בקיצור, הישראלים הם זן נחות שלא מודע לעצמו, לסביבה ולאווירה המטונפת שהוא מייצר סביבו.
אז למה באמת שונאים אותנו בעולם?
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כן, ארבע ועשרה לפנות בוקר. אני בחופשה משפחתית במלון באילת. הבעיה היא שגלים גלים של ישראלים מגעילים ושיכורים חוזרים מהבילוי שלהם (אתם יודעים, מריבות סכינים ובקבוקי וודקה בראש) מרעישים בחדרים ובמסדרונות פשוט גועל נפש או שמא עלי להגיד פשוט ישראל 2011
בקיצור, הישראלים הם זן נחות שלא מודע לעצמו, לסביבה ולאווירה המטונפת שהוא מייצר סביבו.

בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
צודק יאיר, העם זה חוליגנים, והוא נפוץ בקרב מדינות שונות.
בישראל שוכנים גם בני העם המנומס והתרבותי, אבל במספר מצומצם יותר. (החום, המלחמות).
...
בישראל שוכנים גם בני העם המנומס והתרבותי, אבל במספר מצומצם יותר. (החום, המלחמות).
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כשחוליגנים בריטים, ישראלים, אמריקאים, רוסים, יוונים, ספרדים או קנדים צרפתים, מחליטים להתפרע זה נמשך כמה שבועות בקיץ ונגמר בהרס של מלונות ומקומות בילוי וקצת חדר מיון. כשחוליגנים גרמנים מחליטים להתפרע זה נמשך 12 שנים ונגמר עם 20 מיליון הרוגים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ליאור
לא צריך לנסוע את אילת כדי להיחשף לגועל נפש..
מספיק שאני יושב בחוף הים בתל אביב, ואנשים מעפרים על החול, ובסוף זורקים את הבדל כאילו כלום,
בשביל לקבל את הגעלת על המדינה המג'וייפת הזו..
מה אנחנו, אם לא חיות, תסבירו לי..

לא צריך לנסוע את אילת כדי להיחשף לגועל נפש..
מספיק שאני יושב בחוף הים בתל אביב, ואנשים מעפרים על החול, ובסוף זורקים את הבדל כאילו כלום,
בשביל לקבל את הגעלת על המדינה המג'וייפת הזו..
מה אנחנו, אם לא חיות, תסבירו לי..
...
או באוטובוס, או ברכבת, או בתור בקופ"ח ובמיוחד בכל מקום שמציב שלט "נא לכבות סלולרי".sam22 כתב:אל תרחיקו
כמה אנשים מקפידים לא להכנס למעלית עם אנשים אחרים בזמן שיחה בנייד?...
מה עם אלו שעוצרים שניה לקנות סיגריות........אבל באמצע הכביש
לצרכי עניין אלו חשבתי על חוק חדש בקטגוריה "החוצפה הישראלית" ,
כלומר חומרת העונש תותאם לחומרת המעשה ולרמת חוסר ההתחשבות בזולת, להלן דוגמא:
מי מאיתנו לא נתקל באותה חניה (חסימה) בכביש "רק שניה קפצתי ל..." או "למה לא צפצפת, אני פה למעלה"
ובכן, במידה ובאמת אין חניה פנויה באיזור קנס של 1000 שקלים לתשלום תוך 14 יום ובמידה ולא ישולם הרכב מוחרם ומשמש באופן מיידי לצרכי המדינה (כך גם נחסוך עלויות תחבורה לשרים וכו') כמובן שע"מ לשחרר את הרכב עלות כל יום אחסון (בעצם שימוש) תהיה מטורפת. במידה ויש חניה אך לא בקרבת מקום אלא במרחק הליכה קנס קופץ ל-2500 שקלים לתשלום באותו פרק זמן והחרמת הרכב כנ"ל, במידה ויש חניה במקום (כלומר התעצלות לשמה וחוסר התחשבות טוטלי בזולת) קנס קופץ ל-5000 שקלים וסיפור הרכב חוזר על עצמו.
ניתן להגדיר קטגוריות לכל דבר, כמו כן אכיפה נאותה לכל הרעיון - לא בעיה !!
ישנם המון מובטלים שישמחו להקמת סיירות (בפיקוד המשטרה) לצרכי עניינים אלו בלבד.
עכשיו נראה את אותם חוליגנים מעזים להרעיש ב-4 לפנות בוקר באותו מלון.
הבעיה היא ש.......................אני לא צריך להמשיך נכון?
ישראלים.......חיידק אלים שצריך לנקות מהשורש
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Jackel כתב:Jackelsam22 כתב:
ניתן להגדיר קטגוריות לכל דבר, כמו כן אכיפה נאותה לכל הרעיון - לא בעיה !!...
"לא בעיה"...?
אכיפה זו הבעיה הכי גדולה של המדינה הדפוקה הזו..
שמוליק,
שיחה בסלולארי בזמן שימוש במעלית זה הדבר שהכי פחות מפריע לי בחיים.....
...
בגלל זה כתבתי: "הבעיה היא ש........................"
רק במדינה דפוקה כזו שהאכיפה נדרשת מעל ומעבר בוחרים להתעסק בשאר שטויות
תכלס.....מה יותר פשוט מאשר לעשות שינוי מהותי בכל אשר דפוק פה (ויש המון)
רק מהפך קיצוני יגרום פה לאיזשהו שינוי, אבל קיצוני !!!!!
לדעתי ולצערי יגיע בצורת מלחמה,אבל כזו שעוד לא חווינו. כזו שתזכיר לנו טוב טוב ש"אם אין אני לי, מי לי?"
רק במדינה דפוקה כזו שהאכיפה נדרשת מעל ומעבר בוחרים להתעסק בשאר שטויות
תכלס.....מה יותר פשוט מאשר לעשות שינוי מהותי בכל אשר דפוק פה (ויש המון)
רק מהפך קיצוני יגרום פה לאיזשהו שינוי, אבל קיצוני !!!!!
לדעתי ולצערי יגיע בצורת מלחמה,אבל כזו שעוד לא חווינו. כזו שתזכיר לנו טוב טוב ש"אם אין אני לי, מי לי?"
Today is a good day to be a great day
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
jackel הלכת רחוק מידי .. אכיפה על דרך ארץ? מלחמה תפתור את המצב? ההצעה שלי היא לבלוע את הרוק , להראות לצאצאים שלך איך לא מתנהגים ולקוות לטוב . הכל מבית .
yarif משווה אותנו לאנגלים? שיכור הוא שיכור .. אמריקאי שיכור מתנהג יפה יותר? יש לנו הרבה מה ללמוד מהאנגלים על תרבות ודרך ארץ .
בישראל הקומץ הוא תרבותי
באנגליה הקומץ הוא חוליגן .
yarif משווה אותנו לאנגלים? שיכור הוא שיכור .. אמריקאי שיכור מתנהג יפה יותר? יש לנו הרבה מה ללמוד מהאנגלים על תרבות ודרך ארץ .
בישראל הקומץ הוא תרבותי
באנגליה הקומץ הוא חוליגן .
GO VEGAN
תגובה ל-EFF : כן! אכיפה על דרך ארץ!! דבר שחסר פה מהיסוד!!! שישלמו כל אותם חוליגנים מסרי**ם על היותם חוליגנים, פורעי חוק ומפריעי סביבה!!! רוצים להשתולל? אצלכם בבית. אף אחד לא אשם שההורים שלכם יותר ברברים מכם!!
לגבי המלחמה - היא תפתור את המצב בכך שתזכיר לנו עד כמה אנו באמת תלויים אחד בשני בסופו של דבר.
לבלוע את הרוק ולקוות לטוב??? - בוודאי, גם בנות יענה עושות כך.....מקוות לטוב. בינתיים החוליגנים חוגגים.
תגובה ל-RIJI: צר לי לנפץ לך את הבועה - הרוב הוא חוליגן, קולני, בולט והכי גרוע פה בארץ חוליגני: ככל שאתה יותר קולני / חוליגן / בולט אתה יותר "COOL" - הפוך מכל הגיון.
תגובה ל-URIS: לך האמת הכי חיכיתי להגיב. אני מת על שכמותך. בטח שקראת את תחילת השרשור התרעמת: "איזו התנהגות ברברית" אבל לשמוע טיפה על יד קשה במדינה הדפוקה הזו - כולם ישר מתקפלים ואתה הדוגמא הקלאסית.
הגזמתי? לא פרופורציונלי? - לצרוח בארבע לפנות בוקר באמצע מלון זו הגזמה, לחסום / לחתוך / לצפור וכו' זו הגזמה, להידחף בתור, לדחוף ולקלל: "למה מה קרה?" עם אותה תנועת יד ארורה זו הגזמה, לגנוב / לעקוץ / לשקר ולתחמן בשביל עוד שקל זו הגזמה!!!
פרופורציה??? כן, הגיע זמן להכניס את העם המזו**ן שלנו לפרופורציה...
וברומא....התנהג כרומאי !!!!!!!!!!!!
מה קרה URIS ידידי? התגנב ללבך החשש שמא תיפול קורבן חד פעמי לאותה שיטת ענישה קשה?
הההמממממ......יכול להיות שאתה גם מהחוסמים???
הכל בחברות, ידידיי לפורום - פשוט כל כך נמאס לי!
בקצב הזה מי צריך בכלל ערבים - יש לנו אחד את השני, עוד דור או שניים נפנה את עצמנו לים!!
שבוע טוב לכולנו
לגבי המלחמה - היא תפתור את המצב בכך שתזכיר לנו עד כמה אנו באמת תלויים אחד בשני בסופו של דבר.
לבלוע את הרוק ולקוות לטוב??? - בוודאי, גם בנות יענה עושות כך.....מקוות לטוב. בינתיים החוליגנים חוגגים.
תגובה ל-RIJI: צר לי לנפץ לך את הבועה - הרוב הוא חוליגן, קולני, בולט והכי גרוע פה בארץ חוליגני: ככל שאתה יותר קולני / חוליגן / בולט אתה יותר "COOL" - הפוך מכל הגיון.
תגובה ל-URIS: לך האמת הכי חיכיתי להגיב. אני מת על שכמותך. בטח שקראת את תחילת השרשור התרעמת: "איזו התנהגות ברברית" אבל לשמוע טיפה על יד קשה במדינה הדפוקה הזו - כולם ישר מתקפלים ואתה הדוגמא הקלאסית.
הגזמתי? לא פרופורציונלי? - לצרוח בארבע לפנות בוקר באמצע מלון זו הגזמה, לחסום / לחתוך / לצפור וכו' זו הגזמה, להידחף בתור, לדחוף ולקלל: "למה מה קרה?" עם אותה תנועת יד ארורה זו הגזמה, לגנוב / לעקוץ / לשקר ולתחמן בשביל עוד שקל זו הגזמה!!!
פרופורציה??? כן, הגיע זמן להכניס את העם המזו**ן שלנו לפרופורציה...
וברומא....התנהג כרומאי !!!!!!!!!!!!
מה קרה URIS ידידי? התגנב ללבך החשש שמא תיפול קורבן חד פעמי לאותה שיטת ענישה קשה?
הההמממממ......יכול להיות שאתה גם מהחוסמים???
הכל בחברות, ידידיי לפורום - פשוט כל כך נמאס לי!
בקצב הזה מי צריך בכלל ערבים - יש לנו אחד את השני, עוד דור או שניים נפנה את עצמנו לים!!
שבוע טוב לכולנו
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
Jackel,
אני מבין אותך על הכעס שיש לך. אני מרגיש כמוך.
אבל בכל זאת עושה רושם שקצת יצאת מפרופורציה. אני רואה שאתה גר בקריות. בתור אחד שגר במרכז, בעיות חניה, בעיקר באזור ת"א, זה סיפור מאוד גדול.
כשאתה נוסע לפגוש חברים בת"א, ואין לך חניה בכלל, לא ברחוב שלהם, לא ברחובות סמוכים, לא בחניונים שמלאים עד אפס מקום, אתה בבעיה. אתה כבר מוכן לשלם הרבה כסף בשביל חניה פשוטה, אבל גם את זה אין לך.
שלא תבין, אני לא מצדיק את העברות האלה, ובטח ובטח שלא עבריינות. אני רק מציע להתאים את העונשים למציאות...
ובכלל, איך אתה רוצה שיטפלו בדברים ה"קטנים" האלה, אם בעבירות של רצח ודברים חמורים יותר, העונשים שמקבלים העבריינים הם מגוחכים?...
אני חושב שצריך רפורמה מדינית שתהיה משולבת הן בתחום המשפט והן בתחום החינוך. אלה שני דברים שחייבים לבוא יד ביד.
אבל בכל זאת עושה רושם שקצת יצאת מפרופורציה. אני רואה שאתה גר בקריות. בתור אחד שגר במרכז, בעיות חניה, בעיקר באזור ת"א, זה סיפור מאוד גדול.
כשאתה נוסע לפגוש חברים בת"א, ואין לך חניה בכלל, לא ברחוב שלהם, לא ברחובות סמוכים, לא בחניונים שמלאים עד אפס מקום, אתה בבעיה. אתה כבר מוכן לשלם הרבה כסף בשביל חניה פשוטה, אבל גם את זה אין לך.
שלא תבין, אני לא מצדיק את העברות האלה, ובטח ובטח שלא עבריינות. אני רק מציע להתאים את העונשים למציאות...
ובכלל, איך אתה רוצה שיטפלו בדברים ה"קטנים" האלה, אם בעבירות של רצח ודברים חמורים יותר, העונשים שמקבלים העבריינים הם מגוחכים?...
אני חושב שצריך רפורמה מדינית שתהיה משולבת הן בתחום המשפט והן בתחום החינוך. אלה שני דברים שחייבים לבוא יד ביד.
לירן
Uris ידידי, ממש לא התכוונתי לשייך אותך לשום אוכלוסיה מכל סוג או צורה שהיא. כוונתי היתה בצורת דוגמא לכל אותם ״מתייפייפים״ שיודעים רק להתלונן אך חלילה מלעשות משהו בעניין ובטח משהו קשה!!
באם היה בינינו קצר בתזרים הדציבלים (פורום ק״ב, לא?) והבנת אותי לא נכון- התנצלותי אליך ידידי.....
אינני מכיר אותך ובטח שלא אשפוט על סמך כלום - נהפוך הוא...
מגיע ביום ו׳ לתערוכה במקרה?
כאות לכוונות שלום - כוס קפה עלי.....
בברכת שבוע טוב
באם היה בינינו קצר בתזרים הדציבלים (פורום ק״ב, לא?) והבנת אותי לא נכון- התנצלותי אליך ידידי.....
אינני מכיר אותך ובטח שלא אשפוט על סמך כלום - נהפוך הוא...
מגיע ביום ו׳ לתערוכה במקרה?
כאות לכוונות שלום - כוס קפה עלי.....
בברכת שבוע טוב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני גר בשכונה מרווחת וחדשה בפ"ת ללא בעיות חנייה. ועדיין, תמיד יש את אלה שממש חייבים לחנות 5 מטר מהבניין שלהם, גם אם המשמעות היא לחנות על המדרכה במקום לחנות במקום חנייה פנוי וחינמי 30-40 מטר משם, ושכולם יקפצו להם.liranmishani כתב:Jackel,
אני חושב שצריך רפורמה מדינית שתהיה משולבת הן בתחום המשפט והן בתחום החינוך. אלה שני דברים שחייבים לבוא יד ביד....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"