוייה בכיסו , למרות שאני חושב שהכול עיניין של סדר עדיפיות שלנו.
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תתחדש!
פוגי הצליחו להוציא לכולם את העיניים עם המצלמה הזאת, היא זכתה לפופולריות וביקוש שאף אחד לא ציפה לו.
זאת מצלמה מעולה לצילומי "רחוב", העדשה הקבוע מאפשרת איכות גבוהה, מבנה קומפקטי, ומפתח צמצם נדיב
והכי חשוב היא מאפשרת לצלם להתמקד בקומפוזיציה במקום לשחק עם ה"זום" (לכן אני אף פעם לא ממליץ על זום גדול מ10X)
אחד הדברים היחודיים בX100 היא העינית ה-HYBRID, שהיא שילוב של עינית אופטית ואלקטרונית(יכולה לעבוד בשני המצבים), למעשה נותן להנות משני העולמות, (הרבה משתמשים מעדיפים את המצב "האלקטרוני" על פני האופטי עקב דיוק רב יותר)
פוגי הצליחו להוציא לכולם את העיניים עם המצלמה הזאת, היא זכתה לפופולריות וביקוש שאף אחד לא ציפה לו.
זאת מצלמה מעולה לצילומי "רחוב", העדשה הקבוע מאפשרת איכות גבוהה, מבנה קומפקטי, ומפתח צמצם נדיב
והכי חשוב היא מאפשרת לצלם להתמקד בקומפוזיציה במקום לשחק עם ה"זום" (לכן אני אף פעם לא ממליץ על זום גדול מ10X)
אחד הדברים היחודיים בX100 היא העינית ה-HYBRID, שהיא שילוב של עינית אופטית ואלקטרונית(יכולה לעבוד בשני המצבים), למעשה נותן להנות משני העולמות, (הרבה משתמשים מעדיפים את המצב "האלקטרוני" על פני האופטי עקב דיוק רב יותר)
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

יש השוואה מעולה של steve huff (צלם לייקה)sagyle כתב:שכחת לציין שהיא גם מספקת אלטרנטיבה אקונומית עבור מצלמות לייקה....
המסקנה שלו ששתי המצלמות מעולות ולכל אחת יש יתרון משלה, הX1 עם התמונה יותר "פאנצ'ית" והX100 עם העינית האלקטרונית
אגב sagyle, אחרי הדיבורים, מה בחרת בסוף?
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

החלטה טובהsagyle כתב:החלטתי לקנות בעתיד את הGH2 (התקציב שהיה הלך כבר לכיוונים אחרים וכרגע המצב הכלכלי לא מאפשר). הרבה מההחלטה הייתה בהשפעתך......
תשכול את הG3 החדשה, איכות קרובה ל-GH2 עם קצת פחות פונקציות וקטנה פיזית ב25%! אבל עולה 699 במקום 999 (עם עדשה זום X3)
נערך לאחרונה על ידי Frosti7 ב 11/06/2011 14:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם לי יש את ה Fuji X100 ואני ממש מרוצה ממנה בעיקר בגלל איכות התמונה וה Look & Feel שאין לי עם ה DSLR. יש כמה דברים שקשורים לממשק שקצת מעצבנים ובתקווה שיסתדרו עם ה FW החדש. אבל בסה"כ אחלה מצלמה עם איכות תמונה מעולה.
עכשיו אני מחכה לאביזרים שקניתי לה... ולא חסרים כאלו ברשת.
[img2=550x376]http://farm6.static.flickr.com/5029/5790416122_8ddefd2d10_b.jpg[/img2]
The beginning of a true love story… by Lior Darzi, on Flickr
ISO 2000 תאורת חלון...
[img2=550x815]http://farm4.static.flickr.com/3211/5800036568_99005b8396_b.jpg[/img2]
My Coffee brake by Lior Darzi, on Flickr
[img2=550x371]http://farm4.static.flickr.com/3557/5812182249_23cd12d8c9_b.jpg[/img2]
Talk to the hand... by Lior Darzi, on Flickr
עכשיו אני מחכה לאביזרים שקניתי לה... ולא חסרים כאלו ברשת.
[img2=550x376]http://farm6.static.flickr.com/5029/5790416122_8ddefd2d10_b.jpg[/img2]
The beginning of a true love story… by Lior Darzi, on Flickr
ISO 2000 תאורת חלון...
[img2=550x815]http://farm4.static.flickr.com/3211/5800036568_99005b8396_b.jpg[/img2]
My Coffee brake by Lior Darzi, on Flickr
[img2=550x371]http://farm4.static.flickr.com/3557/5812182249_23cd12d8c9_b.jpg[/img2]
Talk to the hand... by Lior Darzi, on Flickr
-
- פורטרט
-
- צללית
תמונות ממש יפות
יש לי אולימפוס ענתיקה עם 35ממ קבועה פילם כמובן, התמונות שיוצאות ממנה מעט הזויות - מריחות ועיוותים מעניינים
ויש לי גם קנון ישנה עם 50 ממ כמובן ידנית לחלוטין ובלי חיישני תאורה הוצאתי ממנה תוצאות מאוד טובות
אז כמובן שמדובר בפילם ואפס אוטומציה אבל מה כבר אפשר לבקש ב 250 שח...
יש לי אולימפוס ענתיקה עם 35ממ קבועה פילם כמובן, התמונות שיוצאות ממנה מעט הזויות - מריחות ועיוותים מעניינים
ויש לי גם קנון ישנה עם 50 ממ כמובן ידנית לחלוטין ובלי חיישני תאורה הוצאתי ממנה תוצאות מאוד טובות
אז כמובן שמדובר בפילם ואפס אוטומציה אבל מה כבר אפשר לבקש ב 250 שח...
what's next?