על בעיות הקליטה - הרשות השנייה: "מדיה חברתית לעיתים מזמינה התלהמות"
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
עושה רושם שהם משתדלים לתת שירות ....לא ברור עד כמה זה אחריותם להסביר ללקוח קצה כיצד לחבר ממיר או לבחור שיטת שידור.
ובכל זאת הם נותנים את השירות הזה כולל הגעה לבתים.
הטענה שלי כלפי ה dtt זה הצורך בהרבה מקרים(עדיין) באנטנות גדולות על הגג (כמו פעם) בכדי לקלוט בצורה ראויה וללא בעיות את השידור .
הטענה שלי כלפי ה dtt זה הצורך בהרבה מקרים(עדיין) באנטנות גדולות על הגג (כמו פעם) בכדי לקלוט בצורה ראויה וללא בעיות את השידור .
הרשות השניה צריכה קודם כל לשנות את החשיבה ולהגיד לצרכנים שלה, שהקליטה היא 65% קליטה פנים דירתית [אפילו פחות] ו85% קליטה חוץ דירתית ומן הסתם לשנות את המלצות לממיר של אנטנה אקטיבית במקום האנטנה המצוקמקת שהם ממליצים עליה.
נכון מאוד!uris כתב:עושה רושם שהם משתדלים לתת שירות ....לא ברור עד כמה זה אחריותם להסביר ללקוח קצה כיצד לחבר ממיר או לבחור שיטת שידור.
הטענה שלי כלפי ה dtt זה הצורך בהרבה מקרים(עדיין) באנטנות גדולות על הגג (כמו פעם) בכדי לקלוט בצורה ראויה וללא בעיות את השידור ....
הם נותנים שירות טוב הכולל הגעה לבית. הם גם יוזמים שיחות מדרגים גבוהים יותר אשר מתקשרים לבית הלקוח על-מנת לברר בעיות מורכבות. הבעיה היחידה שיש לי מולם זו בעיית הקליטה ולוח השידורים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים