יש לי מחשב נייד DV7 של HP
http://www.shopping.hp.com/webapp/shopp ... t_hpdirect
בקרוב אני צריך לקבל את המסך החדש D8000, הלפטופ נמצא מתחת למסך ולכן אני אשתמש בו כצג שני למחשב ( עד היום השתמשתי ב-פילפס 9830 אבל היא נשברה, יש מישהו שקונה חלקים ? ), לכן כל התוכן שאני אראה יהיה דרך הלפטופ, יש לו יציאת HDMI 1.4 ( הלפטופ עצמו לא תומך ב-3D ) ורציתי לדעת אם תהיה בעיה לראות סרטי 3D על הטלוויזיה מהלפטופ ( אני יודע שלא אמורה להיות בעיה, אבל תמיד טוב לוודא )
ועוד שאלה, מישהו ניסה להשתמש פעם בתוכנה כמו DVDFab 2D to 3D Converter שהופכת סרטי 2D ל-3D ?
חיבור מחשב נייד לצפיה בסרטי 3D
גם לפטופ עם HDMI 1.3 יוכל להעביר סרטי תלת מימד. סרטי ה3D שתוכל למצוא ברשת כרגע הם סרטי Half-SBS. בד"כ, מדובר בסרט רגיל ברזולוציית Full HD שכל פריים בו מחולק לאורכו לשני פריימים, אחד לכל עין, כך שלמעשה אתה מקבל 960 כפול 1080 לכל עין. לD8000 יש מעין פונקציית Smart- Sensing שמזהה סרטים כאלה לפי הצורה של הפריים ועוברת אוטומטית ל3D. אם זה לא יקרה (לי זה תמיד עבד, בינתיים), אפשר להפעיל את זה ידנית.
לגבי ההמרה, המסך יודע לעשות את זה בעצמו. זה גימיק חביב ולא יותר מזה. לא הייתי טורח במקומך לנסות להמיר את זה. קשה לי להאמין שתוכנה כל שהיא שלא דורשת התערבות איטית וידנית תוכל לתת לך תוצאה ששווה את הטרחה.
תתחדש על המסך המעולה, אגב
לגבי ההמרה, המסך יודע לעשות את זה בעצמו. זה גימיק חביב ולא יותר מזה. לא הייתי טורח במקומך לנסות להמיר את זה. קשה לי להאמין שתוכנה כל שהיא שלא דורשת התערבות איטית וידנית תוכל לתת לך תוצאה ששווה את הטרחה.
תתחדש על המסך המעולה, אגב
MovieBit כתב:גם לפטופ עם HDMI 1.3 יוכל להעביר סרטי תלת מימד. סרטי ה3D שתוכל למצוא ברשת כרגע הם סרטי Half-SBS. בד"כ, מדובר בסרט רגיל ברזולוציית Full HD שכל פריים בו מחולק לאורכו לשני פריימים, אחד לכל עין, כך שלמעשה אתה מקבל 960 כפול 1080 לכל עין. לD8000 יש מעין פונקציית Smart- Sensing שמזהה סרטים כאלה לפי הצורה של הפריים ועוברת אוטומטית ל3D. אם זה לא יקרה (לי זה תמיד עבד, בינתיים), אפשר להפעיל את זה ידנית.
תתחדש על המסך המעולה, אגב...
זה לא ממש נכון, כל הסרטים שאני מוריד הם BLU RAY 1:1, אני יודע מה זה SBS, אבל אני לא מוריד כאלה, כל סרט לוקח 30-50GB כבר הספקתי להוריד מספר סרטים ביומיים ( צריך לשדרג כבר מ15 ל30MB )
כן תיארתי לעצמי, אבל המחשב הרבה יותר חזר מהמסך, לכן חשבתי שהוא יוכל לעשות עבודה יטובה יותר בהמרה
תודה