אז הכל בסדר....Jackel כתב:Uris ידידי, ממש לא התכוונתי לשייך אותך לשום אוכלוסיה מכל סוג או צורה שהיא. כוונתי היתה בצורת דוגמא לכל אותם ״מתייפייפים״ שיודעים רק להתלונן אך חלילה מלעשות משהו בעניין ובטח משהו קשה!!
באם היה בינינו קצר בתזרים הדציבלים (פורום ק״ב, לא?) והבנת אותי לא נכון- התנצלותי אליך ידידי.....
אינני מכיר אותך ובטח שלא אשפוט על סמך כלום - נהפוך הוא...
מגיע ביום ו׳ לתערוכה במקרה?
כאות לכוונות שלום - כוס קפה עלי.....
בברכת שבוע טוב...
אז למה באמת שונאים אותנו בעולם?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
נו... על זה בדיוק אני מדבר ( בין מאות דברים אחרים)!pixies כתב:אני גר בשכונה מרווחת וחדשה בפ"ת ללא בעיות חנייה. ועדיין, תמיד יש את אלה שממש חייבים לחנות 5 מטר מהבניין שלהם, גם אם המשמעות היא לחנות על המדרכה במקום לחנות במקום חנייה פנוי וחינמי 30-40 מטר משם, ושכולם יקפצו להם.liranmishani כתב:Jackel,
אני מבין אותך על הכעס שיש לך. אני מרגיש כמוך.
אבל בכל זאת עושה רושם שקצת יצאת מפרופורציה. אני רואה שאתה גר בקריות. בתור אחד שגר במרכז, בעיות חניה, בעיקר באזור ת"א, זה סיפור מאוד גדול.
כשאתה נוסע לפגוש חברים בת"א, ואין לך חניה בכלל, לא ברחוב שלהם, לא ברחובות סמוכים, לא בחניונים שמלאים עד אפס מקום, אתה בבעיה. אתה כבר מוכן לשלם הרבה כסף בשביל חניה פשוטה, אבל גם את זה אין לך.
שלא תבין, אני לא מצדיק את העברות האלה, ובטח ובטח שלא עבריינות. אני רק מציע להתאים את העונשים למציאות...
ובכלל, איך אתה רוצה שיטפלו בדברים ה"קטנים" האלה, אם בעבירות של רצח ודברים חמורים יותר, העונשים שמקבלים העבריינים הם מגוחכים?...
אני חושב שצריך רפורמה מדינית שתהיה משולבת הן בתחום המשפט והן בתחום החינוך. אלה שני דברים שחייבים לבוא יד ביד.......
איזה ״כיף״ לאמא שדוחפת עגלה שצריכה לסכן את עצמה ואת תינוקה בירידה לכביש כי איזה חוליגן עצלן ונבזה קשה לו ללכת 20 מטר ברגל! שלא לדבר על חוליגן אחר שבטח חוזר מהים שיכור לגמרי ועובר באותה שניה בכביש בזמן ״ מצגת שליטה״ על הרכב תחת השפעת אלכוהול - תארו לבד את ההמשך. חלילה חלילה לא עלינו !!!!!!
אני לא זועף כאשר אני רואה דברים כאלו - אני רותח, בוער, הבטן מתהפכת לי!!!
אז איך אפשר לאמר לי שאני יוצא מפרופורציות? עם כל הכבוד...
אני מתוסכל מההתנהלות הכללית שאתה מתאר בדיוק כמוך וגם אני חושב שיש להחמיר את הענישה אבל אני עדיין חושב שמדובר בקומץ, הסיבה שאתה מרגיש שזה הרוב היא פשוטה: הרוב דומם.
כן, מרבית האנשים יתלוננו אבל לא יעשו עם זה כלום, יותר גרוע, יתלוננו ואז יעשו בדיוק את אותם דברים שעליהם הם הלינו קודם.
אני חושב שההחלטה לשנות תלויה בכל אחד ואחד וככל שנרגיש שיש לנו יותר גיבוי ככה המצב ישתפר, כיום אני נחשב "משוגע" אם אני מספר בעבודה שבלילה עקבתי אחרי רכב חשוד שהזדנב במחסום, הערתי למישהו שזרק לכלוך מהחלון או נתתי קנס למישהו שזרק סיגריה מהחלון (נאמן ניקיון).
כמה מכם יראו מישהו פורץ לרכב או דירה, מישהו מפצח גרעינים ומפזר קליפות על הרצפה ויעשו עם זה משהו?? הבודדים שיגידו כן הם אלו שמנסים להוביל את השינוי, השאר - רוב ד ו מ ם
ותפסיקו לחזור על המנטרה, "עוד יוציאו עליך סכין", זה בדיוק התירוץ של הרוב הדומם או הפחד שממנו נהנים קומץ החוליגנים גם אם אין מאחורי זה שום דבר מעבר להרבה אוויר מנופח.
כן, מרבית האנשים יתלוננו אבל לא יעשו עם זה כלום, יותר גרוע, יתלוננו ואז יעשו בדיוק את אותם דברים שעליהם הם הלינו קודם.
אני חושב שההחלטה לשנות תלויה בכל אחד ואחד וככל שנרגיש שיש לנו יותר גיבוי ככה המצב ישתפר, כיום אני נחשב "משוגע" אם אני מספר בעבודה שבלילה עקבתי אחרי רכב חשוד שהזדנב במחסום, הערתי למישהו שזרק לכלוך מהחלון או נתתי קנס למישהו שזרק סיגריה מהחלון (נאמן ניקיון).
כמה מכם יראו מישהו פורץ לרכב או דירה, מישהו מפצח גרעינים ומפזר קליפות על הרצפה ויעשו עם זה משהו?? הבודדים שיגידו כן הם אלו שמנסים להוביל את השינוי, השאר - רוב ד ו מ ם
ותפסיקו לחזור על המנטרה, "עוד יוציאו עליך סכין", זה בדיוק התירוץ של הרוב הדומם או הפחד שממנו נהנים קומץ החוליגנים גם אם אין מאחורי זה שום דבר מעבר להרבה אוויר מנופח.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כפי שנאמר, זה חינוך מהבית.
הייתי לא מזמן בארה"ב והלכנו לג'יי לנו.
היינו ראשונים בתור של כמה מאות אנשים.
התור השתרך לאורך כמה מאות מטרים, סביב המבנה של האולפן, ולאורך כמה שעות. (התיצבנו בשבע בבוקר ונכנסנו לאולפן באחת בצהריים).
לא הרגשתנו את האנשים, הנימוס והתרבותיות וכיבוד הזולת, פשוט מדהים.
כל אחד עומד מרחק סביר מאלה שלפניו, אף אחד לא עובר/מתקרב/מצטופף, כולם ממושמעים, שקטים ותרבותיים.
בחיים, לא בעוד אלף שנה, העם הזה יהיה כזה מחונך ונעים הליכות.
בארץ היינו כבר נרמסים/נרצחים/רוצחים אחרים.
אני לא יודע איפה התקלה קרתה, אבל איפשהו המדינה הזו עלתה על גל לא נכון.
פעם היו מנומסים, אבל זה התקלקל.
הייתי לא מזמן בארה"ב והלכנו לג'יי לנו.
היינו ראשונים בתור של כמה מאות אנשים.
התור השתרך לאורך כמה מאות מטרים, סביב המבנה של האולפן, ולאורך כמה שעות. (התיצבנו בשבע בבוקר ונכנסנו לאולפן באחת בצהריים).
לא הרגשתנו את האנשים, הנימוס והתרבותיות וכיבוד הזולת, פשוט מדהים.
כל אחד עומד מרחק סביר מאלה שלפניו, אף אחד לא עובר/מתקרב/מצטופף, כולם ממושמעים, שקטים ותרבותיים.
בחיים, לא בעוד אלף שנה, העם הזה יהיה כזה מחונך ונעים הליכות.
בארץ היינו כבר נרמסים/נרצחים/רוצחים אחרים.
אני לא יודע איפה התקלה קרתה, אבל איפשהו המדינה הזו עלתה על גל לא נכון.
פעם היו מנומסים, אבל זה התקלקל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בארץ לא היה לך מלכתחילה הזדמנות להיכנס לאולפן עם ג'יי לנו ואני כמעט בטוח שלו היית עומד בתור לאולפן של ג'רי ספרינגר היית חוזר עם חוויות יותר כואבות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
התחושה הזו כשאתה עומד בתור בחו"ל נורא מייאשת... ולא בגלל התור עצמו אלא בגלל ההבדל בין ההתנהגות הצפויה באותו תור בארץ.
ראיתי לא מזמן את הסרט Idiocracy, ועל אף שזו קומדיה די מטופשת אני חושב שיש משהו בנבואה הזו.
וזה נכון שה"טובים" הם בדרך כלל שקטים, אבל אני בכלל לא בטוח שהם הרוב.
בקיצור, דיכאון...
ראיתי לא מזמן את הסרט Idiocracy, ועל אף שזו קומדיה די מטופשת אני חושב שיש משהו בנבואה הזו.
וזה נכון שה"טובים" הם בדרך כלל שקטים, אבל אני בכלל לא בטוח שהם הרוב.
בקיצור, דיכאון...