מדוע הופסק ייצור פלזמות פיוניר מסדרת KURO?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שטענו קודמיי, אכן לא היה רווחי להחזיק את חטיבת הווידאו בפיוניר, קו הייצור בוטל והטכנולוגיה (infinity black, neo pdp) נמכרה לפנסוניק, היום, יצרנית הפלזמות הגדולה והטובה בעולם, את התוצאה הטובה ביותר לשימוש בטכנולוגיה הזו אני ראיתי במסך VT20 שלהם, בגודל 42 גם הGT20 נתנה תמונה נהדרת אם כי היא חמה מאוד בעת ההפעלה.
[interest]
נערך על ידי עפר: אזהרה אחרונה, עוסקים בתחום אינם יכולים לפרסם את עצמם.
[/interest]
[interest]
נערך על ידי עפר: אזהרה אחרונה, עוסקים בתחום אינם יכולים לפרסם את עצמם.
[/interest]
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עם כל הצער והעצב שבדבר - המסכים היוו אחוז נמוך ממחזור המכירות של החברה, עם התחרות היום אני לא מצליח להבין איך הם יכולים להיות רלבנטים, ואני מתייחס למחירים בלבד, איכות תמונה מוכחת ללא רבב. אני עדיין מאמין שבנקודת זמן מתאימה הם יחזרו לייצר את המסכים, מתי ? לא ידוע.
Vocare Ad Regnum
מי בדיוק יחזור לייצר מסכי פיוניר?TANDBERG כתב:עם כל הצער והעצב שבדבר - המסכים היוו אחוז נמוך ממחזור המכירות של החברה, עם התחרות היום אני לא מצליח להבין איך הם יכולים להיות רלבנטים, ואני מתייחס למחירים בלבד, איכות תמונה מוכחת ללא רבב. אני עדיין מאמין שבנקודת זמן מתאימה הם יחזרו לייצר את המסכים, מתי ? לא ידוע....
TANDBERG,
אני מחזיק ממך תותח-על בפורום הזה,ונהנה מאד לקרוא את תגובותיך
אבל.................לא הפעם
חלומות באספמיה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גבר - נסיון עבר שלי אומר ש never say never.
מצד שני - זו הייתה הסנונית הראשונה של חברה המפסיקה ייצור בתחום טלוויזיות כי זה לא רווחי לה.
אם השוק יתאים - יש מצב שיחזרו לייצר, אני לא מכיר את הפעילות של פיוניר במאת האחוזים על מנת שאוכל לנבא במדויק, אבל לך תדע.
מצד שני - זו הייתה הסנונית הראשונה של חברה המפסיקה ייצור בתחום טלוויזיות כי זה לא רווחי לה.
אם השוק יתאים - יש מצב שיחזרו לייצר, אני לא מכיר את הפעילות של פיוניר במאת האחוזים על מנת שאוכל לנבא במדויק, אבל לך תדע.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בכל מקום שאני נפגש עם חובבי קורו (כולל היום) הם בוכים על האבדה.
די, גם אני חובב קורו, צריך עכשיו לאסוף את עצמכם ו-get over it.
אני כבר נפשית הצלחתי (בקושי רב) להתנתק...
אני כבר נפשית הצלחתי (בקושי רב) להתנתק...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אשתי שתחייה עד 120בעלת תו תקן פולני
כבר הודתה שאין כמו הקורו , המחיר נשכח , התמונה נשארה האיכות נשארה ,
רוצה לומר , אם היו מייצרים שוב מסך מבית פיוניר , לא הייתי מהסס לקנות ללא בדיקה , וזאת עם רוח גבית של אשתי , כאמור .
רוצה לומר , אם היו מייצרים שוב מסך מבית פיוניר , לא הייתי מהסס לקנות ללא בדיקה , וזאת עם רוח גבית של אשתי , כאמור .
עד לפני מס' חודשים-עדיין חשבתי לרכוש קורו KRP(והיה לי מאיפה,מסך חדש באריזה).
מסכי 2011 שאליהם נחשפתי הצליחו לשנות עבורי את התוכניות מן הקצה אל הקצה.
לדעתי האישית-היורש כבר קיים,והגיע הזמן להודות בזה.
נשאר רק להחליט האם זה יהיה לד או פלזמה.
ממתין לביקורות בארץ ולהפיכת המחירים להגיוניים(ייקח איזה חודש חודשיים)
מסכי 2011 שאליהם נחשפתי הצליחו לשנות עבורי את התוכניות מן הקצה אל הקצה.
לדעתי האישית-היורש כבר קיים,והגיע הזמן להודות בזה.
נשאר רק להחליט האם זה יהיה לד או פלזמה.
ממתין לביקורות בארץ ולהפיכת המחירים להגיוניים(ייקח איזה חודש חודשיים)
הכל נשאררונן כתב:אשתי שתחייה עד 120בעלת תו תקן פולניכבר הודתה שאין כמו הקורו , המחיר נשכח , התמונה נשארה האיכות נשארה ,
רוצה לומר , אם היו מייצרים שוב מסך מבית פיוניר , לא הייתי מהסס לקנות ללא בדיקה , וזאת עם רוח גבית של אשתי , כאמור ....
אבל הרכבת כבר עזבה את התחנה
מציע לך לקחת את האישה לאחד מההשקות הקרובות(בדגש על החברות שדגמיהם מדוברים כאן בפורום)
- רונן
- חבר מכור קשה

כמו שאני מאוהב באשתי הראשונה והיחידה , כך לא אחליף את הקורו לעולם.ofercohen כתב:הכל נשאררונן כתב:אשתי שתחייה עד 120בעלת תו תקן פולניכבר הודתה שאין כמו הקורו , המחיר נשכח , התמונה נשארה האיכות נשארה ,
רוצה לומר , אם היו מייצרים שוב מסך מבית פיוניר , לא הייתי מהסס לקנות ללא בדיקה , וזאת עם רוח גבית של אשתי , כאמור ....
אבל הרכבת כבר עזבה את התחנה![]()
מציע לך לקחת את האישה לאחד מההשקות הקרובות(בדגש על החברות שדגמיהם מדוברים כאן בפורום)...
תפסיק לדבר כמו ילד בן 7רונן כתב:כמו שאני מאוהב באשתי הראשונה והיחידה , כך לא אחליף את הקורו לעולם.ofercohen כתב:הכל נשאררונן כתב:אשתי שתחייה עד 120בעלת תו תקן פולניכבר הודתה שאין כמו הקורו , המחיר נשכח , התמונה נשארה האיכות נשארה ,
אבל הרכבת כבר עזבה את התחנה![]()
מציע לך לקחת את האישה לאחד מההשקות הקרובות(בדגש על החברות שדגמיהם מדוברים כאן בפורום)......
תתקדם
אני מכיר כאלה שנשבעו לא להחליף את הcrt העתיקה שלהם לעולם... כנראה שכל אחד והצרכים והאהבות שלו .
קח את אשתך לאיזו הדגמה איכותית של תלת מימד באחד המסכים המודרניים , יש סיכוי לא רע שהיא תדרוש לשדרג ותכניס אותך להוצאה כספית לא קטנה !
בכל אופן מאחל לכם עוד הרבה שנים של זוגיות נפלאה ומאושרת .
קח את אשתך לאיזו הדגמה איכותית של תלת מימד באחד המסכים המודרניים , יש סיכוי לא רע שהיא תדרוש לשדרג ותכניס אותך להוצאה כספית לא קטנה !
בכל אופן מאחל לכם עוד הרבה שנים של זוגיות נפלאה ומאושרת .
רונן=חובב גאדג'טים ומוצרים איכותייםdor8 כתב:אני מכיר כאלה שנשבעו לא להחליף את הcrt העתיקה שלהם לעולם... כנראה שכל אחד והצרכים והאהבות שלו .
קח את אשתך לאיזו הדגמה איכותית של תלת מימד באחד המסכים המודרניים , יש סיכוי לא רע שהיא תדרוש לשדרג ותכניס אותך להוצאה כספית לא קטנה !![]()
בכל אופן מאחל לכם עוד הרבה שנים של זוגיות נפלאה ומאושרת ....
קנה אייפון באיחור של שנתיים
יקנה גם תלת מימד באיחור-מה
- רונן
- חבר מכור קשה

עד שהתחתנתי גם לקח זמן 
מענייןoferlaor כתב:בכל מקום שאני נפגש עם חובבי קורו (כולל היום) הם בוכים על האבדה.
אני כבר נפשית הצלחתי (בקושי רב) להתנתק......
אז על איזה דגם של פנסוניק אתה בונה בקרוב?
די כבר עם הקורו
היא מתה ועשיו בפלאזמות נשארנו רק עם פנסוניק אבל כרגע הטלוויזיה הכי טובה אחרי שהלכתי לראות אותה טושיבה CEVO מקום ראשון מה לעשות הם בנו מפלצת עם פנאל קירא 2 פשוט מטורף רמת שחור מטורפת אחרי דיבור עם כמה אנשים הם כבר אמרו זאת היורשת של הקורו אז קור יש CEVO אולי בדגמים של השנה הבאה אנחנו את פנסוניק מוציאה משהו דומה מבחינת איכות השחור והצבעים אין לה מתחרים
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בקיצור השלמנו עם רוע הגזרה, פיוניר בזמנו השקיעו ממון רב, דיברו בזמנו על מעל 2 מיליארד דולר שהושקעו בפיתוח
הטכנולוגיה ולמעשה הפסידו על כל מכשיר שנמכר.
יש שיעידו (אני אחד מהם) שאף יצרן היום בעצם לא הצליח לשחזר את איכויות השחורים של סדרות ה KURO גם ליצרן שרכש את הטכנולוגיה מפיוניר אבל לא רכש את פסי הייצור שלה אין היום מוצר שעובר את איכות השחורים של אז, כמו כן למיטב הבנתי בעולם ה 3D לא ניתן ליישם את מלוא הטכנולוגיה של ה KURO גם כך.
עד עתה, לא ראיתי אף מסך פלזמה, LCD או LED ביתי או מקצועי שמסוגל להתחרות בשחורים של ה KURO על פני כל הפיקסלים. יחד עם זאת היום מעבדי התמונה הם הרבה יותר חזקים מהתקופה של ה KURO ויכולות עיבוד התמונה הרבה יותר מוצלחות היום מה שמפצה בחלק מהמקרים.
הטכנולוגיה ולמעשה הפסידו על כל מכשיר שנמכר.
יש שיעידו (אני אחד מהם) שאף יצרן היום בעצם לא הצליח לשחזר את איכויות השחורים של סדרות ה KURO גם ליצרן שרכש את הטכנולוגיה מפיוניר אבל לא רכש את פסי הייצור שלה אין היום מוצר שעובר את איכות השחורים של אז, כמו כן למיטב הבנתי בעולם ה 3D לא ניתן ליישם את מלוא הטכנולוגיה של ה KURO גם כך.
עד עתה, לא ראיתי אף מסך פלזמה, LCD או LED ביתי או מקצועי שמסוגל להתחרות בשחורים של ה KURO על פני כל הפיקסלים. יחד עם זאת היום מעבדי התמונה הם הרבה יותר חזקים מהתקופה של ה KURO ויכולות עיבוד התמונה הרבה יותר מוצלחות היום מה שמפצה בחלק מהמקרים.