xmbc 10.1 “Dharma” - מדריך למשתמש?
היי,
הורדתי עכשיו את גרסה 10.1 “Dharma”
אני לא השתמשתי בגרסאות קודמות - כך שאין לי נסיון קודם.
ניסיתי לחפש מדריכי שימוש והגדרות בסיסיות - אבל לא מצאתי כלום שמתאים לגרסה הזו.
אני מוריד סרטים, משחקים וסדרות דרך emule לתקיה אחת.
אחד הדברים שהבנתי שצריך לעשות זה הפרדה בין תקייה הסרטים לתקיית הסדרות?
האם באמת צריך לכל סדרה ולכל עונה תקיה נפרדת? זה די טרטור - לא?
בעיקרון מה שאני מחפש זה:
1. תקציר (אפשר גם באנגלית) לסדרה או סרט שאני רוצה לראות.
2. כתוביות (גם פה אפשר באנגלית) לסדרה או סרט שאני רואה - כמובן בהתאם לגרסה שיש לי כדי שיהיה מסונכרן.
3. קדימונים לסרטים שהורדתי וטרם ראיתי.
4. אגב - האם צריך לשנות את שם הקובץ של הסרט או הסדרה או שאיך שזה יורד מהחמור זה בסדר?
5. האם צריך להוריד קבצי כתוביות מראש - או שהתוכנה יודעת למשוך אותם אוטומטית?
כאמור - אין לי בעיה שהכול יהיה באנגלית.
אני מעדיף שהכול יתבסס על תקיה אחת שאליה אני מוריד את הכול ולא להתחיל למיין למליון תקיות משנה.
איך עושים את זה?
מה צריך לסמן ואיפה כדי שזה יעבוד בגרסה הזו?
התוכנה מותקנת אצלי על מחשב עם WIN 7
תודה מראש לכל העוזרים.
הורדתי עכשיו את גרסה 10.1 “Dharma”
אני לא השתמשתי בגרסאות קודמות - כך שאין לי נסיון קודם.
ניסיתי לחפש מדריכי שימוש והגדרות בסיסיות - אבל לא מצאתי כלום שמתאים לגרסה הזו.
אני מוריד סרטים, משחקים וסדרות דרך emule לתקיה אחת.
אחד הדברים שהבנתי שצריך לעשות זה הפרדה בין תקייה הסרטים לתקיית הסדרות?
האם באמת צריך לכל סדרה ולכל עונה תקיה נפרדת? זה די טרטור - לא?
בעיקרון מה שאני מחפש זה:
1. תקציר (אפשר גם באנגלית) לסדרה או סרט שאני רוצה לראות.
2. כתוביות (גם פה אפשר באנגלית) לסדרה או סרט שאני רואה - כמובן בהתאם לגרסה שיש לי כדי שיהיה מסונכרן.
3. קדימונים לסרטים שהורדתי וטרם ראיתי.
4. אגב - האם צריך לשנות את שם הקובץ של הסרט או הסדרה או שאיך שזה יורד מהחמור זה בסדר?
5. האם צריך להוריד קבצי כתוביות מראש - או שהתוכנה יודעת למשוך אותם אוטומטית?
כאמור - אין לי בעיה שהכול יהיה באנגלית.
אני מעדיף שהכול יתבסס על תקיה אחת שאליה אני מוריד את הכול ולא להתחיל למיין למליון תקיות משנה.
איך עושים את זה?
מה צריך לסמן ואיפה כדי שזה יעבוד בגרסה הזו?
התוכנה מותקנת אצלי על מחשב עם WIN 7
תודה מראש לכל העוזרים.
תודה,staticx כתב:מדיה פורטל
יש מדריך מלא ברשימת המדריכים באתר.
אצלי הכל יורד לתיקייה אחת ומדיה פורטל כבר יודעת למיין מה סרט ומה סידרה , ללא צורך בבניית תיקיות מיותרות וכו...
אז אתה ממליץ פשוט להחליף תוכנה?
משום מה הבנתי שהתוכנה הזו נחשבת טובה.
האם התוכנה שאתה ממליץ עליה מכילה את כל האפרשויות שאני צריך? (כולל תרגום אוטומטי וכו')?
שוב תודה!
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ב XBMC אין תרגום אוטומטי. אם אתה מתכוון הורדה מהתפריט, אז יש - אבל רק לאנגלית.
אם אתה לחוץ בעניין התרגומים תשתמש בתוכנה שפה בפורום שעובדת מדהים ומורידה אוטומטית.
תעבור על המדריך של מדיה פורטל ואז תחליט אם אתה רוצה... בעיקרון היא תוכנה שמתעלה בכמה רמות על כל מה שקיים היום בשוק.
היא אמנם לא קלה לקינפוג כמו XBMC (שהיא סוג של הפעל וצפה) אבל לאחר שמתקינים לפי המדריך ואם נתקעים שואלים שאלה בפורום, ההנאה היא אדירה.
ממליץ לך להתקין את גירסה 1.2 בטא.
אם אתה לחוץ בעניין התרגומים תשתמש בתוכנה שפה בפורום שעובדת מדהים ומורידה אוטומטית.
תעבור על המדריך של מדיה פורטל ואז תחליט אם אתה רוצה... בעיקרון היא תוכנה שמתעלה בכמה רמות על כל מה שקיים היום בשוק.
היא אמנם לא קלה לקינפוג כמו XBMC (שהיא סוג של הפעל וצפה) אבל לאחר שמתקינים לפי המדריך ואם נתקעים שואלים שאלה בפורום, ההנאה היא אדירה.
ממליץ לך להתקין את גירסה 1.2 בטא.
היי,staticx כתב:ב XBMC אין תרגום אוטומטי. אם אתה מתכוון הורדה מהתפריט, אז יש - אבל רק לאנגלית.
ממליץ לך להתקין את גירסה 1.2 בטא....
לגבי הורדת התרגום בעברית - לא מדוייק, דרך XBMC ניתן להוריד כתוביות בעברית ואנגלית ללא שום בעיה.
ולכותב הפוסא, ראה שאלה לש חבר אחר שקיבל תשובה לפני כמה דקות... בסרטים אין שום בעיה לזהות הכל.
סדרות - קצת יותר טריקי, אם יוצרים תיקייה לכל סדרה עם השם שלה, ומעבירים את התוכן פנימה, XBMC תעשה את השאר.
כדי לאפשר הורדת כתוביות יש להוריד ולהפעיל את ה - ADDON המתאים, ולבחור בשפות עברית ואנגלית.
טוב,
אז בהמשך להמלצה הקודמת התקנתי את MediaPortal.
עברתי את כל השלבים במדריך באתר (למעט מה שקשור להגדרת ערוצי הטלוויזה מאחר ואין לי כרטיס טלוויזיה במחשב).
האמת שלא היה פשוט ודרש הרבה התעסקות,
אבל אחרי התקנה של הסקין שמוזכר במדריך פתאום זה התחיל לעבוד (לא חושב שיש קשר לאיזה סקין מותקן, אבל בוודאות זה גם נראה יותר טוב וגם עובד...).
מה שנשאר זה הנושא של הכתוביות,
יש לי סרטים שהתוכנה מוצאת להם באופן אוטומטי כתוביות ויש כאלה שלא (לאלה שכן מוצאת רשום בתקציר CC ולאלה שלא מצאה רשום no cc).
מה אפשר לעשות כדי להגדיר לתוכנה לחפש במקורות אחרים את הכתוביות המתאימות?
בפלגאין של סדרות הטלוויזה (mptvseries) אפשר היה לבחור באיזה אתרים מחפשים כתוביות,
בזה של הסרטים אני לא רואה כזה דבר (התקנתי את moving-pictures גרסה 1.1.4, את גרסה 1.2.2 לא הצלחתי להתקין....).
לא נעול על כתוביות בעברית,
אם יש אפשרות להרחיב את החיפוש כך שתמיד יימצא כתוביות (גם אם זה באנגלית) אז זה סבבה.
אגב - הבנתי שיש תוכנה שמאפשרת להפוך את האייפון לשלט ששולט מרחוק בMediaPortal,
יש מדריך שלב אחרי שלב איך עושים את זה? לא מצאתי משהו ברור מספיק...
תודה!
אז בהמשך להמלצה הקודמת התקנתי את MediaPortal.
עברתי את כל השלבים במדריך באתר (למעט מה שקשור להגדרת ערוצי הטלוויזה מאחר ואין לי כרטיס טלוויזיה במחשב).
האמת שלא היה פשוט ודרש הרבה התעסקות,
אבל אחרי התקנה של הסקין שמוזכר במדריך פתאום זה התחיל לעבוד (לא חושב שיש קשר לאיזה סקין מותקן, אבל בוודאות זה גם נראה יותר טוב וגם עובד...).
מה שנשאר זה הנושא של הכתוביות,
יש לי סרטים שהתוכנה מוצאת להם באופן אוטומטי כתוביות ויש כאלה שלא (לאלה שכן מוצאת רשום בתקציר CC ולאלה שלא מצאה רשום no cc).
מה אפשר לעשות כדי להגדיר לתוכנה לחפש במקורות אחרים את הכתוביות המתאימות?
בפלגאין של סדרות הטלוויזה (mptvseries) אפשר היה לבחור באיזה אתרים מחפשים כתוביות,
בזה של הסרטים אני לא רואה כזה דבר (התקנתי את moving-pictures גרסה 1.1.4, את גרסה 1.2.2 לא הצלחתי להתקין....).
לא נעול על כתוביות בעברית,
אם יש אפשרות להרחיב את החיפוש כך שתמיד יימצא כתוביות (גם אם זה באנגלית) אז זה סבבה.
אגב - הבנתי שיש תוכנה שמאפשרת להפוך את האייפון לשלט ששולט מרחוק בMediaPortal,
יש מדריך שלב אחרי שלב איך עושים את זה? לא מצאתי משהו ברור מספיק...
תודה!