בעיה בערוץ 2 ביס איך אתם לא מרגישים?..
שלום לכולם
היה לי הוט לפני כמה זמן ועכשיו עברתי ליס....
ומאז שאני ביס שמתי לב שערוץ 2 משדר על הפנים!
השידור נמרח כזה ולפעמים יש איטיות ושמתי לב שזה בכל הבתים שיש בהם יס לא רק אצלי...
בהוט השידור חלק בערוץ 2...
למה זה קורה?.. זה רק בערוץ 2 הדבר הזה
היה לי הוט לפני כמה זמן ועכשיו עברתי ליס....
ומאז שאני ביס שמתי לב שערוץ 2 משדר על הפנים!
השידור נמרח כזה ולפעמים יש איטיות ושמתי לב שזה בכל הבתים שיש בהם יס לא רק אצלי...
בהוט השידור חלק בערוץ 2...
למה זה קורה?.. זה רק בערוץ 2 הדבר הזה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מרגישים מרגישים.
זה מכיוון שבהוט משדרים את הפיד המקורי מהרשות השניה וביס מכווצים מחדש.
זה מכיוון שבהוט משדרים את הפיד המקורי מהרשות השניה וביס מכווצים מחדש.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תתקן את הרגלי השידור שלך מחדש ואל תצפה בערוץ 2.oranili כתב:אה וואלה?oferlaor כתב:מרגישים מרגישים.
זה מכיוון שבהוט משדרים את הפיד המקורי מהרשות השניה וביס מכווצים מחדש....
אז מה הם לא יתקנו את זה מתישהו? זה ממש מעיק !...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
יותר ויותר אנשים מדברים על כך שהאיכות ביס ירודה. מה שהוידאופילים יודעים בסופו של דבר כולם כבר ידעו.
התדמית של Yes נפגעת בקרב האוכלוסיה הרגילה.
כשייצא הממיר המקליט של Hot היתרון הטכנולוגי של Yes יעלם, אז כבר יהיה מאוחר מדי לשנות דעת קהל.
כשייצא הממיר המקליט של Hot היתרון הטכנולוגי של Yes יעלם, אז כבר יהיה מאוחר מדי לשנות דעת קהל.
- UserName
-
- חבר ותיק

השאלה היא, כרגיל, מה יותר חשוב, האיכות או התוכן, בעניין התוכן, יס מנצחת.yaronkle כתב:יותר ויותר אנשים מדברים על כך שהאיכות ביס ירודה. מה שהוידאופילים יודעים בסופו של דבר כולם כבר ידעו.
כשייצא הממיר המקליט של Hot היתרון הטכנולוגי של Yes יעלם, אז כבר יהיה מאוחר מדי לשנות דעת קהל....
בשביל לראות את הערוצים המסחריים אני כבר ממזמן עברתי לDTT.
yaronkle כתב:יותר ויותר אנשים מדברים על כך שהאיכות ביס ירודה. מה שהוידאופילים יודעים בסופו של דבר כולם כבר ידעו.
כשייצא הממיר המקליט של Hot היתרון הטכנולוגי של Yes יעלם, אז כבר יהיה מאוחר מדי לשנות דעת קהל....
איכות השידור בשני החברות היא אותו הדבר כאשר עם ערוץ 2 בyes לא איכותי, אז בhot ערוץ אחר הוא לא איכותי.
ולכן כבר מזמן הבנתי שלא שווה להתעסק באיכות תכנים או שידור. גם יס והוט הם מבחינת טכנולוגית שווים.
מה גם לפני שנה או שנתיים הוט ויס חתמו על הסכם רכישת תכנים משותפת. אם תשימו לב סדרה שמסתיימת בהוט תתחיל מיד ביס ולהיפך.
ולכן כבר מזמן הבנתי שלא שווה להתעסק באיכות תכנים או שידור. גם יס והוט הם מבחינת טכנולוגית שווים.
מה גם לפני שנה או שנתיים הוט ויס חתמו על הסכם רכישת תכנים משותפת. אם תשימו לב סדרה שמסתיימת בהוט תתחיל מיד ביס ולהיפך.
- UserName
-
- חבר ותיק

אתה חושב שליס יש אינסוף מקום לערוצים, כשהם דוחסים 10 ערוצי HD על טרנספודר מסכן, ואומר שזה אותו הדבר בHOT.nimrodg כתב:איכות השידור בשני החברות היא אותו הדבר כאשר עם ערוץ 2 בyes לא איכותי, אז בhot ערוץ אחר הוא לא איכותי.
מה גם לפני שנה או שנתיים הוט ויס חתמו על הסכם רכישת תכנים משותפת. אם תשימו לב סדרה שמסתיימת בהוט תתחיל מיד ביס ולהיפך....
תן לי לחדש לך משהו, לHOT יש הרבה יותר מקום מליס, מהעובדה הבודדת שהתשתית שלה לא מוגבלת כל כך כמו התשתית של יס.
לגבי ההסכם הזה, אם אני לא טועה מדובר רק על סוגי רשיונות מסוימים, כמו תכנים מABC.
אל תשכח שיש להם המון ערוצי DVDBOX שכמעט אף אחד לא משתמש בעידן VOD/מקליט HD שלהם.
חוץ מזה להוט יש תשתית של שלושה חברות שהוקמו בשנות ה-90. ועד לפני מס' שנים היה להם מס' מערכות שירות שונות, רק לאחר שדרהי נכנס הם עברו לשימוש של מערכת אחת. מה עוד תחנות הקצה שלהם לרוב מרקיבות בחלקים גדולים במדינת ישראל. במידה ואתה לקוח חדש לגמרי ופעם האחרונה שביקר טכנאי של תב"ל/מט"ב/ ערוצי זהב היה בשנות התשעים סביר להניח שתחנת הקצה שלך רקובה ולא חדשה. כי הוט וגם יס מתקמצנים עם בניית תשתית איכותית [תקרא מה שכתבת- 10 ערוצי HD על טרנספונדר אחד].
נ.ב. אני לא כועס עלייך או מנסה להעליב אותך. רק אל תיפגע לי. וזה לא בציניות!!!!!
חוץ מזה להוט יש תשתית של שלושה חברות שהוקמו בשנות ה-90. ועד לפני מס' שנים היה להם מס' מערכות שירות שונות, רק לאחר שדרהי נכנס הם עברו לשימוש של מערכת אחת. מה עוד תחנות הקצה שלהם לרוב מרקיבות בחלקים גדולים במדינת ישראל. במידה ואתה לקוח חדש לגמרי ופעם האחרונה שביקר טכנאי של תב"ל/מט"ב/ ערוצי זהב היה בשנות התשעים סביר להניח שתחנת הקצה שלך רקובה ולא חדשה. כי הוט וגם יס מתקמצנים עם בניית תשתית איכותית [תקרא מה שכתבת- 10 ערוצי HD על טרנספונדר אחד].
נ.ב. אני לא כועס עלייך או מנסה להעליב אותך. רק אל תיפגע לי. וזה לא בציניות!!!!!
- UserName
-
- חבר ותיק

אמממ... אני לקוח מאד ותיק של יס, אני יודע דבר אחד או שניים יותר ממך, פעם אחרונה שביקר אותי טכנאי של אחת מהחברות האלה? מעולם לא קרה, תמיד היה לי יס.nimrodg כתב:אל תשכח שיש להם המון ערוצי DVDBOX שכמעט אף אחד לא משתמש בעידן VOD/מקליט HD שלהם.
נ.ב. אני לא כועס עלייך או מנסה להעליב אותך. רק אל תיפגע לי. וזה לא בציניות!!!!!...
ארצה שתבהיר לי יותר את השורה הראשונה שכתבת, כי לא הבנתי מה אתה מתכוון בזה.
הוט בנויה על מערכת תשתית ישנה שעליה היו חברות הכבלים הישנות, יס לעומת זאת על תשתית לווינית.
ונראה שאתה לא קראת אפילו את מה שרשמתי.
הוט נמצאת על תשתית טובה, אך האנלוגי מגביל אותה, ברגע שיורידו את האנלוגי במדינה יהיה להם הרבה אפשרויות בחירה, וגם לDTT, לעומת זאת יס צריכה לרכוש טרנספודרים על הלווין, מה שמגביל אותה - כפי שאמרתי - 10 ערוצי HD על טרנספודר אחד, כך שרואים שהערוצים דחוסים.
han98 - בכל המדינה ערוץ 2 נראה גרוע.
rony1234 - מישהו צריך לעשות שיעורי בית על הרייטינג בישראל.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אצלי אין בעיה באיכות , אני מעדיף את ערוץ 10 מבחינת איכות התמונה, ערוץ 2 תמיד היה נחות בקטע הזה .
רונן כתב:אצלי אין בעיה באיכות , אני מעדיף את ערוץ 10 מבחינת איכות התמונה, ערוץ 2 תמיד היה נחות בקטע הזה ....
ללא ספק "הסטנדרטים" שלך מבחינת איכות שידור/תמונה מאוד סלחניים
התמונה הכי סבירה מתקבלת (אין אפשרות להשתמש במילה איכות לכל מה שקשור ערוץ 2),מ-DTT,טיפה יותר משידור חופשי של רשות השניה דרך הלווין.
נ.ב.
הכי עצוב שכולנו מסתלבטים על רשות השידור,אבל הם החלוצים של HD בארצנו,שמביאים לך תוכניות אולפן/אירוח מצולם ב-HD ברמה לא רע בכלל,ויש לי בסיס השוואה מאוד רחב בטור בעלים של צלחת פרטית
וואלה עשיתה סלטasaf23 כתב:ערוץ 1 לא חלוץ ולא נעליים. אין לו יכולת לשדר, אלא עושה זאת באמצעות הוט ויס וציוד שכור שעלה לנו המון כסף.
ב-DTT ובלווין עדיין משדר 4:3. לא בדיוק שיא הטכנולוגיה....
למה שב-DTT ולווין יהיה 16:9 אם ה-FEED המקורי 4:3...או שאתה לא מבין איך הדברים עובדים
ברור שעושים דרך חברה חיצונית את ההפקה ב-HD,אבל מישהו מונע מערוץ 2 להרים CHANNEL 2 HD,ולשכור את שרותיו של
http://www.mvp-tv.co.il/viewArticle.aspx?articleID=19
על ערוץ 10 בכלל לא מדבר,אבל קשת שעשו טפו טפו לא מעט כסף מתוכניות בינוניות אבל עם רייטינג בשמיים...עוד לא שם.לא רואים סיבה להוציא כסף לעמך שמקבל איכות שידור זוועתית.
אתה כניראה גם שכחתה למה יס והוט רצו לשדר דרכם את הערוץ HD של רשות השידור.....תזכורת מונדיאל