בעיה בחיבור HDMI ל LCD
שלום לכולם,
חומרה:
אני מחבר HTPC עם כרטיס מסך ATI 4890 אל רסיבר Yamaha RX-V667 ומשם אל ה LCD של LG.
אני מחבר את הרסיבר אל הטלויזיה עם כבל 10 מטר HDMI.
הבעיה:
כאשר אני צופה או אפילו סתם כשאין סרט מדי כמה דקות התמונה מוחשכת ואז חוזרת לגבי הסאונד אין בעיה הוא ממשיך לעבוד.
נסיון שעשיתי:
בתחילה חשבתי שאולי הכבל לא תקין, אז החלפתי אותו והתוצאה הייתה דומה.
החלטתי לעדכן דריברים של כרטיס מסך אך ללא תוצאות.
שמתי לב שכאשר מדליקים או מכבים את האור בחדר סמוך לחדר שנמצא בו ה HTPC אז גם מוחשכת התמונה בנוסף גם כאשר המזגן בחדר עובד זה קורה לעיתים יותר דחופות.
לפי המסכנות שלי, ככל הנראה זה איזה מתח חשמלי בחדר אך גם יש לי ממיר של HOT HDMI והוא לא מחשיך לי את התמונה.
למשהו יש איזשהי המלצה לפי שאני משתגע?
תודה,
חומרה:
אני מחבר HTPC עם כרטיס מסך ATI 4890 אל רסיבר Yamaha RX-V667 ומשם אל ה LCD של LG.
אני מחבר את הרסיבר אל הטלויזיה עם כבל 10 מטר HDMI.
הבעיה:
כאשר אני צופה או אפילו סתם כשאין סרט מדי כמה דקות התמונה מוחשכת ואז חוזרת לגבי הסאונד אין בעיה הוא ממשיך לעבוד.
נסיון שעשיתי:
בתחילה חשבתי שאולי הכבל לא תקין, אז החלפתי אותו והתוצאה הייתה דומה.
החלטתי לעדכן דריברים של כרטיס מסך אך ללא תוצאות.
שמתי לב שכאשר מדליקים או מכבים את האור בחדר סמוך לחדר שנמצא בו ה HTPC אז גם מוחשכת התמונה בנוסף גם כאשר המזגן בחדר עובד זה קורה לעיתים יותר דחופות.
לפי המסכנות שלי, ככל הנראה זה איזה מתח חשמלי בחדר אך גם יש לי ממיר של HOT HDMI והוא לא מחשיך לי את התמונה.
למשהו יש איזשהי המלצה לפי שאני משתגע?
תודה,
הכל מחובר באותו החדר.dude69il כתב:תקרב את המחשב לטלוויזיה (HTPC)
ובכדי לבטל בעיות חשמל חבר את המחשב לחשמל מהחדר בו הוא מחובר (עם כבל מאריך)
אם הכל עובד פיקס - הבעיה היא בכבל HDMI...
ניסיתי לחבר את הטלויזיה לשקע אחר והיו קפיצות אבל ברמה ממש פחותה ממה שהיה קודם לכן, אני מאמין שזאת בעיית הרקה בבית ולא בכבל HDMI.