נינטנדו - WiiU - פלופ או הצלחה מסחררת ?
אני חושב שהוא יהיה הצלחה מסחררת בשנתיים הראשונות לאחר ההשקה.
יש מצב שהוא ייזנח במידה מועטה יותר מהWii בשנותיו המאוחרות יותר אם באמת הוא יקבל תמיכה ממספיק מפתחי 3rd party כמו שנראה לפי הlaunch lineup.
אני מאמין שהוא ירד למקום שלישי לאחר כשנה - שנתיים מצאת הקונסולות הבאות של סוני/ מייקרוסופט, בערך בשלב שבו הם ייתנו את המענה שלהם לחדשנות שלו. (כמו הKinect והMove של הסבב הנוכחי).
בסך הכל, אני מאמין שזה הולך להיות מוצר מוצלח מאוד, אבל אני כבר יודע שהחומרה שלו תהיה מאכזבת יחסית לזמן ההשקה, ואני חושב שזה לא לעניין שהם לא מתכננים תמיכה ב3D- שיירדו כבר מהעץ הגבוה שלהם, ושיודו שתלת מימד עם משקפיים הוא די מוצלח. 3D הוא הHD הבא.
הצבעתי ל"סולידי, לא לכאן ולא לכאן".
לאחר ההצגה עכשיו, יש סיכוי לא רע שאשקול לרכוש אותו אם באמת ייצאו לו משחקים שהם יותר Hardcore בשנה הראשונה להשקה.
יש מצב שהוא ייזנח במידה מועטה יותר מהWii בשנותיו המאוחרות יותר אם באמת הוא יקבל תמיכה ממספיק מפתחי 3rd party כמו שנראה לפי הlaunch lineup.
אני מאמין שהוא ירד למקום שלישי לאחר כשנה - שנתיים מצאת הקונסולות הבאות של סוני/ מייקרוסופט, בערך בשלב שבו הם ייתנו את המענה שלהם לחדשנות שלו. (כמו הKinect והMove של הסבב הנוכחי).
בסך הכל, אני מאמין שזה הולך להיות מוצר מוצלח מאוד, אבל אני כבר יודע שהחומרה שלו תהיה מאכזבת יחסית לזמן ההשקה, ואני חושב שזה לא לעניין שהם לא מתכננים תמיכה ב3D- שיירדו כבר מהעץ הגבוה שלהם, ושיודו שתלת מימד עם משקפיים הוא די מוצלח. 3D הוא הHD הבא.
הצבעתי ל"סולידי, לא לכאן ולא לכאן".
לאחר ההצגה עכשיו, יש סיכוי לא רע שאשקול לרכוש אותו אם באמת ייצאו לו משחקים שהם יותר Hardcore בשנה הראשונה להשקה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני אישית לא מתחבר לקונסולה החדשה. היא לא מציגה שום דבר חדש, אבל היי - גם הווי לא ממש הציגה שום דבר חדש ועדיין הייתה הצלחה מסחררת. זאת הסיבה שבחרתי באופציית ההצלחה המסחררת. אני לא מתכנן לרכוש אחת כזאת כרגע, אני אני משוכנע שכבר עכשיו יש עשרות מיליוני אנשים בעולם שאומרים משפטים בסגנון "אני אקנה אותה בהשקה", "אני אקנה אותה כשהתורים יתקצרו" ו"אני אקנה אותה כשירד המחיר". בדיוק כמו שלא הבנתי מה העניין עם האייפד, וזה לא הפריע לו להיות אחד הגאדג'טים היותר מצליחים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שעוד מוקדם להחליט
מוקדם כי ראינו רק כמה סרטי הדגמה.
מוקדם כי זה משהו שיצא רק במהלך 2012 - מה שאומר- לך תדע מה יוציאו שאר החברות עד אז.
ועוד
לכן גם לא עניתי
מוקדם כי זה משהו שיצא רק במהלך 2012 - מה שאומר- לך תדע מה יוציאו שאר החברות עד אז.
ועוד
לכן גם לא עניתי
סוני ומייקרוסופט בוודאות לא יוציאו קונסולות חדשות ב2012, אבל בהחלט ייתכן שנראה הפתעות.Itay_Pollak כתב:אני חושב שעוד מוקדם להחליט
ועוד
לכן גם לא עניתי...
בכיר בסוני הכריז ששילוב של הPS Vita החדש יחד עם הPS3 יוכל להציע בדיוק את מה שנותן הקונספט של הWiiU:
http://www.maxconsole.net/content.php?46025-Sony-PS3-and-Vita-can-match-Wii-U
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה מה שאני אומר - גם ככה לא מדובר בקונסולה חדשה של נינטנדו אלא בעיקר מכשיר שעובד עם הWII.
עושה דברים מעניינים, אבל לדעתי - אם הם לא יוציאו את זה אם איזו קונסולה חדשה עם גרפיקה שמתאימה לשנת 2012 - חבל"ז
עושה דברים מעניינים, אבל לדעתי - אם הם לא יוציאו את זה אם איזו קונסולה חדשה עם גרפיקה שמתאימה לשנת 2012 - חבל"ז
טעות בידך. הרשה לי לעדכן: WiiU היא קונסולה חדשה לחלוטין שתשתמש בבקר החדש. לפי ההערכות, היכולות הגרפית שלה יהיו קרובות לאלו של הPS3 והXbox 360 או מעט טובות מהן.Itay_Pollak כתב:זה מה שאני אומר - גם ככה לא מדובר בקונסולה חדשה של נינטנדו אלא בעיקר מכשיר שעובד עם הWII.
עושה דברים מעניינים, אבל לדעתי - אם הם לא יוציאו את זה אם איזו קונסולה חדשה עם גרפיקה שמתאימה לשנת 2012 - חבל"ז...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אם קונסולה חדשה שתצא בשנת 2012 רק תשתווה בביצועים לקונסולות שיצאו בשנת 2005/2006, נינטנדו בבעיה.MovieBit כתב:טעות בידך. הרשה לי לעדכן: WiiU היא קונסולה חדשה לחלוטין שתשתמש בבקר החדש. לפי ההערכות, היכולות הגרפית שלה יהיו קרובות לאלו של הPS3 והXbox 360 או מעט טובות מהן.Itay_Pollak כתב:זה מה שאני אומר - גם ככה לא מדובר בקונסולה חדשה של נינטנדו אלא בעיקר מכשיר שעובד עם הWII.
עושה דברים מעניינים, אבל לדעתי - אם הם לא יוציאו את זה אם איזו קונסולה חדשה עם גרפיקה שמתאימה לשנת 2012 - חבל"ז......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בעקבות דברים שקראתי בסופ"ש אני רוצה לשנות את הצבעתי לפלופ. איך עושים את זה?
מה שקראתי, אגב, הוא שקטעי המשחקים שנינטנדו הציגו בכלל נלקחו מאקסבוקס, כי עדיין אין אף מפתח שהתקדם מספיק (אם בכלל) בפיתוח משחקים בשביל להציג משהו, שאפשר יהיה לחבר רק שלט אחד עם מסך לקונסולה, ושמנכ"ל נינטנדו בעצמו אמר שהקונסולה תהיה יקרה.
מה שקראתי, אגב, הוא שקטעי המשחקים שנינטנדו הציגו בכלל נלקחו מאקסבוקס, כי עדיין אין אף מפתח שהתקדם מספיק (אם בכלל) בפיתוח משחקים בשביל להציג משהו, שאפשר יהיה לחבר רק שלט אחד עם מסך לקונסולה, ושמנכ"ל נינטנדו בעצמו אמר שהקונסולה תהיה יקרה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוב - אז הפלופ הראשון (או אולי השני אחרי מה ש MALCONTENT הציג) זה העובדה שהטריילר שהם הוציאו - לא מסביר בכלל שמדובר בקונסולה חדשה - הייתי בטוח שזה סתם משהו שמתחבר ל WII.
השאלה שאני שואל זה אם מישהו שהשווה בין 3 הבקרים - חושב שהWII מדוייק ברמה של הMOVE או הקינקט? כי אני בספק - כמובן שההשוואה צריכה להיות לPLUS ולא לבקר הרגיל.
השאלה שאני שואל זה אם מישהו שהשווה בין 3 הבקרים - חושב שהWII מדוייק ברמה של הMOVE או הקינקט? כי אני בספק - כמובן שההשוואה צריכה להיות לPLUS ולא לבקר הרגיל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני חושב שהם אמרו שזאת קונסולה לפני שהציגו את הסרטון, אבל הבחירה להשתמש בסרטון רק בגרפיקה של ווי בהחלט תרמה לחוסר ההבנה הזה, אני חושב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני מתכוון לזה - שאני בתור אחד שלא עקב אחריהם - וראיתי רק את הסרטון - אמרתי נחמד - אם יש קונסולה חדשה - זה כבר משהו אחר לגמריי.