בעייה בבוקסי בוקס
לאחרונה רכשתי בוקסי בוקס דרך האתר לאחר התלבטות רבה בין סטרימרים.
יש לי מספר בעיות עם המכשיר אשמח אם אמצא כאן פתרונות אליהם.
המכשיר עושה ריסט המון פעמים גם בדפדוף בתפריטים גם בצפייה בסרטים הדבר ממש מעצבן אי אפשר לעבוד עם המכשיר יותר מכמה דקות בגלל בעייה זו.
המכשיר לא מזהה סרטים רבים שנמצאים במחשב שלי.
המכשיר מעודכן לגירסא האחרונה של הבוקסי ומחובר בכבל רשת.
תודה לעוזרים.
יש לי מספר בעיות עם המכשיר אשמח אם אמצא כאן פתרונות אליהם.
המכשיר עושה ריסט המון פעמים גם בדפדוף בתפריטים גם בצפייה בסרטים הדבר ממש מעצבן אי אפשר לעבוד עם המכשיר יותר מכמה דקות בגלל בעייה זו.
המכשיר לא מזהה סרטים רבים שנמצאים במחשב שלי.
המכשיר מעודכן לגירסא האחרונה של הבוקסי ומחובר בכבל רשת.
תודה לעוזרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
יש כמה אפשרויות לגבי הבעיה הראשונה שלך:
1. שיש בעיה עם המכשיר הספציפי שלך
2. שהוא מתחמם מדי (כדאי לוודא שהוא מאוורר כראוי).
3. שאתה ניגש לשירותים שעדיין לא יציבים מספיק
לגבי הזיהוי - זה תלוי מאוד איך הם מוחזקים. אם הם בשמות ברורים, או שיש לך קבצי NFO תקינים, זה אמור להשתמש בהם בשביל לזהות את הסרטים. יש תפריט שמאפשר הצגה של הקבצים הלא מזוהים ואז אתה יכול לזהות אותם עבורו ידנית.
1. שיש בעיה עם המכשיר הספציפי שלך
2. שהוא מתחמם מדי (כדאי לוודא שהוא מאוורר כראוי).
3. שאתה ניגש לשירותים שעדיין לא יציבים מספיק
לגבי הזיהוי - זה תלוי מאוד איך הם מוחזקים. אם הם בשמות ברורים, או שיש לך קבצי NFO תקינים, זה אמור להשתמש בהם בשביל לזהות את הסרטים. יש תפריט שמאפשר הצגה של הקבצים הלא מזוהים ואז אתה יכול לזהות אותם עבורו ידנית.
תודה על התגובה המהירה.
לגבי בעיית ההתחממות בהתחלה המכשיר היה קרוב לMAXHD והוא עבד בצורה תקינה.
בשביל שהוא לא יתחמם יותר מדיי העברתי אותו למקום אחר.
והבעייה קיימת גם בדפדוף פשוט ברשימת הסרטים/הקבצים שלי אז אני לא חושב שהבעייה היא חוסר יציבות של שירותים.
לגבי בעיית ההתחממות בהתחלה המכשיר היה קרוב לMAXHD והוא עבד בצורה תקינה.
בשביל שהוא לא יתחמם יותר מדיי העברתי אותו למקום אחר.
והבעייה קיימת גם בדפדוף פשוט ברשימת הסרטים/הקבצים שלי אז אני לא חושב שהבעייה היא חוסר יציבות של שירותים.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
יש לי את המכשיר כבר כמה חודשים טובים ועדיין לא קרה לי אפילו פעם אחת..ממליץ לך ליצור קשר ולבדוק החלפה או בדיקה במעבדה...בקשר לזיהוי סרטים כמו שועפר אמר זה תלוי בשם שאתה נותן לסרט אני דווקא מאוד מרוצה מהזיהוי של הסרטים אחריי ניסיון עם מכשירים שונים.
לאחר שיחה עם d link נאמר לי לנסות ולהתקין שוב את הגירסא האחרונה בעזרת דיסק חיצוני ואם זה לא פותר את הבעייה אז לפנות לאקסל על מנת שיחליפו לי את המכשיר.
לאחר התקנת הגירסא הופיעה תקלה חדשה בה המכשיר אינו מגיב לשלט וכרגע אין דרך להשתמש במכשיר.
ניסתי להחליף סוללה לשלט וזאת אינה הבעייה.
כנראה באמת שהמכשיר תקול ומקווה שיוחלף לחדש.
לאחר התקנת הגירסא הופיעה תקלה חדשה בה המכשיר אינו מגיב לשלט וכרגע אין דרך להשתמש במכשיר.
ניסתי להחליף סוללה לשלט וזאת אינה הבעייה.
כנראה באמת שהמכשיר תקול ומקווה שיוחלף לחדש.
היו לי בעיות דומות.
אני הזמנתי את הבוקסי דרך אמאזון. לאחר שהתחיל להתרסק כל כמה דקות, הבנתי שאני בבעיה (להחזיר אותו חזרה פשוט לא משתלם).
ניסיתי לברר על אפשרות התיקון אצל אקסל, אלו הפנו אותי לDLINK ישראל.
בדילינק נתנו לי תשובה דומה: לנסות להתקין מחדש, ואם לא, אין מה לעשות. הוסבר לי שדילינק ישראל ודילינק ארה"ב אלו חברות שונות ואין ביניהן כל ממשק פרט לשם.
האפשרות האחרונה שעמדה לרשותי היא לפנות לבוקסי ישראל. בדף הבית שלהם, ישנה אפשרות לפתוח קריאה על באג או תקלה, וכך עשיתי.
לאחר תכתובת ארוכה, ובה שודרגו גרסאות ונשלחו לוגים מהמכשיר, המליצו לי לבדוק את הנתב (!).
אתמול החלפתי לנתב חילופי, לצורך ניסוי, והבוקסי הפסיק להתרסק (טפו טפו טפו).
יום שלם עובד ללא בעיה, ואני כמובן ממשיך לעקוב אחרי הלוגים (בינתיים אין ולו ERROR LOG אחד).
הנתב הבעייתי הוא TP-LINK 54G, הנתב החילופי הוא נתב פשוט של EDIMAX.
סביר להניח שהTP-LINK לא עובד בתקן ומשגע את בוקסי...
אם לך בעיה דומה, תנסה להחליף גם, ותראה אם זה עווזר.
תפתח לוגים במכשיר (רמת DEBUG), ותנסה לקרוא אותם. הוראות יש באתר של בוקסי.
אמנם הלוגים לא הכי ידידותיים, אבל ניתן לראות את התמונה הגדולה.
עוד טיפ שקיבלתי מבוקסי היה לנתרל את הUPNP במכשיר.
זהו, זה הסיפור שלי לשבת. אשמח לתרום מנסיוני המר אם תצטרך...
מקווה שעזרתי.
אני הזמנתי את הבוקסי דרך אמאזון. לאחר שהתחיל להתרסק כל כמה דקות, הבנתי שאני בבעיה (להחזיר אותו חזרה פשוט לא משתלם).
ניסיתי לברר על אפשרות התיקון אצל אקסל, אלו הפנו אותי לDLINK ישראל.
בדילינק נתנו לי תשובה דומה: לנסות להתקין מחדש, ואם לא, אין מה לעשות. הוסבר לי שדילינק ישראל ודילינק ארה"ב אלו חברות שונות ואין ביניהן כל ממשק פרט לשם.
האפשרות האחרונה שעמדה לרשותי היא לפנות לבוקסי ישראל. בדף הבית שלהם, ישנה אפשרות לפתוח קריאה על באג או תקלה, וכך עשיתי.
לאחר תכתובת ארוכה, ובה שודרגו גרסאות ונשלחו לוגים מהמכשיר, המליצו לי לבדוק את הנתב (!).
אתמול החלפתי לנתב חילופי, לצורך ניסוי, והבוקסי הפסיק להתרסק (טפו טפו טפו).
יום שלם עובד ללא בעיה, ואני כמובן ממשיך לעקוב אחרי הלוגים (בינתיים אין ולו ERROR LOG אחד).
הנתב הבעייתי הוא TP-LINK 54G, הנתב החילופי הוא נתב פשוט של EDIMAX.
סביר להניח שהTP-LINK לא עובד בתקן ומשגע את בוקסי...
אם לך בעיה דומה, תנסה להחליף גם, ותראה אם זה עווזר.
תפתח לוגים במכשיר (רמת DEBUG), ותנסה לקרוא אותם. הוראות יש באתר של בוקסי.
אמנם הלוגים לא הכי ידידותיים, אבל ניתן לראות את התמונה הגדולה.
עוד טיפ שקיבלתי מבוקסי היה לנתרל את הUPNP במכשיר.
זהו, זה הסיפור שלי לשבת. אשמח לתרום מנסיוני המר אם תצטרך...
מקווה שעזרתי.
אז ככה מסרתי את המכשיר לאקסל לבדיקה משם המכשיר הועובר ל d link היום קיבלתי שיחה מאקסל נאמר לי שאכן המכשיר תקול ושאני יכול לבוא לאסוף כבר מכשיר חדש במקומו.
טכנאי שבדק אותו אמר שכנראה יש בעייה במעבד שאחרי 20 דקות של שימוש הוא היה נתקע ולא מגיב לכלום.
אני יכול לציין שהשירות שקיבלתי היה מצויין ואני מרוצה מהאחריות ומחלפת המכשיר למכשיר חדש.
טכנאי שבדק אותו אמר שכנראה יש בעייה במעבד שאחרי 20 דקות של שימוש הוא היה נתקע ולא מגיב לכלום.
אני יכול לציין שהשירות שקיבלתי היה מצויין ואני מרוצה מהאחריות ומחלפת המכשיר למכשיר חדש.