שני כוננים שמשמשים כספריית וידיאו - איך להשתמש בהם?
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כיום יש לי שני כונני טרה 3.5" שאני מחבר אותם עם מארז חיצוני למחשב שלי בעזרת USB/ESATA. המארז הוא לכונן אחד וכל פעם שאני רוצה משהו מהכונן השני אני צריך לפתוח את הקופסה והלחליף. לא כזה נורא כי כרגע אני מחליף פעם בשבועיים שלוש, אז זה לא מורגש.
אני עכשיו קונה מחשב HTPC לסלון שיצטרך גישה מהירה לכוננים האלה(לפחות 20 מגה לשניה). יש לי ראוטר אלחוטי שנמצא בקומה השניה והHTPC ישב בקומה הראשונה ככה שלדעתי הקליטה של הWIFI לא תהיה מלאה.
השאלה היא איך עדיף לי לחבר את הכוננים האלה לHTPC? להכניס לHTPC(יש לי מקום רק לעוד אחד כי יש שמה כבר אחד)? לקנות עוד מארז ולחבר בUSB3 את שניהם? בWIFI? משהו שלא חשבתי עליו?
ומאוד יכול להיות שה-2 טרה האלה יגמרו בקרוב ואני אצטרך להוסיף עוד אחד לאוסף..
מה לדעתכם האופציה הכי טובה שלי?
[לא מצאתי פורום יותר רלוונטי לשאול את זה]
אני עכשיו קונה מחשב HTPC לסלון שיצטרך גישה מהירה לכוננים האלה(לפחות 20 מגה לשניה). יש לי ראוטר אלחוטי שנמצא בקומה השניה והHTPC ישב בקומה הראשונה ככה שלדעתי הקליטה של הWIFI לא תהיה מלאה.
השאלה היא איך עדיף לי לחבר את הכוננים האלה לHTPC? להכניס לHTPC(יש לי מקום רק לעוד אחד כי יש שמה כבר אחד)? לקנות עוד מארז ולחבר בUSB3 את שניהם? בWIFI? משהו שלא חשבתי עליו?
ומאוד יכול להיות שה-2 טרה האלה יגמרו בקרוב ואני אצטרך להוסיף עוד אחד לאוסף..
מה לדעתכם האופציה הכי טובה שלי?
[לא מצאתי פורום יותר רלוונטי לשאול את זה]
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שכח מהזרמה תקינה של תכני HD דרך Wi Fi. זה בד"כ לא עובד, בטח לא אם אתה בבית של 2 קומות.
לדעתי הפתרון הכי טוב הוא לשים את שני הכוננים בתוך ה-HTPC.
לדעתי הפתרון הכי טוב הוא לשים את שני הכוננים בתוך ה-HTPC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם הבית יחסית חדש ייתכן שיש לך אפשרות להעביר כבל רשת בקירות הבית.
אגב, למה בכלל השתמשת בקופסה חיצונית? איזה מין PC יש לך שאי אפשר לחבר לו מספר כוננים?
אצלי ב PC יש מקום ל 8 דיסקים קשיחים... (אני מנצל 7)
אגב, למה בכלל השתמשת בקופסה חיצונית? איזה מין PC יש לך שאי אפשר לחבר לו מספר כוננים?
אצלי ב PC יש מקום ל 8 דיסקים קשיחים... (אני מנצל 7)
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כמו שאמרתי אין לי מקום בתוך הHTPC ל-2 כוננים (ומה יהיה כזה יגדל?)
אני מוריד את התוכן ממחשב אחר, ככה שכל הזמן אני מעביר מהמחשב האחר הזה לתוך שני הכוננים תוכן. ולכן אם הם נמצאים למטה(לא משנה איך מחוברים) העברת הקצבים מהמחשב לכוננים תהיה איטית (2 מגה לדקה במצב הטוב) ובגלל זה אני עוד חושב על להשאיר אותם למעלה (אבל אז מה הפתרון לHTPC?)
הם חיצוניים כדי שאני אוכל לקחת אותם למקומות.. ממתי 8 גיגה DOK מספיק למשהו.
בכל מקרה להכניס אותם ללמעלה כנראה זה לא הפתרון האידיאלי
אני מוריד את התוכן ממחשב אחר, ככה שכל הזמן אני מעביר מהמחשב האחר הזה לתוך שני הכוננים תוכן. ולכן אם הם נמצאים למטה(לא משנה איך מחוברים) העברת הקצבים מהמחשב לכוננים תהיה איטית (2 מגה לדקה במצב הטוב) ובגלל זה אני עוד חושב על להשאיר אותם למעלה (אבל אז מה הפתרון לHTPC?)
הם חיצוניים כדי שאני אוכל לקחת אותם למקומות.. ממתי 8 גיגה DOK מספיק למשהו.
בכל מקרה להכניס אותם ללמעלה כנראה זה לא הפתרון האידיאלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שקול ברצינות העברת רשת קווית בבית. בד"כ זה פחות מסובך ממה שזה נשמע. אתה יכול לעשות את זה בצינורות המעבירים את נקודות הטלפון אצלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"